Word altijd super geholpen.!!
Klant vriendelijk en een zeer goede service.
Prima garage! Doet alles voor je!
Goede en snelle service. Duidelijk
Bij Burik weet men nog wat service is
top
Top garage doen wat ze zeggen
We hebben bij garage Burik een 2e hands audi gekocht.Bij binnenkomst was er een goed ontvangst die ons op ons gemak stelde.Geen haast, aandacht voor de klant en eerlijke beoordeling ten opzichte van oude en nieuwe auto.goede afwikkeling van papierzaken. Fijn was dat het overzetten van het kenteken aldaar kon gebeuren. Tevens een half jaar garantie op onze 2ehands audi. Ook fijn.Garage Burik had uit zichzelf een kleine reparatie verricht, zonder dat we hierom gevraagd hadden, dus hiervoor waardering. Alle extra\'s maakten dat we met een heel goed gevoel de auto hebben kunnen kopen. 2 x een ritje uit Groningen was dit meer dan waard..Bovendien een dorpsgevoel zonder gehaaste afwikkelingen is te prijzen.
in maart een chevrolet captiva gekocht bij garage burik. alles was goed geregeld, alle afspraken en toezeggingen werden netjes nagekomen. kort maar krachtig garage burik is een garage waar je met een gerust hart naar toe kan gaan, alles wordt netjes geregeld en is op en top in orde.
Vriendelijk, behulpzaam, service, alleen maar positief!!! Onwijs bedankt en ik zal er graag terug komen!
Ons ervaring met de garage Burik is uitstekend. De afhandeling was snel. De service was meer dan standaard. De verkoper/eigenaar kwam heel betrouwbaar en aangenaam over. De afspraken zijn allemaal nagekomen. De verkoper/eigenaar was ook bereid extra kosten te maken omdat hij ons wieldoppen had belooft die hij niet meer op voorraad had. Wij kregen gewoon nieuwe wieldoppen via een webwinkel thuis gestuurd. DUS... Echt een top garage !!!
Wij zijn al 30 jaar klant bij Garage Burik. Het is een bedrijf wat werkelijk zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen. Daarnaast is de service werkelijk excellent.
mijn ervaring is; ik had gevraagd om op zoek te gaan naar een andere auto dit is netjes afgehandeld
Plezierig en klantvriendelijk
Na lang zoeken op het internet een mooie tweedehands sirion gevonden bij Garage Burik. Na zo\'n 3 kwartier rijden kwam ik aan op het moment dat hij bijna ging sluiten. Maar kon toch nog een proefrit maken en hij bleef zelf wat langer open zodat na de proefrit gelijk de papieren konden worden opgemaakt. Heel vriendelijk geholpen en hij nam alle tijd voor mijn vragen omtrent de procedure. Ik dit bedrijf van harte aanraden.
Afgelopen Weekend mijn eerste auto gekocht. Na een tijdje zoeken en een aantal auto\'s te hebben bekeken, uitgekomen bij Garage Burik in Goudswaard. Na een aantal vragen te hebben gesteld via de mail, kreeg ik binnen tien minuten een volledig antwoord. Heel prettig. De service is perfect, eerlijk en vriendelijk. Daarnaast bieden ze mooie auto\'s aan, waar ze zelf achter staan. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen! Klasse vakgarage
We waren meerdere Audi dealers geweest maar ze vroegen vaak de hoofdprijs via een advertentie kwam ik bij garage Burik voor een Audi A1 we hebben een afspraak gemaakt op een avond en zijn wezen kijken we zijn zeer vriendelijk en vrijblijvend ontvangen en goede uitleg en tips we hadden een auto om in te ruilen waar hij een goede prijs voor gaf dus voor ons de koop aantrekkelijker was na een paar dagen hebben we besloten om de koop te doen we zijn zeer blij met deze auto en de service van deze garage het is gewoon een kleinschalige garage met een persoonlijke service
\"Koop in den vreemde niet wat uw eigen dorp u biedt\"...... maar als Rotterdam weet ik dat dit niet geldt niet voor het kopen van een auto bij garage Burik in Goudswaard!!! Heb bij Burik een auto gekocht. Wat een verademing. Een eerlijk, oprecht en vakbekwaam Garage bedrijf. Goede inruilprijs, geen verkoop trucjes en een perfecte service. Kortom een \"auto kopen\"? Ga naar garage Burik in Goudswaard. Ik ben oprecht heel enthousiast en zou niet weten wat voor verbetering vatbaar is... dus een 10!