goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend geholpen door Jorian! Fijn contact gehad en een geweldige service. Mijn oude auto ingeruild voor een mooie Audi. Zeker een aanrader om een auto aan te schaffen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Ben de Rooy een Peugeot 107 van 2011 aangeschaft. Omdat het een cadeau was gelijk meegenomen en later teruggebracht voor de beurt. Zelfs nog een grote \"strik\" meegekregen. Gratis leenauto van het zelfde formaat, en de auto is zelfs bij mij thuis weer omgeruild (ondanks dat ik 40 km van Sint Philipsland woon) Kortom top service !!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaringen, prettige en snelle service!. Betrouwbaar adres. Komt afspraken volledig na.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goed geholpen door Jorian!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nog steeds heel erg tevreden met de Audi A3 welke wij een tijdje geleden gekocht hebben bij dit bedrijf, zeker een aanrader om hier auto te kopen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geholpen door Jorian!\r\n\r\nDe no-nonsense aanpak van Ben de Rooy is transparant, prettig en rechtdoorzee, je weet waar je aan toe bent.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima garage met een erg goede service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben erg tevreden over dit bedrijf! Fijne gesprekken gehad rondom een auto waar ik interesse in had. Deze gesprekken verliepen onder andere over de mail en WhatsApp, wat erg fijn is want bellen komt niet altijd uit. Ook de extra service die verleend is rondom de APK etc. voor de aflevering is uitstekend! Ik ben super tevreden, en erg blij met mijn nieuwe aanwinst.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanaf het eerste moment goed ontvangen, veel kennis op het gebied van wagens en kwam zelf al aanzetten met een uitstekend bod. Met andere woorden, een aanrader!👍🏻

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben De Rooij heeft, in de persoon van haar verkoper, een auto voor ons uit Duitsland geïmporteerd Tot onze verrassing was dit heel eenvoudig en financieel bijzonder aantrekkelijk. Zij hebben hun best gedaan in het zoeken van de auto en ons volledig ontzorgt. Ik ben heel tevreden en ben nu voornemens ook onze andere auto te vervangen op dezelfde manier.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer netjes geholpen bij het inruilen van mijn auto. Een ruime keuze aan occasions voor de juiste prijs. Een nette prijs terug gekregen voor mijn auto en zeer goede service op de nieuwe auto. Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een andere auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super blij met mijn nieuwe Volkswagen Polo! Hij is echt super netjes afgeleverd. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn vanuit amsterdam helemaal naar zeeland gegaan om te kijken naar een kia picanto. Om kwart over 9 stonden we voor de deur en kwam de auto net uit de wasstraat omdat het erg vochtig was. \r\n\r\nAbsoluut een erg fijne service gehad. Netjes te woord gestaan en goed meegedacht met wat bij ons het beste zou passen. \r\n\r\nWij hebben op goed vertrouwen geen aflever pakket genomen omdat we zo ver weg wonen en mocht je dan iets hebben wat garantie zou zijn het een enorm end rijden zou zijn om terug te gaan naar deze garage. Ik zou dit normaal niemand aanraden maar bij deze garage voelde het zo enorm fijn dat ik het aan durfde om hem zonder garantie mee te nemen. \r\n\r\nIk had mijn vrijwaringscode natuurlijk niet bij mij want ik ging er niet vanuit dat ik gelijk een auto zou kopen en meenemen maar dit is ook super netjes via de mail opgelost/opgestuurd. \r\n\r\nAbsoluut een hele fijne garage met een top service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, leuk en vlot geholpen. Deskundige garage. Zeker een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij Ben de Rooy een 3 jaar oude Volvo XC60 gekocht. Uiteindelijk bleek het modem voor de Volvo On Call niet te weken. Na grondig onderzoek werd het modem door Ben de Rooy kosteloos vervangen. Ik ben uiterst tevreden omtrent de afhandeling van het mankement.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top ervaring. Alles makkelijk geregeld zoals het in mijn ogen ook hoort. Klantgericht. Vriendelijk en oplossingsgericht. Aan te raden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Was op zoek naar VW Touran.\r\nHeb deze gevonden bij BendeRooij.\r\nGeen opdringerige verkoper, verstand van zaken. Straalt vertrouwen uit.\r\nKortom, prettige wijze van zakendoen.\r\nDit garagebedrijf kan ik een ieder aanraden.

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf met enthousiaste mensen en een no nonsense houding m.b.t. dienstverlening. Vriendelijk, helder en duidelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben een mooi polo gekocht, en we zijn zeer te spreken hoe we zijn geholpen en zijn behandeld. Een TOP garage!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel net en keurig te woord gestaan via de mail. Snelle reactie ook. Helemaal super dat je buiten kantoortijden langs kan komen om een proefrit te maken.\r\nNa de proefrit was ik meteen verkocht en kon de motor gelijk meenemen.\r\nKortom heel goed geholpen.
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een bedrijf met service van het hoogste niveau ! Enorm deskundig, klantgericht en doen wat ze zeggen (en meer !!). Vanaf het moment van kennismaking tot het leveren van de auto\'s loopt alles perfect. Een heerlijke no-nonsense mentaliteit. Voor zowel de particuliere als zakelijke rijder een regelrechte aanrader.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijke verkoper die me goed de tijd gaf om de auto zelf te bekijken en daarna ook mee te nemen voor een proefrit. Kleine mankementen werden zonder problemen verholpen, en na verkoop was de verkoper willend om mee helpen bij enkele openstaande punten. Kan dit bedrijf zeker aanraden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Was al een tijdje bekend met Benderooy, en zag op de website toevallig een mooie Golf 7 staan. Ik was gelijk verkocht en ben twee dagen later gaan kijken. Na een proefritje lekker onderhandeld met Jorian en de Golf gekocht. Heb een zeer nette inruil voor mijn Polo kunnen krijgen. De zaterdag erop de Golf al op kunnen halen en alles was tiptop in orde! Ook een puntje achteraf is binnen de garantieperiode snel en goed verholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik was op zoek naar een gebruikte leaseauto. Via Ben de Rooy ben ik snel en goed door Jorian geholpen! Binnen een week stond mijn Audi klaar. Super super super service! :) \r\nIk kom volgende keer weer bij jullie terug.
  • Reden bezoek Andere reden

Industrieweg 8

4675 RA Sint philipsland

Over benderooy.nl

Autobedrijf Benderooy.nl is uw allround autobedrijf waar u terecht kunt voor aankoop van een kwaliteitsoccasion of een (import) zoekopdracht! Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor onderhoud, APK en schadeherstel. De experts van Benderooy.nl weten altijd het beste uit uw auto te halen. Plan snel online een werkplaatsafspraak in voor onderhoud aan uw auto. Uw auto is, ongeacht het merk, bij Benderooy.nl in goede handen.