Vriendelijke en professionele mannen!!

Vriendelijke en professionele mannen!!

Zeer goede service, altijd behulpzaam.

Goede service, fijn bedrijf.

perfect geholpen

topservice

top service

vakgarage van alle markte thuis

Wordt goed geholpen

Er wordt naar je geluisterd.

In de stalling waar de camper altijd moet starten om verplaats te worden,starte de camper niet meer. Garage in de buurt gebeld en in no time waren ze bij de stalling,om het probleem op te lossen. Dit noem ik nu service verlenen aan mensen die problemen hebben. Sindsdien ben ik bij hun klant geworden,tot volle tevredenheid.

vriendelijke ontvangst zeker aan te bevelen

vriendelijke ontvangst en uitstekende service.

Geweldige service

Geweldige service !!!

zeer goede service

Tijdens de onderhoudsbeurt word je goed op de hoogte gehouden over de voortgang. Netjes op tijd klaar. Helemaal tevreden.

Zoals altijd uitstekend.

Goede en snelle Service !

Prettige ervaring met autobedrijf van der vaart !

Toppers

Prettige zaak. Goeie communicatie.

Keurig gebeld over de te maken kosten. Snel geholpen. Goeie uitleg over de storing. Hier laat ik voortaan de apk en onderhoudsbeurten verrichten.

Goede service en advies en prettig geholpen, we komen zeker terug in de toekomst. Bedankt alsnog voor alles.

geweldige service

Onverwachte grote klacht. P jr heeft snel en deskundig de diagnose gesteld. Onderdelen werden zelf gehaald vanwege spoed. De auto hadden we echt nodig. De auto werd netjes thuis gebracht en loopt weer als een zonnetje. Helemaal happy, bedankt!!

Top service!

Al jaren klant met alle bedrijfsauto's en privé auto en bevalt ons super goed! Goede service, altijd een lekker bakje koffie!

Gemakkelijk in de omgaan, helder in de communicatie, en zeer correct!

Prima en voordelige persoonlijke service

Band laten verwisselen.

Sympathieke mensen, communicatief

Van ver gekomen voor waterstof motorreiniging. Naar mijn mening adequaat uitgevoerd. Had gehoopt dat daarmee het motorprobleem zou worden opgelost, maar dat bleek niet zo te zijn. Heeft echter niets met Van der Vaart van doen. Na de reiniging door waterstof loopt de motor minder rauw en pakt ie beter op met gas geven. Prima.

Je word altijd v.t.v. ingelicht wat de reparatie of het onderhoud gaat kosten.

Vlugge handeling !

Prima en tevreden

Zie hieronder

Snelle reparatie en uiterst vriendelijke mensen met gedegen Vakkennis

Ben weer super geholpen

Ben weer super geholpen

Gemoedelijk

Alles netjes volgens afspraak geregeld.

Goede en vriendelijke service

Ik heb vandaag mijn auto opgehaald en ben er super blij mee omdat het een goeie en mooie auto is maar vooral omdat je er vriendelijk en goed geholpen word. Ze hebben zelfs voor ik hem opgehaald heb nog een nieuwe apk gegeven en een aantal dingen laten vervangen om je echt een goede auto af te leveren. Voor de rest kan ik alleen maar zeggen dat als je een goeie mooie auto zoekt zelfs voor mensen met een wat kleinere budget je het best een kijkje kan gaan nemen bij autobedrijf van der Vaart in Elst. De groetjes uit Doetinchem en dankjewel voor de goeie en mooie auto.

Schoonenburgseweg 9

6611AA Overasselt