Wij hebben een super goede ervaring, zijn goed geholpen en hebben een (h)eerlijke auto gekocht! Ook inruil was correct naar waarde! Verkoper met veel (BWW) kennis !
3 maanden geleden mijn 1e bmw aangeschaft, een bmw 225 en bevalt buitengewoon goed, prettig geholpen door Dennis en alles was binnen een week geregeld, auto Vitel is zeker aan te raden
Goedemiddag, hartelijk dank voor uw beoordeling en voor het vertrouwen in AutoVitel!
Mooi en professioneel bedrijf met als specialisme BMW. Heb een erg prettige ervaring gehad bij de aankoop van mijn huidige BMW 420D bij Dennis. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en we zijn er snel samen uitgekomen. Voor mijn volgende BMW ga ik zeker weer contact opnemen met AutoVitel!
Ik kocht een occasion bij Autovitel. Aardige en kundige verkoper. Hartstikke blij met mijn auto. Helaas pech met de koppeling maar een telefoontje, afspraak, leenauto mee en een perfecte auto terug. Blije klant!
Vorige week hebben wij onze nieuwe BMW 3-Serie Touring mogen ophalen bij Autovitel! De auto werd keuring volgens de gemaakte afspraken afgeleverd en rijdt werkelijk perfect. Het prettige aan Autovitel is dat ze een ruime keuze hebben aan jong gebruikte BMW's en hier ook volledig in gespecialiseerd zijn. Echt een aanrader!
Zag op de site Citroen C1 te koop staan bij Autovitel, eerst gebeld of deze er nog was , zeer netjes te woord gestaan en de c1 was er nog . Gezien wij niet uit de buurt komen gevraagd of ik kon inruilen ja dat kon ik heb toen op hun advies diverse gegevens en foto's aangeleverd per mail zodat ze een inruilwaarde voor mijn auto konden geven . Zodat ik wist waar ik ongeveer op kon rekenen en of het dan voor mij de moeite was om te komen kijken . Ook dit was zeer interessant dus zijn we de zelfde dag gaan kijken en proefrijden en hebben de auto die zelfde dag gekocht en meegenomen voor de indicatie die ons gezegd was . Niks anders dan lof voor Autovitel
In augustus 2019 mijn BMW x1 gekocht. Via de email al de nodige en belangrijke zaken uitgewisseld. De hartelijke manier waarop mijn mail werd beantwoord nodigde al uit om toch een afspraak te maken. De auto stond klaar voor een proefrit en mijn bezorgdheid over banden etc. werd meteen weggenomen. Een prettige, eerlijke en welkome zakelijke ontmoeting met Brabantse hartelijkheid. Zeker de rit vanuit Leiden de moeite waard. Twee weken later de auto opgehaald. Alles tip top geregeld. Hij is als nieuw, er is niets waarvan ik zou kunnen zeggen; dat had beter gekund. Voor mij geen BMW dealer maar Vitel. Dank nogmaals voor de goede en fijne samenwerking.
We hebben een gebruikte Audi gekocht bij Autovitel. Het eerste contact met verkoper Jochen was super. Enthousiast, gedreven en gaf vertrouwen. Ook bij tussentijdse vragen direct bereikbaar. Op de dag van afleveren stond de auto zoals afgesproken keurig opgepoetst klaar met volle tank. Jochen nam ook daarbij alle tijd. We zijn erg tevreden. Zeer net bedrijf om zaken mee te doen. Een aanrader!
09 Augustus 2019: Op internet kwamen we een advertentie tegen van een Abarth 500C, welke direct in de smaak viel. De volgende dag naar Auto Vitel gebeld of de auto nog beschikbaar was en telefonisch nog wat vragen gesteld (de auto was nl afkomstig uit Belgie). Alle vragen werden netjes en duidelijk beantwoord. We zijn diezelfde middag nog naar Waalwijk gereden om de auto te bekijken. Bij aankomst werden we netjes geholpen door Dennis (die ik ook telefonisch had gesproken), hij liet ons in alle rust naar de auto kijken. Auto stond er in de showroom heel schoon en netjes bij (net als alle andere occasions). Aangezien ik zelf in de autobranche zit en ervaring heb met eventuele gerepareerde schadeauto's (wat vaker voorkomt bij ingevoerde auto's) heb ik deze zorgvuldig nagekeken, maar de auto klopte 100%, was schadevrij, en had ook geen schadeverleden. Na een zeer geslaagde proefrit waren we direct verliefd op deze auto. Nu moesten we het alleen nog eens worden over de prijs, we hadden immers een auto in te ruilen. Dennis kwam met een nette deal waarover we het vrij snel met elkaar eens konden worden en het koopcontract werd getekend. Dennis zou ervoor zorgen dat de auto z.s.m. op Nederlands kenteken kwam te staan. 17 Augustus 2019: 1 week later(!) konden we onze auto ophalen. Ook nu stond de auto er weer netjes bij. Hoewel het die dag best druk was bij Autovitel, nam Dennis rustig de tijd voor de aflevering van de auto. We kregen zelfs nog een mooie paraplu kado. Kortom: Dit bedrijf kunnen wij aan iedereen aanbevelen. Autovitel is gespecialiseerd in BMW en Audi, maar ook voor andere merken kun je hier prima terecht. Ze bieden mooie, complete auto’s aan zonder schadeverleden. En hebben een eerlijke en heldere verkoopmethode. Dennis, nogmaals bedankt voor alle moeite die je voor ons hebt genomen. We hebben de auto nu 2 weken in ons bezit en zijn er superblij mee!! Groetjes Fam van Dorst.
Vandaag mijn auto weer gebracht voor de jaarlijkse APK en onderhoudsbeurt. Zoals gewoonlijk weer een geweldige service bij AutoVitel. De auto was snel klaar en uiteraard voor de prijs zoals deze vooraf afgesproken was. Toppers!
Zeer goede service, vakmanschap en eerlijk! Top bedrijf met supermooi aanbod van auto’s
Samen met mijn vrouw ben ik afgelopen week bij Autovitel in Waalwijk een 5-serie Touring gaan bekijken omdat we graag wat groter wilde gaan rijden. De auto was exact zoals de verkoper deze had omschreven via de telefoon. Na een heel net voorstel met onze 3-serie als inruil hebben we deze prachtige 5-serie gekocht. Voor iedereen die opzoek is naar een mooie en eerlijke BMW is Autovitel zeker een aanrader!
Gisteren is bij mijn Citroën C1 weer een grote beurt en de jaarlijkse APK uitgevoerd. Ik ben erg te spreken over de service bij Autovitel!
Reeds weer mijn tweede auto gekocht bij Autovitel! Voor mijn vorige auto kreeg ik een eerlijke inruilprijs terug en ik kan weer jaren vooruit met mijn nieuwe BMW 520 Touring. Tot de volgende auto!
Mijn man en ik hebben bijna één jaar geleden een hele leuke bmw 3-serie gekocht bij Autovitel. Toevallig waren wij afgelopen zaterdag in de buurt en gingen we even langs voor een kop koffie en een rondje in de super mooie showroom van Autovitel. Wat een pracht auto\'s! Mocht je op zoek zijn naar een gebruikte bmw met weinig kilometers en leuke opties is Autovitel echt een aanrader. Wij hadden bij onze koop de afspraak gemaakt om nog een recensie te schrijven. Hier is hij dan mannen. Good job en super bedankt. Groetjes, Sylvia & Ron Dankerlui
Gisteren mijn auto weer opgehaald na de jaarlijkse onderhoudsbeurt bij Autovitel. Weer zeer tevreden naar huis gegaan. Je wordt keurig op de hoogte gehouden en ik kan weer met een gerust hart met mijn auto rijden. Bedankt Autovitel en tot volgend jaar!
Twee weken geleden heb ik bij Autovitel een BMW 3-serie station gekocht en ben zeer goed en professioneel geholpen door de verkoper. Zonder twijfel een aanrader!
Goede uitleg en hoewel er een probleem was met de leasemaatschappij hebben ze het keurig opgelost. Ik heb mijn auto toch gewoon op kunnen halen. Top!
Een bedrijf waar je met een betrouwbaar gevoel en een gerust je auto in onderhoud geeft en waar meegedacht wordt om de kosten zo laag mogelijk te houden. Eerlijk helder en duidelijk advies met persoonlijke aandacht. Erg vriendelijk, klantgericht en deskundig personeel, complimenten!!!
Mijn vrouw en ik hebben hier 15 september j.l een audi a6 30tdi quatro gekocht.voor de inruil van eenzelde audi hebben we een nette inruil prijs gekregen. NU 4 maanden later rijden we nog steeds zonder problemen en plezier in deze audi.Joey de verkoper heeft alles netjes geregeld en ons netjes te woord gestaan .Een aanrader om te gaan kijken voor een deftige auto ,hebben prachtige auto\'s staan .
Na jarenlang Ford te hebben gereden (S-max als laatste), incl. onderhoud bij een officiële merkdealer, was ik begin 2017 toe aan een merk in het hogere segment. Maar dan niet met de hoge onderhoudskosten die horen bij de betreffende merkdealers. Na een lange online zoektocht door heel Nederland, kwam ik uit bij Autovitel in Waalwijk. Gespecialiseerd in ex-lease BMW’s, met uitstekende service- en garantievoorwaarden, een werkplaats met kundige monteurs en heel schappelijke onderhoudstarieven. Inmiddels rijd ik ruim 1,5 jaar een BMW 5-serie; de servicebeurten zijn prima geprijsd, reparaties worden snel en kundig gedaan, zelfs vervangend vervoer is verrassend betaalbaar. Vergeleken met m’n laatste Ford ben ik enorm vooruitgegaan qua comfort, maar zijn de kosten gevoelsmatig gelijk gebleven. BMW maakt rijden geweldig, Autovitel maakt BMW rijden bereikbaar!
Elzenweg 39
5144 MB Waalwijk
Onder de rook van de Efteling en in het land van Piet Klerkx staat het pand van AutoVitel op een perceel van 4000m2 met showroom, werkplaats en een groot buitenterrein. Het pand zelf is een karakteristieke oude fabriek met mooie houten spanten uit de jaren 50 en is ongeveer 1400m2 groot. AutoVitel is Bovag aangesloten en gespecialiseerd in de verkoop van dealeronderhouden BMW's & MINI's. It's all about BMW en MINI bij AutoVitel in Waalwijk.