goede service, goed behandeld

Het is een heel leuk bedrijf waar je blindelings een auto kunt kopen. Garantie, service en kwaliteit staat zeker voor op. Dus Professioneel! Zeker de moeite waard.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Onlangs hebben wij een Renault espace bj. 2005 prijs. €4750,- met 3 maanden garantie gekocht bij Huro Auto\'s. De eigenaar was verzekerd dat het een goede auto was. En natuurlijk hij is aangesloten bij de bovag. Bij aankomst thuis deed de paronamadak het niet we hebben telefonische contact gehad we moesten het maar olien. Na een paar dagen kregen we service melding dat het oliepeil niet in orde was, weer gebeld dat ging volgens de eigenaar wel weer over maar ik reed er kleine afstanden mee naar de winkel en weer terug (30 km) tot dat we een weekje op vakantie gingen naar italie we waren nog geen 200 km. van huis of de olie problemen kwamen, volgens de eigenaar was dat geen probleem dus we reden door totdat de hele motor en de auto van alle kanten onder de olie zat en de auto begaf het en daar stonden we langs de snelweg met twee jonge kinderen. We hadden maar een weekje vakantie het was vrijdag avond we konden maandag pas verder maar niet met onze auto.we hebben toen direct Huro auto\'s opgebeld en het probleem bij hem neergelegt hij had daar niets over te zeggen, we lieten de auto bij hem afleveren, na een maand kregen we de auto terug. Huro auto\'s verzekerde weer dat de auto nu perfect zou zijn, we waren nog geen maand verder en we gingen weer een lange rit maken met de auto, het was zowel een prive als een zakelijk uitje naar parijs, we kwamen wel aan maar niet terug, daar stonden we hartje Parijs en de oliepeil geeft problemen aan en de rem en weer met de kinderen en weer reden we terug naar NL met een leenauto van de ANWB. we lieten de auto weer bij Huro auto\'s afleveren na twee weken was deze gemaakt, maar wij hadden hier geen vertrouwen meer in we wilden in gesprek met de eigenaar. We hadden eindelijk een afspraak om 10:00 maar de eigenaar kwam niet opdagen want hij wist hoe laat het was hij stuurde zijn zoons maar zij gaan niet over dit soort zaken. Volgens hen moesten we blij zijn dat Huro auto\'s zo vriendelijk is om onze auto te maken volgens mij heb ik garantie en als de auto niet goed is kan ik mijn geld terug krijgen jullie leveren gewoon pruts werk. Wij wilden de auto inruilen om toch op een prettige manier het probleem op telossen maar omdat de eigenaar niet kwam opdagen, hij was het gewoon vergeten, hebben we gebeld zijn voorstel was om een bedrag van €2250\'- retour te krijgen en weer bij hem andere auto aan te schaffen. Dus ik heb 1 maand met de auto gereden voor een bedrag van €2500,- en dit bedrijf noemt zich mooi en solide. We kwamen er niet uit, en vervolgens is de ene zoon niet echt vriendelijk ik voelde me zeer bedreigt. Dus mensen vertrouw niet alleen op zijn mooie, solide praatjes want als er iets mis is al heb je een garantie worden ze brutaal, komen niet op afspraken, ik geef dit bedrijf een 0 want dat zijn ze waard. Met vriendelijk groet,

voldoende, een redelijke ervaring

Een paar geleden een auto gekocht en de oude ingeruild tegen een goede prijs. De auto rijdt erg goed en heb er al aardig wat km mee gereden. Ik ben over het algemeen goed geholpen. Ik heb ook een ´maar´. Ik heb niet zo veel verstand van auto´s, daarom koop ik ´m bij een garage en niet op marktplaats. Ik heb nooit winterbanden gereden en kwam vorige week tot de ontdekking dat er nog winterbanden op liggen. Op zich geen probleem, want ik wilde anders toch winterbanden aanschaffen, nu worden het dus zomerbanden. Maar ze hadden het me even kunnen melden toen ik de auto kocht.Ik rij nu met winterbanden terwijl het 30 graden is! Ik belde op om te vragen of er ook zomerbanden bij horen. Er werd geantwoord dat je ook goed met winterbanden in de zomer kunt rijden! Samengevat ben ik goed geholpen, maar dit is toch echt wel een minpuntje. Of ik nu zomer- of winterbanden moet kopen maakt me niks uit, als je het maar even zegt tegen mij als leek en niet teveel de praatjesmaker uithangt!

goede service, goed behandeld

Een bedrijf wat zeer klantvriendelijk is en weet wat service verlenen is. Twee weken nadat ik de auto gekocht had deed zich een startprobleem voor wat vlot opgelost werd.

goede service, goed behandeld

Bij dit bedrijf heb ik recent een tweedehands auto gekocht.

goede service, goed behandeld

Wij hebben een BMW 318 Touring gekocht bij dit bedrijf en er een hele goeie koop aan overgehouden. Scherpe prijs bij aankoop en markt conform inruil. Vriendelijke mensen met een mooi aanbod. Wij komen zeker terug. 2x een 9 gegeven omdat allemaal 10 en ook zo overdreven staat. Maar ik vind het een goed autobedrijf.

goede service, goed behandeld

Een zeer plezierig bedrijf, met een prettig ontvangst en fijne afhandeling. Ze houden zich volledig aan de afspraken. Een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een auto. Zelfs bij een storing is de afhandeling snel en vakkundig.

perfect, zeker aan te bevelen

Prima autobedrijf, goede service, vriendelijk en kennis van zaken. Zou het zeker aanraden, een familiebedrijf waar klantgerichtheid belangrijk wordt gevonden.

goede service, goed behandeld

Vorige week onze oude auto ingeruild tegen een ford focus diesel. Afgelopen zaterdag opgehaald en toen we thuis kwamen de auto op de oprit gezet. toen we weg wilde rijden lagen er wat druppels olie op de oprit, dus meteen gebeld en maandagochtend om 9 uur stonden ze met de autoambulance om de auto op te halen en \'s middags werd hij weer netjes terug gebracht, gemaakt en wel. Als dat geen service is dan weet ik het niet meer. verder werden we hartelijk ontvangen met een bakkie koffie en werd er alle tijd voor ons genomen. Ik raad dus ook iedereen aan bij dit mooie familie bedrijfje voor een auto te gaan kijken, daar is echt kennis en brabantse gastvrijheid !!!

goede service, goed behandeld

Paar weken terug auto gekocht. Na aantal dagen wilde de auto niet meer starten. Heb Huro auto\'s gebeld en de auto laten slepen daarnaartoe. Probleem (krukaspositiesensor) werd nog dezelfde dag opgelost! Bedankt jongens! Nu maar hopen dat ik niet meer terug hoef voor een reparatie, maar alleen voor koffie :). Keep up the good work!

perfect, zeker aan te bevelen

Problemen gehad met een electrisch raam de storting was moeilijk te vinden maar desondanks toch opgelost, in de tussentijd had ik kostenloos een leenauto tot mij beschikking.

goede service, goed behandeld

Super ook als er naderhand iets is staan altijd klaar voor je , de koffie ook

voldoende, een redelijke ervaring

Seat Ibiza. Bij deze wil ik nog even melden dat de probleempjes aan de auto na telefonisch contact allemaal perfect zijn opgelost. Alles in 1 dag geregeld en gemaakt.een leenauto meegekregen. Perfect. Er word zelfs nog een onderdeel nagestuurd met de post. Dus alles door Huro perfect in garantietermijn afgehandeld. Bedankt voor de snelle service.

voldoende, een redelijke ervaring

Telefonisch contact gehad met Huro, Problemen met auto worden alsnog binnen garantie termijn opgelost en gemaakt.. Perfect.

goede service, goed behandeld

Ik ben zeer tevreden over Huro Auto\'s! Toen ik voor de eerste keer kwam kijken wist ik niet wat voor auto ik wilden. Bij Huro Auto\'s maakte dat niets uit. Ik werd uitgebreid geïnformeerd over verschillende auto\'s en vervolgens heb ik ook met verschillende auto\'s een proefrit gemaakt! Uiteindelijk heb ik gekozen voor een opel corsa uit 2008. Toen ik de auto kocht zat er nog schade op maar bij het ophalen was daar niets meer van te zien! Ik ben super blij met mijn auto. Bedankt voor de goede service!

perfect, zeker aan te bevelen

Mijn ervaringen met Huro zijn zeer positief te noemen. Ik heb mijn Volkswagen Polo nu ruim en jaar en heb één keer een klein dingetje gehad wat in de garantie viel. Dit werd dan ook erg servicegericht opgelost. Ook kan ik Huro aanbevelen voor de APK!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb in begin oktober een Peugeot 106 Diesel gekocht bij Huro en ik voel me als een vis in het water! De prijs kwaliteit verhouding is super; het autootje heeft de hele vrieskou overleefd en iedere keer netjes gestart, daarnaast ben ik goed geinformeerd over het verbruik van de auto, wat belangrijk is vanwege dagelijks gebruik voor mijn werk! Er waren in het begin strubbelingen met de autoradio, maar de service was uitstekend; wat ertoe heeft geleid dat ik nu een autoradio heb die volledig aan mijn wensen voldoet. Ik weet dat ik kan terugkomen wanneer er wat is met de auto en dat het dan ook helemaal in orde gemaakt wordt. Bedankt voor deze topauto en de service!!

goede service, goed behandeld

ik heb bij huro-auto\'s een bmw 318d gekocht uit 2006 hij loopt als een zonnetje heb 2 x iets wat in de grantie viel kapot gehad werd niet moelijk over gedaan het werd geregeld en gemaakt ook de klant vriendelijk heid is zeer hoog de auto\'s worden ook super netjes afgeleverd als bv mijn bwm had een kleine schade ik had hem gekocht en toen bij aflevering was de auto gewoon uit gedeukt en gespoten klasse werk mooi en solide 100% waar goed bezig ga zo door vriendelijke groet rick korsten

slechter dan verwacht

Auto gekocht: Seat Ibiza 1.4 (3 weken geleden) 11 Jan. 2013 Mooie Auto. Rijd goed.. Motorisch in orde Maar: Ik zocht een auto, veilig en betrouwbaar ivm kind.... Na aankoop zonder proefrit omdat er een mankement was met remschijven en nog wat ander kleine dingen werd de auto rijklaar de week erop afgeleverd. Kreeg 6 weken garantie op alle onderdelen, 1 jaar op de distributieriem behalve op de radio. Dit vond ik prima. Dus verkoop en service op dat moment goed.. Auto de week erop gaan halen en eerst ook een ritje in gemaakt... Auto een week na koop toch bij een vriend even laten checken en dan er achter komen dat er 11 gebreken waren... Dat noem ik dus al niet rijklaar maken en door een garage na laten kijken...... vervolgens gebeld en afspraak gemaakt om direct bij garage waar ze zaken mee doen heen te gaan op desbetreffende datum (nu snap ik ook dat men geen afleverkosten rekent) Aangekomen bij garage op afspraak alle punten nagelopen, maar aangezien er onderdelen besteld moesten worden heeft garage contact gezocht met Huro. Deze is gekomen en heeft deze punten nagekeken en de meeste konden gemaakt worden.. Ik kreeg wel geen leenauto mee en moest dus maar 2.5 uur wachten.. Dat vond ik op dat moment geen probleem als het maar gemaakt word... Terwijl in eerste instantie de garage zegt, regel maar een leenauto want het duurt wel een tijd... Vervolgens stuurt Huro een extern bedrijf die onderdelen levert en kon ik zelf met een medewerker van de garage deze erin zetten. Dingen werden vastgezet met een tylerip. Uiteindelijk ZELF nog uit andere auto\'s onderdelen kunnen halen aangezien die er niet in zaten. Uiteindelijk is na 2.5 uur nog niet alles gemaakt,en wat we dus niet gemaakt kregen... Van Huro niks meer vernomen... Ik vind dat als ik een auto koop dat deze nagekeken word en afgeleverd word zoals een auto afgeleverd hoort te worden.. En niet dat je erachter komt dat er een kabelboom tegen de aandrijfas ligt te schuren, en dat er een bougiekabel middendoor is, en dat er een emmer vol bladeren in paravan ligt waardoor afwatering dicht zit, en dat de zekeringshouder op accu los zit te trillen enz. enz. Dat noem ik dan geen service en een auto rijklaar afleveren.. Het is dat ik nog 6 weken garantie heb anders denk ik dat ik een probleem had gekregen... En dan zijn het ook maar kleine dingen die dan uiteindelijk niet worden gemaakt en waar dan moeilijk over gedaan word... Ik heb hier een wijze les weer mee geleerd.... Ik ga er van uit dat de auto een jaartje goed loopt. De rubber voor antenne heb ik zelf aangeschaft aangezien dit niet onder de garantie valt blijkbaar...

goede service, goed behandeld

Bij aankoop van een Volvo V50 zelf wat kleine zaken geconstateerd, ontbrekend dopje ruitenwisser en defect rubber achterklep. Deze zijn nog voor de aankoop keurig gerepareerd/vervangen. Bij de aankoopkeuring bleken de remschijven voorzijde te dun en er was wat olielekkage aan de bovenzijde van de motor. Ook hier geen enkel probleem: olielekkage gevonden en gerepareerd en tevens een setje nieuwe remschijven. Solide bedrijf met uitstekende service!

Weverstraat 8

5405BN Uden