Op zoek naar een auto en toen Huro-auto\'s tegengekomen. Professionele website, die ver boven andere sites uit staat, schiep al goed hoop. En het kwam uit! Goede service, vriendelijke jongens en een proefritje was geen enkele moeite. Een week later kon ik de auto halen en ook daar niks over te klagen. Echter op de weg naar huis ontdekte ik al snel dat het stuur trilde, en naarmate de snelheid hoger werd, ook harder te trillen. Daarnaast trok de auto vrij hard naar rechts. Eventjes gebeld met Huro en ik mocht een afspraak maken bij de bandenspecialist. Inmiddels is de auto uitgelijnd, gebalanceerd en 2 nieuwe voorbanden. Dat geheel kosteloos, maar niet minder belangrijk, probleem opgelost!! Kan niets anders zeggen dan een top service! Bedankt!
Opa Keessie uit Assen, Ja het klinkt misschien vreemd en ongeloofwaardig, maar echt wij hebben er al heel wat autoos weg ..Ik geloof dat bij de tiende auto , wij die gratis krijgen....Ja en nu woon ik natuurlijk in Helmondo......Ennuh..ALTIJD..KOFFIE
Betrouwbaar bedrijf. Wat ze beloven maken zij waar. Mooie en goede gebruikte auto,s met km. historie. Otto van Veen Stammerhoutkachels
Via Internet vond ik bij Huro een prima tweedehands auto, eerst wezen kijken en ook nog een proefrit gemaakt. Alle reparatiebonnen erbij en een kilometerstand die overeenkomt met de leeftijd van de auto. Airco doet het ook prima en zoals geadverteerd een rookvrije auto. Echter toen ik de auto gekocht had en nog voor de deur stond begon de motor vreemd te doen, er bleek iets met de koppeling mis te zijn . Direct werd aangeboden dit te laten repareren zonder verdere kosten. In overleg er zelf voor gekozen om nog wat extra onderhoud te laten plegen en uiteindelijk rijd ik nu in een prima auto.
Heb voor het eerst bij Huro auto\' s een auto gekocht. Bij veel bedrijven veel praatjes en na de koop maar weinig service. Bij Huro blijf ik me verbazen dat de enorm goede service maar door blijft gaan.Alles wordt geregeld en als je iets extra\'s vraagt is het allemaal mogelijk! Na de koop de auto bij de dealer uit laten lezen,want ook Huro kan niet in de motor kijken.Nou ik kan jullie vertellen dat de auto meer dan 200% in orde is. Voor een zeer goede prijs een fantastisch goede auto. Huro auto\'s is voor mij dan ook een echte aanrader!!! Groetjes John Heijnen uit Groesbeek
Super bedrijf vriendelijk behandeld en goede service . En je koopt zeker waar voor je geld . Volgende keer zeker weer er naar toe .
Na enige tijd zoeken vonden wij een auto die aan onze verwachtingen voldeed. Mogelijke vragen over de voorgeschiedenis van de auto werden door de onderhoudsrapportage beantwoord. De after-salesservice van Huro is uitstekend. Sieg nam binnen een dag contact op tijdens ons verblijf in het buitenland toen er zich een service-melding voordeed in de boordcomputer. Ook kleinere dingen zijn na onze vakantie dankzij de uitstekende garantie deskundig verholpen. Een aanrader!
Ik heb Huro auto\'s als zeer betrouwbaar en integer ervaren. Er werd betrokken meegedacht en niet meteen naar de duurste optie gezocht. Dank je wel, mijn auto rijdt prima, ik heb er elke dag veel plezier van.
Hele vriendelijke mensen en een ongedwongen sfeer. Helaas hebben wij hier de miskoop van het jaar gedaan. Auto op G3 installatie na 2x tanken gasslang kapot waarschijnlijk door vorst kapot gevroren. Auto bij de eerste x starten op de dag veel problemen en als je auto daarna op de dag nog eens start start hij zonder problemen. Ik voel me een beetje bezeikt want voor mij was het geld dat ik eraan uitgegeven heb een rib uit mijn lijf. Ik had deze auto gezien via marktplaats. Verkopers waren zeer enthousiast over deze auto en hadden hem ook in eigen onderhoud gehad. Jammer .... maar niet iedere klant kan tevreden zijn.
vandaag mijn 4 de auto gekocht bij Huro.Het zijn hardstikke eerlijke mensen waar je met een goed gevoel een auto koopt.Je hoeft niet bang te zijn dat je op een of andere manier bedonderd wordt.Ze willen dat je met je aankoop tevreden de deur uitgaat en doen daar alles voor.Echt ouderwetse service.Ik heb er geen belang bij maar ik kan iedere aspirant koper aanraden om eens een kijkje te gaan nemen in dit bedrijf.
We hebben hier al 7 auto\'s vandaan over de jaren heen en zijn zeer tevreden klantvriendelijk,betrouwbaar.En we zullen er nog wel vaker terug komen.ga zo door jongens dikke pluim van ons.
enige tijd geleden kocht ik mijn nieuwe auto bij huro auto;s. ik kreeg een goede prijs voor mijn oude auto, en mijn nieuwe auto was zeker niet te duur. ik ben dus zeer tevreden over service en kwaliteit. lamber vd donk
prettige ongedwongen sfeer. Men nam ruim de tijd om de auto waarmee ik proef wilde rijden uit de showroom te halen ondanks het feit dat deze nagenoeg helemaal achterin stond. Minpuntje, tot nu toe nog niet het BOVAG garantie bewijs ontvangen.
Vriendelijke mensen, goede kennis van zaken, totaal niet opdringerig (=prettig)
hallo. ruim half jaar terug een sinic renuald gekocht bij dit bedrijf en nog steeds goed tevreden .ook de renauld zomerschek had vorige week een goede uitslag .ik kan dit bedrijf bij iedereen aan bevelen . gewoon spontane mensen . j.reijnen uit wijchen
Via internet met het bedrijf in aanraking gekomen. Telefonisch een afspraak gemaakt en we zijn tot een compromis gekomen. Klantvriendelijk. Aan te bevelen.
Goede service en goede behandling.