Goede prettige monteurs,je kunt er van op aan.

Fijn bedrijf,ik raad het iedereen aan.

Fijn bedrijf, vriendelijk en vakmensen. Kom er al jaren

Snelle en goede service

Goede service en altijd vriendelijk geholpen

Een echte aanrader.

Erg professioneel en klantvriendelijk personeel. Heb vandaag m’n auto laten keuren. Ben erg netjes en vriendelijk geholpen. Ik kan iedereen dit autobedrijf aanraden. Ik ben er zeer tevreden klant.

Goed en keurig bedrijf

Goeie service en vriendelijke mensen die vakbekwaam zijn en goede adviezen geven.

Net bedrijf, goede communicatie.

Camper 3.0ltr diesel apk, grote beurt en banden en carbon cleaning motor. Eea is recent uitgevoerd, tot nu toe zeer tevreden.

Geweldig klantvriendelijk

Kwam voor APK keuring. Ontvangst met koffie en binnen 20 minuten auto gekeurd en afgemeld. Gelukkig geen bijzonderheden. Prima service!

Snel vakkundig en vriendelijk

Altijd koffie tijdens wachten vakkundig en snel geregeld. Leenauto mogelijk.

vriendelijk en kundig

wordt er altijd vriendelijk te woord gestaan, afspraken komen zij zeker na. duidelijke communicatie over de werkzaamheden en prijs. top service.

Klantvriendelijk en transparant

Fijn dat jullie even gebeld hebben om te overleggen wat betreft bepaalde zaken en dat alles ook gespecificeerd is op de factuur. Daarnaast ook lekker klantvriendelijk!

Aanrader!

Zojuist een leuke auto gekocht. Super service!

Geweldige service.

Duidelijkheid over de kosten. Klantvriendelijk. Top bedrijf

snelle deskundige service

De garagefamilie vd Vaart denkt met je mee en zal je geen onnodige of onrendabele reparaties adviseren

Top service! Professioneel/vakkundig bedrijf!!

Ik heb een super goede ervaring met dit professionele en vakkundig bedrijf! Top service

Weer perfect geholpen

Je wordt altijd netjes geholpen. Staan altijd voor je klaar als je ze nodig hebt. De auto was stuk kon meteen terecht. Goeie communicatie.

Heel goede service.

Wordt meestal naar huis gebracht en vriendelijk leggen goed uit al de handelingen die gaan gebeuren. En niet duur vergeleken met kwaliteit werk die ze leveren . Ik ga met mijn auto's met een goed gevoel naar hun toe.

Zoals altijd: goed!

Gewoon goed. Vriendelijke en deskundige service.

Super monteurs vriendelijk en zeer vakundig

zeer deskundige monteurs.

perfect

service snel en niet te duur. krijgt wat je vraagt en niet meer of minder.

Prima keuring!

APK, vlot een afspraak gemaakt, gelukkig geen mankementen, gebeld dat de auto kon worden opgehaald, betaald en klaar. Vriendelijk en professioneel!

Gewoon goede service

Snelle service!

Snelle reparatie, duidelijke uitleg van t mankement en zeker tot een volgende keer!

Geduldig bedrijf & voeren prima werk uit

Even in het begin waren ze wat wantrouwig gezien onze financiele inrichting en wens om pas na ca 30 dagen te betalen. Wederzijds vertrouwen echter gewonnen en sindsdien een prima zakenrelatie gaande!

Super goed

Goed altijd netjes naar de klant en komen afspraken na.

Volledige, persoonlijke en professionele afhandeling van reparaties

Uitermate prettig dat de tijd werd genomen om met mij de reparaties langs te lopen en te kijken naar de staat van mijn camper. Eerlijk, persoonlijk, vriendelijk en professioneel. een absolute aanrader.

Schoonenburgseweg 9

6611AA Overasselt