top bedrijf met prima service en erg vaardig personeel.

zeer vriendelijk en uiterst deskundig personeel. prima koffie!!

Snelle en goede service

Ondanks de drukke werkzaamheden de camper op tijd klaar, volgens afspraak. Top gedaan jongens. Zeer tevreden mee.

Zeer correct

Keurig de reparatie uitgevoerd en betaalbaar

klantvriendelijk

apk vlot uitgevoerd, en zodra de hebben ze gereed was meteen een belletje dat hij klaar stond om opgehaald te worden.

Uitstekende service en uitleg

Een "no nonsense" autobedrijf met uitstekende monteurs. Je krijgt duidelijke offerte vooraf en goede toelichting op de verrichte werkzaamheden. Hier kom je graag terug.

Top monteurs. Bellen van te voren wat er vervangen moet worden en wat de kosten zijn. Perfecte service.

Bedankt voor de snelle service

Ook voor de auto-leek een bedrijf dat zeer vertrouwd voelt.

Sinds een aantal jaren vaste klant bij dit bedrijf, voor APK en onderhoud. Van begin tot eind telkens een prettige ervaring. Goed telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Meestentijds op korte termijn een afspraak mogelijk. Ook bij tussentijdse probleempjes heeft/neemt men de tijd. Geen rare/nare verrassingen bij het afrekenen. Bij onvoorziene problemen/kosten wordt ten allen tijde van tevoren telefonisch overlegd. Het bedrijf oogt zeer netjes, de medewerkers zijn uitermate (klant) vriendelijk. Wat mij betreft blijf ik hier nog vele jaren komen !

Top service

Helemaal goed geregeld

Mijn ervaringen zijn super goed met dit berdrijf en de mensen

Ik heb als bedrijf niet zulke goede ervaringen bij andere bedrijven en kan daarom ook goed vergelijken. Bij dit bedrijf staat kwaliteit heel hoog in het vaandel en heb volledige vertrouwen in de monteurs wat super fijn werken is voor mij. Het meedenken is buiten gewoon fijn en de aandacht en klant vriendelijkheid is echt super goed. Ik beveel dit bedrijf aan met een dikke JA

Goed-netjes en correct

Je bent hier een klant. Je wordt netjes en correct geholpen .

Service!

Direct tijd voor kostenloze klachtdiagnose terwijl deze auto elders nog garantie geniet. (Wel klant andere auto uiteraard!)

Er wordt met je meegedacht.

Naast meedenken wordt er natuurlijk prima werk afgeleverd. Je voelt je veilig in je auto en op de weg

Zeer net en behulpzaam bedrijf

Ik breng onze auto.s busjes er graag na toe. Weet dan ook zeker dat alles weer op en top is

Prima en snel met apk.keuring. En vriendelijk personeel.

Goed en snel geholpen.

Prettige samenwerking.

Prettige communicatie en overleg.

Ik kom nu voor 5 of 6 jaar terug bij auto bedrijf van der vaart voor de jaarlijkse keuring. Ben een tevrede klant. Of mijn voertuig eerste keer goed gekeurt word of dat voertuig pas naar reparatie goed gekeurt word. De medewerkers zijn vriendelijke voeren apk keuring goed uit. Om veilig op de openbare weg te kunnen rijden. Ik kom jaar naar jaar terug voor de jaarlijkse keuring bij auto bedrijf van der vaart.

super service

Mijn auto startte niet meer. Kon gelijk terecht en de accu is direct vervangen. Super service.

Gewoon heel goed

Ik ben altijd goed behandeld

Goede service, vakkundig gerepareerd en uitstekende koffie!

Prima service.

Prima service en klantvriendelijkheid.

Zeer goede service, en vakmensen

Kwam na wat minder goede ervaringen met de merkdealer met mijn camper bij Van der Vaart terecht. Werd vriendelijk ontvangen. Na het uitvoeren van de grote beurt en het vervangen van de distributie riem is mijn camper ruim 15% zuiniger geworden. Paul, compliment vakwerk! Ook zelden een werkplaats gezien die zo netjes opgeruimd en schoon is.

Prima ,

Meteen vriendelijk ontvangen , een bedrijf die positiviteit uitstraalt Ik denk een goed bedrijf

alles volgens afspraak

alles volgens afspraak

Geweldige service

Je wordt snel behandeld en een goede beoordeling over je auto.

Schoonenburgseweg 9

6611AA Overasselt