Goed bedrijf met vriendelijk personeel. Vanochtend de auto gebracht voor een kleine beurt, een leenauto meegekregen en heb zojuist de auto weer opgehaald. super service :)
APK keuring laten doen bij Autovitel. Ontvangst was goed, service goed en de APK was gratis! Bedankt!
Vind dat dit bedrijf zijn complimenten mag krijgen. Service uitstekend en kreeg tijdens de reparatie een gratis leenauto mee. Ook leuk om te zien dat ze op de site gelijk de foto\'s neerzetten van de reparatie!
Een auto kopen zonder de auto ooit gezien te hebben! Joey van Autovitel stelde mij gerust : \"u koopt een goede en hele mooie auto\"! En beste potentiële klanten. Ik ben heel erg tevreden! Bedankt Autovitel.
Vandaag een Auto gekocht bij AutoVitel. Vond de auto op marktplaats en heb natuurlijk ook gekeken naar de recensies van dit bedrijf. Super reacties en zie toevallig nu een vreemde recensie staan van vandaag! Nou ik ben keurig geholpen, niks op aan te merken!!!!
Een prachtige Range Rover gekocht bij Autovitel. Mooi klaar gemaakt en vandaag opgehaald! helemaal geweldig - ben super blij !!!
Zojuist een APK keuring laten doen. Vriendelijk geholpen, keurig bedrijf en gelukkig was er niets aan de hand!
Ervaring is goed. Koppeling laten vervangen bij autovitel en kreeg een gratis leenauto mee. werd goed geholpen en goede service. Autovitel is een aanrader!
No-nonsense bedrijf met scherpe tarieven. Komen hun afspraken na en willen zelfs wat extra\'s bieden om de klant tevreden te houden.
Fenomenale service, zelfs een keer de navigatie ter reparatie bij mij thuis opgehaald (1,5 uur rijden). En nooit ergens discussie over.
Snelle service & heel erg klantvriendelijk.
Zojuist een APK keuring laten doen bij Autovitel. Super dat het ook gratis is wanneer je een Volkswagen rijdt! Maar een half uurtje gewacht en kan er weer een jaar tegenaan :D
Vorige week woensdag mijn auto gebracht voor reparatie omdat mijn Airco het niet meer deed. Ik kreeg gratis een leenautootje mee en werd diezelfde nog gebeld dat hij klaar was. goed ontvangen en een super snelle service!
Snelle service, klantvriendelijk een dikke 10. top bedrijf !
Mijn oom heeft vorige week zijn auto APK laten keuren en kreeg van Autovitel een waardecheque mee voor een gratis APK. Die Mocht hij vervolgens weggeven om iemand anders daar blij mee te maken. Die waardecheque mocht ik hebben omdat mijn auto toevallig gekeurd moest worden..nu ben ik afgelopen vrijdag geweest en het is echt een aanrader!! Klantvriendelijk en een goede/snelle service!! De wachtruimte is ook top! sfeervol/warm en onder het genot van een bakje koffie wachten op de APK keuring. Super!!
vriendelijk personeel, snelle service.
Wij zijn via via bij Autovitel in Waalwijk terecht gekomen na jarenlang bij de dealer het onderhoud van onze auto\'s te hebben gedaan. Wij hoorden van kennissen dat ze bij Autovitel anders werkten dan bij veel andere autobedrijven.... Ik heb vervolgens contact met ze gezocht en een offerte aangevraagd voor een grote beurt, apk keuring en het vervangen van remschijven en remblokken. Ik kreeg keurig vooraf een prijsopgave en heb een afspraak gemaakt. Ik heb een gratis leenauto meegekregen en werd gebeld dat mijn auto weer klaar was om op te halen. Ze hadden allemaal foto\'s gemaakt van de vervangen onderdelen en de monteur die aan mijn auto gewerkt had kwam zelf met mij de factuur doornemen. Deze was precies hetzelfde als de offerte die mij gedaan was. Petje af ! Transparant, vriendelijk, bovag garantie en ook nog een stuk goedkoper dan mijn vorige garage. De monteur vroeg mij of ik mijn ervaringen met het bedrijf misschien op internet wilde delen... Nou - bij deze
Ik ben met Autovitel in aanraking gekomen via een APK waardecheque voor een gratis APK. Inmiddels hebben wij hier 2 auto\'s in onderhoud en ik kan niet anders zeggen dan dat het zeer vriendelijke en service gerichte vaklui zijn. Men vraagt mij telkens of ik een gratis leenauto wil gedurende de reparatie en de factuur wordt keurig uitgelegd door de monteur die aan de auto heeft gewerkt. Erg prettig bedrijf waar de factuurbedragen tenminste normaal zijn en verantwoord worden. Wat ons betreft een aanrader voor deskundig en betaalbaar onderhoud !
Ik heb de apk keuring voor mijn auto gratis laten uitvoeren bij autovitel. Ik dacht het is een lokkertje maar dat bleek absoluut niet zo te zijn. Zij hebben een doorlopende kennismakings aanbieding en voeren de apk keuring voor mensen met een peugeot, renault en citroen gratis uit. Ik heb 0 euro afgerekend en ben met een glimlach weer naar huis gegaan. De monteurs laten je alles zien en ik mocht ook meekijken tijdens de apk. Fijne transparante garage !
Inmiddels de afgelopen jaren al 4 auto\'s gekocht bij dit bedrijf. Nog steeds volop tevreden, zeker nu ik er ook het onderhoud perfect en scherp geprijsd kan laten uitvoeren. Ik kan het IEDEREEN aanraden. En echt waar, geen kleine lettertjes of \"maar-mentaliteit\". Gewoon duidelijkheid!
Gisteren mijn Peugeot 807 een grote beurt laten geven en de v snaar met wat andere motor onderdelen laten vervangen. De reparatie is uitstekend uitgevoerd. Men is zeer klantvriendelijk en een gratis auto. Geweldig, mijn auto blijft hier in onderhoud.
Ik heb bij dit bedrijf voor de derde maal een Citroen gekocht een half jaar geleden. Ik ben voor de eerste keer met autovitel in contact gekomen via de citroen c5 club en las daar goede ervaringen over dit bedrijf. Tot nu toe deel ik deze ervaringen en heb nu voor het eerst ook mijn onderhoud bij autovitel laten doen. Prima service, gratis leenauto en inderdaad een stuk goedkoper dan de citroen dealer. Ik vertelde autovitel dat ik zeer tevreden was en zij hebben mij gevraagd deze ervaring te delen op deze site. autovitel.... bij deze ! ga zo door
Wij hebben hier een Citroen C5 Tourer gekocht van 2008 en onze citroen C5 uit 2003 ingeruild. De 2003 Citroen hadden wij ook bij dit bedrijf gekocht en dit was goed bevallen. We hebben voor 750 euro de 6 maanden bovag garantie bij de auto genomen en zijn keurig door de verkoper, Maurice, geholpen. Correct bedrijf met scherpe prijzen en een heldere aanpak. Wat ons betreft een aanrader.
heb bij dit bedrijf een renault laguna gekocht een aantal maanden geleden en ben in de garantieperiode helaas een paar keer terug moeten komen omdat mijn airco niet goed functioneerde. Dit is keurig opgelost en ik heb ook gratis een leenauto ter beschikking gekregen tijdens de reparatieperiode. Uiteindelijk was het probleem zeer moeilijk te vinden maar heeft autovitel het keurig opgelost en gemaakt. Dit was de tweede renault die ik hier gekocht heb en ik ga in ieder geval voor mijn volgende auto ook eerste weer langs waalwijk. Fijn geholpen ! Dat mag ook weleens gezegd worden.
No Nonsens mentaliteit. Keurige auto\'s, duidelijke garantiebepalingen en scherpe prijzen. Ook bij garantiegevalletje geen gezeur maar directe oplossingen. Heb er inmiddels twee auto\'s gekocht en mijn buurman er ook naartoe verwezen die er ook geslaagd is. Waren alle autobedrijven maar zo!
Elzenweg 39
5144 MB Waalwijk
Onder de rook van de Efteling en in het land van Piet Klerkx staat het pand van AutoVitel op een perceel van 4000m2 met showroom, werkplaats en een groot buitenterrein. Het pand zelf is een karakteristieke oude fabriek met mooie houten spanten uit de jaren 50 en is ongeveer 1400m2 groot. AutoVitel is Bovag aangesloten en gespecialiseerd in de verkoop van dealeronderhouden BMW's & MINI's. It's all about BMW en MINI bij AutoVitel in Waalwijk.