Wij zijn tevreden hebben in januari de eerste zoe aangeschaft en dat is zo goed bevallen dat wij in juni de tweede hebben gekocht. Een genot dat elektrische rijden.
Zeer prettig contact en goede service.
Alsvanouds
prettige contacten, goede service en vakmanschap
Afkoppelbare trekhaak laten monteren. Afspraak en montage was snel en goed geregeld. Kortom erg tevreden.
Afspraak is afspraak binnen deze organisatie. Geen achteraf nogmaals onderhandelen over inruil en aflevering van de nieuwe auto. Een verademing om op deze manier een nieuwe auto te kopen. Gewoon geweldige service. Aanrader
Dit keer geen 5 punten: men had niet alles uitgevoerd zoals afgesproken. Hierdoor moest ik nogmaals een halve ochtend naar de zaak. Er werden keurig excuses aangeboden hierover. Ik ben erg tevreden over het klantencontact.
Onder mijn tijdsdruk, alternatief bedacht en uitgevoerd. Probleem opgelost. Ook nog extra service gegeven voor erg vieze auto.
Prima, zoals altijd
Snel en vlot behandeld.
Vlotte behandeling. Vriendelijk maar toch bij de zaak blijven.
Goede deskundige service verleend
Zie bovenstaand
Ik vroeg dat bij de mail het bedrag kon staan, helaas. Moest ik nog achter aan bellen. Verder geen klachten
Goede garage met vriendelijk personeel.
Altijd top bij Olijnsma. Aardig, kundig, betrouwbaar, precies wat je wil toch?
Top service
Zorgvuldig
Reiniging achterbank ivm gelekte fles koelvloeistof. Snelle afspraak en dezelfde dag klaar. Top!
Kort maar krachtig.
Goede koffie, snelle service, en no-nonsense zaken doen.
Reparaties worden deskundig en goed uitgevoerd. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Fijne garage waar de klant nog belangrijk is.