goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je word er goed en vriendeljjk geholpen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aanschaf gebruikte auto\r\nBeschrijving:\r\n Ik had een tweede hands auto gezien op internet. Verkoper Jorian kwam in mijn ogen met eerlijke antwoorden op al mijn vragen. Ik kon ook meteen een rit maken met de auto. Omdat ik de auto wel zag zitten, en hij heel open was over de prijszetting, en mij dat een goed vertrouwen gaf konden we snel tot een overeenkomst komen. Ik heb nu, een periode later, nog steeds een goed gevoel: goede auto voor een correcte prijs

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk, snelle service, prijs kwaliteit top

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgelopen zaterdag (14 oktober 2017) zijn wij speciaal vanuit Uden (Noord-Brabant) naar Ben de Rooy gereden om te gaan kijken naar een Volkswagen Golf Allstar (2016). Na de auto uitvoerig te hebben bekeken, hebben wij een uitgebreide proefrit gemaakt. Jorian heeft ons goed geholpen en na een goed en eerlijk gesprek, hebben wij de Golf aangeschaft. De auto oogt en rijdt als nieuw. Nu hopen dat dat heel lang zo blijft!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een eerlijk bedrijf met verstand van zaken en duidelijke communicatie van begin tot eind.\r\n\r\nAfgelopen week voor de tweede keer een auto gekocht bij BendeRooy.\r\nOok ditmaal weer warm ontvangen door Jorian, de auto had een paar puntjes die vaker bij dit betreffende merk/model voorkomen, dit werdt vooraf duidelijk aangegeven en de werkplaats heeft alles verder netjes in orde gemaakt, daarnaast ook dagelijks een emailtje ontvangen met betrekking op de status van de werkzaamheden.\r\nTijdens de aflevering werdt er aangeboden om na 1000km nog een keertje langs te rijden zodat er een eindcontrole op de reparatie plaats kan vinden, prima service dus.\r\n\r\nDe auto rijdt en oogt echt fantastisch, ik ben zeer tevreden met de aankoop.\r\n\r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sinds een jaar overgestapt naar dit bedrijf na het lezen van diverse positieve beoordelingen. Ik kan ze alleen maar onderschrijven. Tot nu toe zeer tevreden!
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Jorian een eerlijke gozer die de tijd voor je neemt. Had contact ook na werktijd om het een en ander door te spreken. Heb een prachtige occasion aangeschaft en heb waar voor mijn geld gekregen. Voorzorg en afhandeling was erg prettig en adequaat, dit verwacht ik ook voor de eventuele nazorg. Thanks Jorian

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We gingen kijken voor nieuwe auto. Jorian nam alle tijd ervoor . Het was buitengewoon plezierig zaken doen. Ook de de nazorg is top.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit auto bedrijf is prettig om zaken mee te doen. niet opdringerig, niet hard en zakelijk, en er zijn geen gladde jongens met mooie verkooppraatjes.De prijzen zijn goed en een proefrit is geen probleem. Het traject van de aankoop tot de aflevering gaat perfect. Auto wordt netjes afgeleverd zoals afgesproken en zelf even dat tikje meer. Ik zal dit autobedrijf zeker aanraden aan mensen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uiterst vriendelijk ontvangen en geholpen. Ik was op zoek naar een Fiat 500. Met een bakje cappuccino zijn we samen op zoek gegaan naar een geschikte auto. Nav het zoeken een proefrit wezen maken en toen was ik verkocht. Daarna is alles snel en goed geregeld. Zal en kan iedereen aanraden hier heen te gaan, voor een andere auto maar ook zeker voor het onderhoud.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en benadering

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ongeveer 1,5 maand geleden had ik mijn oog laten vallen op een VW Golf Gti Performance.\r\nOmdat in Nederland het aanbod er wel was maar ik de juiste Golf niet kon vinden ben ik met Jorian op zoek gegaan in Duitsland naar een mooie Golf, en die hebben we ook gevonden. Mijn vorige auto voor een nette prijs in kunnen ruilen en de Golf is super netjes afgeleverd. Als ik vragen heb over het een of ander hebben ze altijd tijd voor je dus al met al een prima ervaring.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf. Als je nog vragen hebt of als er iets toch niet helemaal blijkt te kloppen lossen ze dit gelijk op en houden ze je te vrede.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgelopen week alweer onze 4e auto gekocht bij Ben de Rooy!! Altijd fijn en makkelijk contact met Jorian Geluk, denkt met je mee en helpt je bij de zoektocht. Wij zijn zoals altijd super tevreden en daarom kijken wij ook enkel bij Ben de Rooy voor auto\'s omdat we hier gewoon super goede ervaringen mee hebben. Als er wat is staan ze altijd voor je klaar. Jorian weer bedankt voor deze mooie aflevering!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via de website interesse getoond in een auto, direct reactie terug gehad. Dezelfde week in de avond alle tijd gekregen voor een proefrit. Een paar vragen werden ook direct beantwoord. Kortom fijn zaken doen en een goede service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goed en prettig geholpen service is goed en de sales is eerlijk en fijn in de omgang! Wij zijn meer dan dik te vredennwij hebben 2 auto\'s bij Ben de Rooy gekocht en raden iedereen aan om hier te gaan kijken!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn auto via markplaats aan autobedrijf Benderooy verkocht. Alles was prima en zeer snel geregeld!
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooi bedrijf met zeer nette auto\'s, enthousiast personeel. Goed geholpen door Jorian en Ben. nemen de tijd voor je waardoor de aankoop prettig verloopt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf kwam langs om een audi a4 avant te kopen en werd door jorian geholpen en zeer vriendelijk ontvangen ben super blij met de aankoop

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 2 weken geleden een A3 sportback S-line aangekocht. Fijn en informeel gesprek gehad met zowel Ben als Jorian. Dik tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaringen, goede service, persoonlijke aandacht!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fantastisch bedrijf, blijf zo door gaan

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De eerste keer bij de auto gaan kijken een heel fijn open en eerlijk gesprek gehad met Jorian. Waardoor ik maar eigenlijk een paar dagen nodig had op toch de auto te kopen die ik echt wilde. Na een klein weekje de auto opgehaald en door Ben zelf netjes geholpen. Mannen super bedankt voor de prachtige doblo en ik hoop er echt een lange tijd plezier van te hebben. Top service!!!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb een prettig ervaring ervaren

Industrieweg 8

4675 RA Sint philipsland

Over benderooy.nl

Autobedrijf Benderooy.nl is uw allround autobedrijf waar u terecht kunt voor aankoop van een kwaliteitsoccasion of een (import) zoekopdracht! Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor onderhoud, APK en schadeherstel. De experts van Benderooy.nl weten altijd het beste uit uw auto te halen. Plan snel online een werkplaatsafspraak in voor onderhoud aan uw auto. Uw auto is, ongeacht het merk, bij Benderooy.nl in goede handen.