Fijne mensen om mee samen te werken

Fijne mensen met vakkennis

Altijd dik tevreden!

Al jaren klant zowel prive als zakelijk. Goede service en vakmanschap, kortom zeer tevreden over autobedrijf van der Vaart !

Onderhoudsbeurt geheel cf afspraak. Prima werk!

Vriendelijk en behulpzaam maar bovenal deskundigheid op onderhoudsgebied. Prijs en kwaliteit in balans.

Altijd behulpzaam!

Alle drie de heren Van der Vaart zijn vriendelijk en altijd hulpvaardig! Ik kom er graag.

Vlotte en snelle goede service. Overtrof mijn verwachtingen.

Na 11 jaar in Duitsland gewoond te hebben zocht ik in de buurt een nieuwe garage. Ik hoorde van andere inwoners van mijn dorp dat de service van Van de Vaart zeer goed was. Geen spijt van. Mogelijke tip !! Wat ik wel miste was dat de auto na de service beurt niet gewassen was. In Duitsland krijg je deze na een beurt gewassen en uitgezogen mee.

vriendelijk en er is daar altijd tijd voor u

Het is soms gewoon zo ,er zijn bedrijven die gewoon echt een 9 verdienen.

Mooi bedrijf en zeer klantvriendelijk personeel

Afgelopen week hebben we rond gekeken bij dit mooie bedrijf van der Vaart naast de intratuin in het leuke dorp Elst. En zijn zeer netjes geholpen onder het genot van een lekker kopje koffie. Zowel vader als zoon zijn relaxed en professioneel ongedwongen doch hulpvaardig ingesteld en geven je een goed gevoel bij een te maken keuze.. Mijn vrouw had haar keuze snel gemaakt tussen alle mooie occasions koos ze een hele nette Opel Agila. Voor me zelf zag ook al een mooie VW Fox staan. Ik weet zeker dat we hier nog eens terug komen. Een aanrader voor iedereen die een leuke auto zoekt in elke klasse.. Jan en Carolien van Heerd uit Arnhem

Super snelle service!!

Maandag met pech komen testaan Vandaag rij ik weer super service En weten waar ze over praten

Snel, klantvriendelijk, efficiënt

Zie boven

bekwaam en duidelijk wat moet gebeuren

wordt eerst gebeld vooraf de montage

Prettige omgang met klanten

Goede service, goed ontvangen en erg behulpzaam en meedenekend .

Perfecte garage !

Vriendelijke ontvangst. Aandacht voor probleem , meedenken en geven van optie-s. Alles zeer schoon.

Perfecte service, je bent geen nummer, ze weten wie je bent. Echt toppers

Top familie bedrijf, ze denken met je mee op een eerlijke manier. Ze weten wie je bent en welke auto bij je hoort. Echt een topbedrijf

Snel!

Veel sneller geregeld dan eigenlijk was ingepland, top!

No nonsense bedrijf

Zeer goede communicatie en vakbekwaamheid. Alles in goed overleg dus geen onvolkomene kosten.

Zeer klantvriendelijk

De garage is vlak bij mijn woonadres, de bejegening door de monteurs is uitermate vriendelijk. Ze geven je duidelijke antwoorden en voeren reparaties zorgvuldig uit.

Zeer goede service, vriendelijk en, volgens mij, vakundig personeel.

Vooraf een prijsopgave dus nooit achteraf discussie. Zeer nette garage.

Dealer kwaliteit voor een goede prijs!

Al aantal jaren klant. Prima service, zeer persoonlijk voor een zeer nette prijs. Kunnen veel merkdealers nog wat van opsteken!

Zeer tevreden over van der Vaart auto's

Wel zijn goed geholpen bij de aankoop van onze auto. We zijn er blij mee.

Super netjes gemaakt

Echte vakmensen weten waar ze over praten ik ben zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden over autobedrijf van de vvaart

Ik ben tevreden over autobedrijf van de vaart

goede service, goed behandeld

SNELLE SEVICE,VRIENDELIJK EN BEHULPZAAM