Goede ontvangst! Aardige en meedenkende mensen!
Vagtechniek heeft onlangs mijn auto gechiptuned en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Vanaf het eerste contact was de service professioneel en klantgericht. Het team nam de tijd om mijn wensen en verwachtingen te bespreken, wat me een gerust gevoel gaf. De chiptuning zelf verliep soepel en ik merkte al snel een aanzienlijke verbetering in de prestaties van mijn auto. De acceleratie is veel vlotter en de motor loopt soepeler. Bovendien is het verbruik ook iets gedaald, wat een fijne bonus is. Wat ik ook waardeer is dat Vagtechniek transparant is over het proces en de mogelijke gevolgen van chiptuning. Ze hebben me goed geïnformeerd, wat het vertrouwen in hun expertise vergrootte. Al met al kan ik Vagtechniek van harte aanbevelen aan iedereen die zijn of haar auto wil optimaliseren. Vakkundig, vriendelijk en met een uitstekende service!
Auto stage 1 inclusief dsg stage 1. Auto rijdt nu zoals hij uit de fabriek had moeten rollen.. Super bedankt Derk!
Ben erg blij met resultaat op mijn audi q8 nu rijdt veel beter
De afgelopen maanden heb ik mij verdiept omtrent de mogelijkheden van tuning en DSG aanpassing en waar ik dit wilde laten uitvoeren. VAG techniek kwam met enige regelmaat terug op mijn tijdlijn vanuit mijn socials. Ik heb de overzichtelijke site eens bezocht en de reviews zijn ook erg positief. Ik heb contact gezocht en kreeg snel reactie omtrent mijn wensen en mogelijkheden. Daar is ook telefonisch contact over geweest. De dag van de afspraak (17 januari 2025) netjes ontvangen en nogmaals werd de checkvraag gesteld of alles helder was of dat er nog andere vragen waren. Ik had nog wat korte vragen en deze werden netjes beantwoord door de dame bij de receptie. Ze gingen vervolgens aan de slag en ik kon plaatsnemen in de wachtruimte die van alle gemakken is voorzien. Tijdens het proces werd ik regelmatig betrokken tijdens de rollerbank sessie en het verder fine tunen mbt de afstelling. Nadat dit was afgerond (stage1+ tuning, Stage2 DSG tuning en uitschakelen Start/Stop functie) was het tijd voor de proefrit samen met de uiterst vriendelijke medewerker die vervolgens alles netje uitlegde. Dit kwam op mij los van vriendelijke ook goed bekwaam over. Het resultaat is nog beter dan verwacht, vermogen en koppel flink toegenomen en dit I.c.m. De DSG aanpassing. Ik heb twee uur met een smile achter mijn stuur naar huis gereden. Ik kan VAG techniek aanraden en als het om tuning en DSG aanpassing gaat kan ik je garanderen dat het een meerwaarde heeft.
Wij hebben eerst mailcontact gehad en dat werd heel netjes beantwoord. Afspraak gemaakt en in de garage zelf werden we keurig netjes te woord gestaan en waren er duidelijke afspraken . Boven in de wachtruimte is het goed verblijven tijdens het wachten . Het is verrassend aangenaam!
Vorige week langs geweest op afspraak voor een DSG tuning. Van te voren werd alles netjes en vriendelijk telefonisch aangegeven. Ook bij aankomst werd netjes en 1 en ander uitgelegd omtrent de tuning. Ik kan je vertellen dat de mannen netjes hun vak hebben uitgevoerd. Man wat een verbetering hebben ze geleverd, auto rijdt comfortabel en schakelt heerlijk terug in ze vrij loop. Mooi werk heren!
Zeer vriendelijk personeel. Mooi bedrijf en goede service. Komen hun afspraken goed na en waar ze je verder nog mee kunnen helpen proberen ze ook mee te doen. Als het blijkt dat er nog iets mis is met auto.
zeer professioneel en gastvrije gevoel krijg je al als je binnenkomt, mooie wachtzaal met alles ter beschikking koffie,water en een drank&snack automaat. Wil Davy extra bedanken vanwege zijn behulpzaamheid en sympathie plus de super geleverde software aanpassing..
Communicatie is erg goed en duidelijk. Er wordt gezorgd dat je zonder vragen of onduidelijkheden weg gaat. Tijdens het rondje rijden wordt uit gelegd wat alles in houd aan de hand van een laptop. Al met al een top ervaring en echt de moeite waard voor je auto!
Bijzonder goede begeleiding en vakkundig aanpassen van vermogen door competente en zeer vriendelijke monteurs die gerust ook vak(G)idioten genoemd mogen worden. Nogmaals bedankt ook voor de lekkere koffie! Richard B.
Ik heb mijn auto stage 1 en de dsg stage2 en ook nog een olieservice laten uitvoeren tot mijn grote tevredenheid. Dank voor het meedenken en advies top service geweldig. Met vriendelijke groet, John Snijders
Ik heb recent mijn Audi Q3 laten chiptunen bij VAGtechniek, waarbij ook een stage 2 tuning werd uitgevoerd op de DSG6-versnellingsbak, en ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Toen de monteur klaar was met het tunen hebben we samen een proefritje gemaakt en werd er duidelijk uitgelegd hoe hij de upgrade van de versnellingbak had uitgevoerd,. Na de tuning merkte ik meteen een enorm verschil in rijgedrag. De auto voelt veel krachtiger aan en het accelereren gaat nu een stuk soepeler en sneller, wat een groot verschil maakt in het rijplezier. Ook mijn vorige Audi A3 heb ik een aantal jaren geleden naar volle tevredenheid bij VAGtechniek laten chiptunen. Al met al ben ik ontzettend blij met de resultaten van de tuning en kan ik VAGtechniek van harte aanbevelen aan iedereen die overweegt zijn voertuig te laten tunen.
Goede uitleg wat ze gedaan hebben bij stage 1 tuning en dsg stage 2
Ik heb mijn Audi A3 sedan 1.5TSFI laten tunen. De motor stage 1 en de automaat stage 2. Wat een verbetering de auto rijdt nu veel soepeler. Het maken van een afspraak ging erg makkelijk en professioneel. Op de afspraak erg vriendelijk ontvangen en tijdens het wachten in de zeer mooie wachtruimte verwend met een lekker bakje koffie. Toen de monteur klaar was met het tunen zijn we samen een proefritje gaan maken en werd er duidelijk uitgelegd wat hij had gedaan. Nogmaals bedankt voor de service.
Na twee eerdere goeie ervaringen was het tijd voor mijn pas aangeschafte Audi Q5 2.0 te laten tunen. Daar ik eral twee keer eerder was geweest, was mij wel duidelijk wat me te wachten stond. Personeel zijn vriendelijk en duidelijk. Motor en bak hebben een tuning ondergaan en ik ben er erg tevreden mee.
So, I paid 2x to 3x more than at any other tuner (almost 1000 euros, but this also included tuning the automatic gear section and some other additional tunes) , and it was more than worth it. While all other tuners I found could only tune the car to max 250 bhp, VAG Techniek said they could tune it to 300 bhp. So I drove the car almost 200km to VAG techniek (from northern partbof Noord Holland) and git it back a day later with 327 bhp, 27 bhp more than they promised! (Talk about under promise and over deliver, something I find highly important and strive to harvest as well with the global IT company I'm the CEO of). The car is now so fast that I had it equipped with new UHP tires of Continental (Sportcontact 7), because the standard Michelin Pilot Super Sport, were just to slippery. It also got new NGK sparkplugs, performing better than the standard ones (starts louder and faster). But not only the unbelievable power (it's like driving an M40i) is amazing, I found out during my trip from The Netherlands to Sofia, Bulgaria, that it's fuel efficiency has increased considerably. Std with a full tank the system would indicate a range of approx. 650km. But after the 2nd fill-up it said 730/740. However, I even got a better range than indicated. Cruising along at 100/110 km/hr the fuel-gauge meter would not change like it was frozen.... At times, I'd step on the paddle just for the fun of it, but still it took quite some time for it to move to a lower state.... On average, even with driving 180/190 at times I got an average of 15km/L. (52 liters tank). Therefore there is only one word that comes into mind: Incredible!
De tuning van mijn auto is volgens afspraak uitgevoerd. De faciliteiten zijn netjes en het bedrijf maakt een professionele indruk. Wat wel storend was is dat ze pas zo’n 20 minuten na de afspraak aan mijn auto begonnen. Ik was die ochtend vroeg opgestaan om op tijd daar te zijn en zelf benadrukken ze met klem om op tijd te zijn. Dan is dat niet zo netjes.
Ik heb mijn Volkswagen Polo 1.2 tsi laten retunen bij Vagtechniek omdat ik net de vorige tune niet tevreden was. En wat een geweld hebben ze er van gemaakt, daar word je bijna bang van;). En een DSG probleem hebben ze perfect verholpen. Met de volgende auto kom ik zeker weer terug!
**Recensie voor VAG Techniek Nuenen:** "Als klant uit Groningen ben ik altijd een beetje huiverig om met een garage ver van huis samen te werken, maar mijn ervaring bij VAG Techniek in Nuenen was allesbehalve teleurstellend. Ik werd snel geholpen, ondanks de afstand, en het voelde meteen alsof ik in goede handen was. Het team heeft me door het hele proces heen meegenomen. Wat ik echt waardeerde, was de transparantie en de manier waarop ze hun werk uitvoerden: niet alleen technisch sterk, maar ook klantgericht. Kwaliteit staat hier duidelijk voorop, en dat zag ik terug in het eindresultaat. Ik zou VAG Techniek Nuenen zeker aanraden aan anderen, zelfs als je van ver komt – ze maken de reis meer dan waard!" VW Up 1e stage tuning. Van 60 pk naar 80pk.
Recent mijn Audi A5 2.0 TFSI Quattro laten voorzien van Stage 1+ tuning inclusief een DSG stage 1 upgrade. Na de tuning waren de cijfers boven mijn verwachting. De fabrieksopgave was 252 Pk en 370 Nm. Na de tuning een heel mooi eind resultaat van 331 Pk en 477 Nm Als klant word je door het personeel goed betrokken bij het hele werkproces, steeds mag je even kijken bij de dyno runs en word je goed op de hoogte gebracht betreffende de gang van zaken. Daarnaast is het voor de klanten goed vertoeven in de kantine ruimte op de boven ettage met uitzicht op de werkplaats. Uiteindelijk mag je als klant mee met de proefrit na de tuning, deze geeft direct mooi het resultaat weer waarvoor je gekomen bent.... je komt al met een snelle auto , je vertrekt met een Rocketship... Ik kom zeker nog eens terug. Bedankt voor het geweldige werk.
Voor de 2de keer geweest bij VAG Techniek en weer zeer tevreden. Eigenlijk nog beter dan de eerste keer. Nu ook bij de testbankrun en testrit mee geweest. Heel goede uitleg gekregen, foto's en video's gemaakt. Het bedrijf geeft een zeer goede algemene indruk. Ook allemaal heel vriendelijke werknemers. Kan bijna niet beter, een echte aanrader!
Uitstekende service, precies wat ik van de dealer verwacht, maar dit werd echter nooit waargemaakt. Kundige monteurs, schone werkplaats en no-nonsense communicatie. We zijn zo blij met de service dat onze volgende auto wederom een VAG auto wordt zodat hij hier onderhouden kan worden.
Mijn auto hier laten tunen na een aantal hardware aanpassingen zodat deze hier optimaal op afgesteld is. De motor en versnellingsbak is door VAG Techniek op de testbank gechipt om een mooi resultaat te halen en dat is geluk! Daarnaast rijd de auto veel soepeler en comfortabeler dan voorheen. Alles word super goed uitgelegd en naar wens uitgevoerd, echt een aanrader!
3 maanden geleden heb ik bij vagtechniek mijn audi s4 stage 1+ en stage 2 DSG laten chippen. De resultaten waren verbazingwekkend. Van 333pk naar 480pk. De wachtruimte is zeer aangenaam. Je kan zo de werkplaats in kijken en ik ben een aantal keer naar onder gehaald om mee te kijken naar de test op de rollenbank. Personeel is zeer vriendelijk, duidelijk en helpen je bij al je vragen. Ik heb er zeker geen spijt van!