Aantal weken geleden een 520d touring gekocht, afgeleverd volgens afspraak! Hebben ruim 3 maanden contact gehad over verschillende auto\'s, nu eindelijk een match qua opties en km-stand. Perfecte afhandeling en communicatie. Reageren snel en duidelijk via email! Over 3 jaar maar weer eens terug...
Drie maanden geleden een BMW 320d touring automaat gekocht bij dit bedrijf en het rijdt als een zonnetje. Een zeer prettig gesprek gehad met Joey bij aankoop van de wagen die gelijk het vertrouwen gaf in AutoVitel. Klantvriendelijk en super netjes. Bij aflevering stond hij prachtig in de showroom klaar en ben ik erg te spreken over dit bedrijf. Geschreven door een zeer tevreden klant.
Zeer prettige autogarage.
Gebruikte auto aldaar gekocht in 2017. Verkoper vertelt eerlijk wat er niet meer als nieuw is. Bij afleveren is er meer gedaan dan afgesproken. Er wordt duidelijk niet op kleine bedragen of moeite gekeken om tevreden klanten te krijgen/ houden
Wij hebben onze auto ( Audi A1 ) al jaren in onderhoud bij autovitel. Vanaf vandaag komt daar ook de auto van onze zoon bij. Betrouwbaar en altijd klantvriendelijk!
- Offerte aanvraag - Toen ik zocht naar \' Onderhoud BMW Waalwijk\' op Google kwam de naam AutoVitel ook naar boven en besloot ik een kijkje te nemen op hun website. Ik zag dat zij veel BMW occasions hadden staan maar ook een werkplaats hadden. Omdat mijn 1-Serie een grote beurt nodig had besloot ik om ook naar AutoVitel te mailen voor een offerte aanvraag. Nog geen 15 minuten later kreeg ik een nette offerte terug en zag ik tot mijn verbazing dat het prijsverschil erg groot was met die van de officiele BMW dealer en dat AutoVitel dezelfde handelingen uitvoert voor een stuk minder. Het is een aanrader om ook bij AutoVitel een offerte aanvraag te doen :D
bmw gevonden via gaspedaal ,naar autovitel gereden proefrit gemaakt onderhandeld en gekocht en binnen 2 dagen volgens afspraak afgeleverd prima service, kundige verkoper (geen sjieke meneer in 3 delig kostuum) maar gewoon Joey, Prima en ik ben supertevreden
Voor het derde jaar op rij hier de apk keuring laten doen. Ook deze keer weer naar tevredenheid gegaan! Dus volgend jaar weer..
Een mooi en eerlijk bedrijf! Via Facebook terecht gekomen in Waalwijk en bij aankomst goed ontvangen. Na een goed gesprek en een proefrit wist ik het gelijk. Nu twee weken verder heb ik mijn BMW 320d sedan afgelopen zaterdag opgehaald en was alles tot in de puntjes super geregeld. Ook ik kom zeker terug!
Hele goede ervaering waar men zonder druk een auto kan kopen en waar iedereen even vriendelijk je te woord staat ook al kom je in je werk kleren een auto bezichtigen! echt een top service! Kom zeker terug voor de volgende!
Prima bedrijf. Beantwoord mails zelfs buiten de openingstijden en wil graag de laatste stand van zaken weten. Koffie smaakt goed en de showroom ziet er keurig uit.
Een Apk keuring laten doen bij mijn Twingo en gelukkig kan ik weer een jaar veilig autorijden.
Na eerst wat mailcontact te hebben gehad over een auto, was de vriendelijkheid al te merken. Eenmaal de afspraak te hebben gemaakt en dus langs gegaan werd al snel duidelijk dat ze inderdaad vriendelijk waren. Niet dat vlugge verkoopgedoe want dan ben ik gauw klaar. De auto werd op mijn verzoek klaar gemaakt voor een proefrit. Nu kan ik alles wel in detail gaan vertellen, maar het komt er op neer dat we de auto gekocht hebben. Dat zegt dus genoeg over hoe wij behandeld zijn. Kortom.... auto nodig ? Zoek dus niet verder.
Door dit bedrijf rijd ik nu al 3 maanden met een super gevoel in een prachtige BMW. Ik was al een tijd op zoek naar een BMW 520 met de juiste opties en vond deze op gaspedaal dat me doorstuurde naar Autovitel. Aangezien ik uit Wageningen kom heb ik autovitel eerst een mail gestuurd om verdere informatie aan te vragen. Het duurde niet lang of ik kreeg een uitgebreide mail terug met daarin alle gegevens van de auto. Het mail contact daarna was goed en gaf me het vertrouwen om de rit vanuit Wageningen naar Waalwijk te maken. Bij aankomst werd ik goed ontvangen in een mooie showroom vol met BMW\'s en stond de BMW waarvoor ik kwam mooi klaar voor een proefrit. Na de onderhandeling werd de wagen gelijk op NL kenteken gezet en klaargemaakt voor aflevering. Nog geen twee weken later kon ik met alle blijdschap mijn nieuwe auto ophalen. We zijn nu 3 maanden verder en wil ik Autovitel bedanken voor de goede service. Ik wens jullie alvast fijne dagen en ik kom zeker nog een keer langs. Met vriendelijke groet, Gerard de Bok
Prettig en aangenaam bedrijf.......
Elzenweg 39
5144 MB Waalwijk
Onder de rook van de Efteling en in het land van Piet Klerkx staat het pand van AutoVitel op een perceel van 4000m2 met showroom, werkplaats en een groot buitenterrein. Het pand zelf is een karakteristieke oude fabriek met mooie houten spanten uit de jaren 50 en is ongeveer 1400m2 groot. AutoVitel is Bovag aangesloten en gespecialiseerd in de verkoop van dealeronderhouden BMW's & MINI's. It's all about BMW en MINI bij AutoVitel in Waalwijk.