2e hands auto gekocht, zeer tevreden en tegen een erg scherpe prijs
Goed tel. bereikbaar,vriendelijk te woord gestaan,nette afhandeling,komt oprecht over.
Ik heb een gebruikte auto gekocht. De personeel was aardig en eerlijk.
Heb bij dit bedrijf me tweede auto gekocht en ben super tevreden hele aardige mensen heel klantvriendelijk en ze hebben goed personeel lopen die ook echt naar je wensen luisteren ik ben super tevreden en voor elke beurt ga ik terug naar dit bedrijf ik raad het zeker iedereen aan
Zo ontzettend goed geholpen! En heel erg vriendelijk, geen moeite is teveel.
Super!
Tweedehands auto aangeschaft bij garage Burik. Klantvriendelijk en prima service! Auto werd keurig afgeleverd volgens afspraak.
Oudere auto gekocht, waarbij service en contact prima is.
Geweldig, en als er wat is kan je altijd snel terecht
Je wordt snel en goed geholpen, bij zowel onderhoud eo APK aan je auto of bij de aanschaf van een gebruikte auto.
Prima garage, klantvriendelijk!
Prima service bij onderhoud en aankoop van nieuwe auto. Als er iets mis is wordt het snel geregeld.
prettige mensen, geen lange verhalen en loze beloften, nette prijzen.
is gewoon een goede garage
Hele goede service, fijne garage
als er dingen zijn aan onze auto\'s ervaren wij het als goed dat er vrijwel gelijk hulp of advies geboden word.
Klant vanaf 1984. Uitstapjes naar een andere garage is nooit nodig geweest omdat wij altijd correct en met respect behandeld zijn.