Keurig en goed geholpen.

Ook fijn ,dat er mee gedacht werd om de kosten zo veel mogelijk te drukken. Goede monteurs en fijne correcte behandeling. Dat is het voordeel van een betrekkelijk kleine garage.

Zeer tevreden. Ford fiesta ST gekocht en is keurig afgeleverd!

Goed contact met verkoper. De auto is super netjes afgeleverd!

Correcte en vriendelijke behandeling en duidelijke uitleg.

Snelle service

Vlot geholpen.

Fantastisch goede service!

Auto gebracht voor apk en kleine beurt: goed contact over de te verrichten werkzaamheden! En zeer vriendelijk personeel!

Vriendelijk en keurig

Monteur was vlot ter plaatse, vriendelijke jongeman Kon in showroom wachten onder het genot van koffie Accu werd meteen vervangen

Uitstekend!

Netjes geholpen van begin tot het eind. Afspraak gemaakt na akkoord offerte. De auto gebracht ‘s ochtends en ik kreeg een leenauto mee. Eind van de dag de auto weer opgehaald en alles is volgens afspraak gedaan. Ik ben zeer tevreden met alles en kom zeker een volgende keer weer terug.

Zeer goed geholpen

Alles goed voorelkaar en snel geholpen

Over het algemeen een zeer goed Autobedrijf

Ik heb onlangs mijn eerste auto gekocht bij Olijnsma en het viel mij zeker niet tegen. De autos die te koop stonden zagen er goed uit en er is redelijk wat variatie qua merken. De verkoop ging ook goed. Eerst videogebeld voor een autorondleiding, en later hem in het echt bekeken. Nadat ik hem had gekocht, is de auto goed nagelopen en heeft hij een nieuwe APK gekregen die aan het eind bij de aanschafprijs inbegrepen werd. De afhandeling verliep op een fijne manier dus kan ik Olijnsma persoonlijk aanbevelen

Vriendelijk, servicegericht en kundig

Eerlijk en betrouwbaar!

Goede eerste indruk, netjes geholpen en vanaf nu nieuwe vaste klant!

Perfect!

Goede en snelle service! Nette leenauto's.

Vlotte en goede service met accent op persoonlijk contact

Idem

Ik kon gelijk langs komen en werd gelijk geholpen.

Helemaal super!

Goede service, vriendelijk, deskundig, gewoon 100 punten !

Super snel en goed geholpen (zoals altijd) :)

Top service altijd bij Auto Olijnsma, kwam langs zonder afspraak vanwege problemen met bandenspanning, werd direct opgelost.

Goeie ervaring

Mijn ervaring is goed. Je wordt vriendelijk geholpen

top zoals altijd

De APK en kleine beurt zijn vlot en vakkundig afgehandeld tegen een zeer redelijke kosten. Elektrische leenauto stond klaar als vervangend vervoer. Keep it up!

Auto Olijnsma weet wat de klant nodig heeft.

Geweldige hulp bij het oplossen van mijn pech onderweg.

altijd goed en vlot

zoals ik gewend ben vlotte en keurige AFHANDELING

Snelle verkoop

Juiste prijs voor de inruil auto

Aanrader

Goede service, snel geholpen en uitgebreid advies gekregen. Kortom een aanrader!

Toppers

Deskundig, conform afspraak, communicatief top

Vakmensen

Een auto bij Olijnsma gekocht. Door omstandigheden hebben wij die pas een aantal weken na koop kunnen ophalen. Was geen enkel probleem. Bij levering en koop goede begeleiding en info gehad.

Altijd goed en vriendelijk geholpen.

Ze zijn mijn standaard garage voor de apk, maar ook als er iets aan de hand is kan je er goed terecht. Er wordt altijd met je overlegd en rekening gehouden. Echt een top service!

Canterlandseweg 5

9061BX Gytsjerk