Heel prettig!

Zeer klantvriendelijk en persoonlijk! Aanrader!

Nadat ik op een avond het probleem van de auto had doorgestuurd per mail kreeg ik binnen 5 minuten antwoord wat er waarschijnlijk met de auto aan de hand was. De volgende dag even de accu gecontroleerd en die moest vervangen worden en gelijk een afspraak gemaakt om een nieuwe accu te vervangen.

Prima vakkundig personeel vriendelijk verkoopteam

Vooral zo doorgaan

Duidelijke uitleg

Eerste keer de Auto voor een beurt en Apk naar Olijnsma. Duidelijke info voor wat betreft de werkzaamheden en kosten.

Plezierig overleg en uitstekende afhandeling reparatie.

Meedenkende werknemers, prettig aan de telefoon. Zonder poespas en correct in de omgang. Er zal geen monteur met de overall op de stoelen zitten zonder plastic hoes. Ik ga deze garage aanbevelen aan anderen.

Helemaal prima!

De onderhoudsbeurt is, zover ik kan beoordelen, uitstekend uitgevoerd. De werknemers zijn vriendelijk, transparant en eerlijk. Fijn dat ik tijdens de beurt kon wachten in de ruimte met hele lekkere koffie. En zelfs de kosten voor de kleine beurt vielen me mee.

Service, meedenken en niet bang voor een experimentje

Ook als het even tegenzit biedt Olijnsma service tot en met de autotrailer, fijn als je weet dat je hierop terug kunt vallen.

al bijna 50 jaar klant bij Olijnsma, dat spreekt voor zich

zeer klantvriendelijk!!!

Prima en betrouwbare autogarage

goed personeel, goede communicatie. prettige sfeer.

Kundig, klantvriendelijk en perfect adviserend personeel.

Er werd goed meegedacht en oplossingsgericht gehandeld, daarbij rekening houdend met je wensen en budget.

Vriendelijk en reeel

Geweest voor occasion. Vriendelijke ontvangst, goede informatie en reële standpunten in de onderhandeling. Naar tevredenheid zaken gedaan

In goed overleg. Prima

Voor een complete service ervaring hier aan het juiste adres!

Gehele service vraag is correct verwerkt en uitgevoerd, ben goed op de hoogte gehouden. En vind de mensen heel fijn in omgang. Monteurs zijn zeer bedreven en vriendelijk!

Prima zaak

Kan altijd snel terecht , geen klachten.

Prettig bedrijf!

Bij Olijnsma een gebruikte Renault ZOE gekocht en een Toyota Auris ingeruild. De aanschafprijs was scherp en we waren tevreden met de inruilprijs. De uitleg bij onze eerste elektrische auto was perfect. We moesten er een eind voor rijden, maar hebben er absoluut geen spijt van. Een aanrader!

Zeer klantvriendelijk en prettig zaken doen!

Wij hebben de contacten met Ruben en Hielke Jan als erg prettig ervaren. We zijn blij met onze aankoop (Renault Zoe). Toen een paar uur na thuiskomst er iets onvoorziens aan de auto bleek te mankeren is dat direct adequaat opgepakt en opgelost. Veel dank daarvoor!

Prima.a service

Nieuwe distributieriem. Snel en vlot. Volgens afgesproken prijs

Service en Kwaliteit

Goed werk, je wordt snel geholpen en vriendelijke mensen

Ze doen gewoon wat ze beloven....

...dus gewoon heel goed !

Prima onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd en volgens afspraak.

Top...

Zeer vriendelijk ontvangen, toplocatie, de nieuw aangekochte auto supernetjes en spik en span afgeleverd, een mooie bos bloemen erbij. Al met al een hele positieve ervaring. Ga zo door..

Top ,altijd ff een belletje als er wat meer is

Goed contact en overleg Geeft een goed gevoel

Super!

Klantvriendelijk, meedenkend en professioneel

Betrouwbaar, eerlijk, bijzonder service gericht, hartelijk

In september een tweedehands Renault Zoe gekocht. We rijden er inmiddels twee maanden tot volle tevredenheid in. Perfecte auto, heerlijk om (voor het eerst) elektrisch te rijden. De prijs was niet onderhandelbaar maar bleek al bijzonder scherp.

Canterlandseweg 5

9061BX Gytsjerk