perfect, zeker aan te bevelen

Een heel goed bedrijf Goede service en vriendelijk personeel

goede service, goed behandeld

Ik ben woensdagmiddag met een probleem met mijn auto naar garage van der Vaart gegaan. Ik werd meteen te woord gestaan en men besloot gelijk de gegevens van mijn auto uit te lezen. Snel was duidelijk dat er iets niet goed was met de bougies. Er werden onmiddelijk nieuwe gehaald, waarna het problem weer opgelost was. Nog bedankt voor deze snelle service.

goede service, goed behandeld

Garage die door vader en zonen wordt gerund. Een garage waar de klant een voornaam heeft en waar men een mooie wagen nog met liefde behandeld.

goede service, goed behandeld

morinjo. ik ben twee keer bij de jongens vd vaart geweest. 1keer met een kleine storing. 1 keer met een grote storing. ben bijde keren super geholpen. tegen een scherpe prijs was ik snel weer onderweg´. voortaan mijn garage

perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. zeer klantvriendelijk en deskundig wij raden iedereen aan om daar naar toe te gaan super jongens ga zo door top(ie)garage

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

Alle lof voor dit bedrijf! Ik kon meteen terecht en werd voorafgaand aan de reparatie goed en op heldere wijze op de hoogte gesteld van de te verwachten kosten. Er wordt erg goede kwaliteit geleverd voor een zeer aantrekkelijke prijs. De grootste plus zit \'m echter in het creatief denken aan oplossingen die de kosten laag houden maar het probleem wel verhelpen en de geboden service achteraf. Al twee maal werd uitgebreid geluisterd en gekeken naar mogelijke euvels, waarbij ik niets hoefde af te rekenen. \"Service van de zaak\" kreeg ik te horen en dat maakt dit bedrijf onder andere zo goed.

goede service, goed behandeld

No nonsens bedrijf dat service en vakbekwaamheid hoog in het vaandel heeft. Men is klantvriendelijk en denkt mee. Hierdoor vallen de reparatiekosten mee.

goede service, goed behandeld

ik had op een vrijdag stukken aan mijn auto en zou zaterdags naar frankrijk gaan met mijn gezin voor vakantie te vieren dit viel bijna in het water . de monteurs hebben echt hun best gedaan om een defect wielager van mijn auto te kunnen regelen en is hun gelukt kon ik dus toch nog op vakantie

perfect, zeker aan te bevelen

jong bedrijf doen wat er gedaan moet worden en leveren de auto weer netjes af bij je thuis

goede service, goed behandeld

Mijn voertuig was te laat gekeurd dus ik had op een gegeven moment een bekeuring op de deurmat liggen.ik kom elke dag langs autobedrijf van der Vaart als ik naar mijn werk rijd.Ik besloot even te stoppen voor een afspraak te maken voor de bewuste APK keuring.tot mijn verbazing kon mijn auto gelijk gekeurd worden en kon ik erop wachten,helaas kon ik niet wachten op de keuring,dit hoorde Paul van der Vaart senior en hij bood aan mij even naar mijn werk toe te brengen.dit was helemaal perfect geregeld ik heb ook gelijk even een servicebeurt aan mijn auto laten uitvoeren.aan het einde van de dag werd ik opgehaald en mijn auto kon er weer een jaar tegenaan.

goede service, goed behandeld

ik had een motorstoring in mijn auto,ik ben bij verschillende garagebedrijven geweest,maar tevergeefs.toen reed ik op een bewuste dinsdag morgen naar de werkplaats autobedrijf van der Vaart. aldaar deed ik mijn verhaal aan Nico en Pauljr.deze zeer bekwame technici hadden de klacht binnen 20 minuten gevonden het bleek een defecte sensor te zijn,deze was niet op voorraad maar na een klein uurtje kon ik mijn auto weer ophalen,deze is tot op heden storingsvrij.

perfect, zeker aan te bevelen

goede service en klant vriendelijk geholpen.

Schoonenburgseweg 9

6611AA Overasselt