perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk ontvangen.\r\nDe vrijheid om rustig rond te kijken.\r\nKeurige inruilprijs.\r\nGedegen advies over de nieuwe aankoop en behulpzaam met verdere vragen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vakundige garage met een TOP service!! Zeer tevreden en een aanrader aan een ieder die op zoek is naar een goede auto!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij dit bedrijf had ik mijn bestaande auto in onderhoud. Het onderhoud is altijd deskundig, transparant en verzorgt uitgevoerd. Bij bezoek aan de garage werd altijd je auto gewassen. Heb mijn auto ingeruild voor een import auto, waar ze zeer in gespecialiseerd zijn. Goed overleg voor het bepalen van juiste auto. Directe contact met importspecialist, korte lijntjes via app- en of mail. Evt. kijk service in buitenland aangeboden om auto te kunnen voelen, zien en ruiken. Import kan veel verschillen van Nederlandse aangeboden auto’s. Hele goede ervaring. Prijs kwaliteit verhouding bepaal je zelf. Wordt je goed over geïnformeerd. Kan alleen maar zeggen met overtuiging; “bedankt team benderooy”.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima auto gekocht met super service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden, nette prijs/ kwaliteitsverhouding. Een leuke en spontane manier van contact tijdens verkoop en afhandeling! \r\n\r\nTIP: tijdens de proefrit was er geen rooklucht in de auto, na het afhalen rook ik dit wel. Misschien iets tijdens het klaar maken gebeurt, voor andere klanten zou dit misschien storend kunnen zijn. \r\n\r\nVerder zeer tevreden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In onze zoektocht naar een jonge Polo 1.4 Diesel kwamen we bij deze garage uit. Wat een verademing in vergelijking met andere (soms grote) dealers! Het begint al bij binnenkomst: alles - tot en met de vloer - ziet er spic en span uit. Dat is wel eens anders! Het verkoopgesprek is gewoon no nonsense. Geen wollige taal, maar duidelijkheid. Er komt een aantal wagens uit Belgie. Deze zijn te zien in de staat waarin de geïmporteerd worden. Dat is gewoon prettig. Na onze keuze met een vijftal opmerkingen erbij werd de wagen binnen 4 dagen in puike conditie afgeleverd. Alle punten netjes uitgevoerd en voor het wegrijden werd de tank nog even helemaal afgevuld. Joran, als je dit zo kunt blijven volhouden dan heb je aan ons een klant voor het leven!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring bij de aanschaf van een gebruikte auto. Beloftes worden waargemaakt en de service is goed!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring bij de aanschaf van een gebruikte auto bij Ben de Rooy. Beloftes worden waargemaakt en de service is goed!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zochten een Volkswagen Polo en kwamen via internet uit bij benderooy SintPhilipsland. Ze hebben een ruim assortiment met veel polo\'s\r\nWe zijn keurig te woord gestaan en goed geholpen, we hebben fijn zaken gedaan. Bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 2e hands auto (Golf 7) gekocht bij dit bedrijf. Goede service en nog altijd tevreden met de voor mij nieuwe auto!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We zijn vrijdags naar onze auto gaan kijken. Gelijk heel goed ontvangen. Na de testrit gemaakt te hebben hadden we nog een vraag over de auto. Dit werd erna heel goed uitgelegd door de monteur. (Er was ook niks mis met de auto). We waren er zeker van dat we de auto wilden kopen (leasen). De dagen erna zijn we zeer goed door Jorian op de hoogte gehouden. Nadat alles rond was hebben ze zelfs op ons verzoek woensdag al de auto kunnen brengen naar Maastricht! Kortom, geweldige service, vriendelijk personeel, nemen de tijd voor je om alles goed uit te leggen, houden goed contact. Super dus! Als we ooit nog een andere auto willen zullen wij zeker terugkomen en andere mensen dit bedrijf ook aanraden. Hartstikke bedankt en met name Jorian!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het heeft bijna een half jaar geduurd,maar het wachte was het waar.ik werd uitstekend op de hoogte gehouden wanneer de auto werd geleverd (super) en ook toen wij de auto gingen ophalen.alles was goed geregel.als nog eens voorkomt,dan ga ik zeker weer naar benderooy.heel vriendelijk personeel,en niks is teveel.hartelijk dank nog eens.ik heb al iemand gezegd gaat daar maar naar toe.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wederom weer super geholpen bij het zoeken naar een nieuwe auto en uitstekend geslaagd!!\r\nEen echte aanrader.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto gëimporteerd met behulp van Jorian. Zeer veel verstand van zaken en zeer direct contact over de stand van zaken!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In verband met een andere auto voor Annemieke kwamen wij bij Ben de Rooy. \r\nJorian Geluk heeft ons perfect geholpen.\r\nRekening houden met ons budget stond hoog in zijn vaandel. \r\nDe aflevering is stipt uitgevoerd zelfs eerder i.v.m\r\nverkoop inruil.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf bij de zoektocht naar een andere VW Polo zijn wij terecht gekomen bij Ben de Rooy. Bedrijf is erg klantvriendelijk en zeker ook weten wat de klant zoekt en daar zo goed mogelijk bij aan te sluiten!We zijn keurig in verschillenden zaken geïnformeerd, goed en snel antwoord bij vragen, afwikkeling en het eind resultaat...wij hebben een prachtige VW Polo!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op donderdagavond auto gekocht tijdens een onverwacht bezoek, na een prettige ontvangst. Prima service, zaterdagochtend konden we de auto al ophalen. Als we nog eens een andere auto nodig hebben gaan we zeker hier nog eens kijken, want er is ook nog eens een ruime keus aan prachtige auto\'s.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne mensen, mooie zaak en leuk zaken doen. Wij zijn erg tevreden met onze Audi A4.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn auto ingeruild voor een eerlijke en goede prijs.\r\nDe service is echt fantastisch, je krijgt netjes een leenauto mee bij reparatie.\r\nBij de banden wissel checken ze alles even (vloeistoffen)\r\nWaar nodig vullen ze deze gewoon netjes bij.\r\nKortom open en eerlijke communicatie, service gericht en een eerlijke prijs!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ongelofelijk goed geholpen en behandeld. Niets was teveel. Heb een geweldige Hyundai I10 automaat gekocht. Niet gepusht en Jorian Geluk verdient een dikke pluim.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Toptent ik kom er graag
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goede ervaring en zeer goed geholpen met de koop van me auto\r\nZeer vriendelijk en heel te vrede over hoe we de deal gesloten hebben

Industrieweg 8

4675 RA Sint philipsland

Over benderooy.nl

Autobedrijf Benderooy.nl is uw allround autobedrijf waar u terecht kunt voor aankoop van een kwaliteitsoccasion of een (import) zoekopdracht! Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor onderhoud, APK en schadeherstel. De experts van Benderooy.nl weten altijd het beste uit uw auto te halen. Plan snel online een werkplaatsafspraak in voor onderhoud aan uw auto. Uw auto is, ongeacht het merk, bij Benderooy.nl in goede handen.