Dit bedrijf aantal weken geleden bezocht . Scooter staan zeer dicht tegen elkaar geparkeerd, onmogelijk om er tussen te komen en even te bekijken . De jongen in de winkel had pas aandacht voor ons toen we het pand verlieten . Sorry dan ben je te laat .
Beste Heer Scholten, Onze excuses voor uw eerste indruk, rond deze tijd van het jaar is het inderdaad erg druk en zijn wij genoodzaakt om veel voorraad aan te houden. Het is voor ons zeker ook in de toekomst de bedoeling om een wat groter pand te betreden. Maar om dit voor nu alleen tijdens de piektijden te moeten hebben worden de kosten voor de rest van het jaar te hoog. Verder zijn wij benieuwd of dat wij niets aan het doen waren toen u binnen kwam of dat wij op dat moment of aan de telefoon waren met klanten of met andere klanten bezig waren. wij kunnen natuurlijk niet altijd gelijk alles achter ons laten vallen en de eerste volgende nieuwe klant persoonlijk te woord staan. Daarbij merken wij vaak van onze klanten dat zij eerst even willen rond kijken. Voor ons is het in ieder geval een punt van aandacht en wij gaan er zeker mee werken. Wij hopen in ieder geval dat u elders wel goed geslaagd bent en voor in de toekomst bent u altijd van harte welkom. Ook voor reparatie en/ of onderhoud.
Goed bedrijf, kan altijd snel bij de ze terecht.
Hartstikke bedankt voor de positieve beoordeling. Veel voordelige kilometers nog toegewenst!!
Een moeilijk te vinden elektronisch probleem deskundig opgelost bij mijn Vespa 250 GT. Omdat een onderdeel uit Italië moest komen heb ik 2 weken lang een 300 GT Super te leen gehad. Topservice.
Wij zien iedere storing of reparatie als een uitdaging, jammer dat het juiste onderdeel niet voorradig was. U kunt in ieder geval weer lekker toeren met de GTS.
Perfect en een geregeld bedrijf alles loopt hoe de klant het wilt dit is de heste scooter garage van utrecht dus zeker even langs komen
Bedrijf met een hoge servicegraad en eerlijkheid. Wat niet kan wordt niet beloofd en wat beloofd wordt, wordt gedaan.
zeer goede ervaring al geruime tijd. Ondanks dat mijn Vespa al bijna 60.000 km heeft gelopen blijft hij gezellig door rijden met natuurlijk de nodige onderhoudsbeurten. Je bent er altijd welkom, kopje koffie, afspraak maken en met een leenscooter weer mobiel onderweg. dezelfde dag de scooters omruilen en de kosten zijn echt niet hoor voor de dingen die ze in overleg er aan doen. HEREN PELS BEDANKT !!!!
Een geweldig bedrijf voor service en onderhoud. Eigenlijk alles
Vriendelijk personeel en hebben snel mijn scooter gerepareerd
scooter gekocht welke eerder gekocht was bij Pels Scooters en Motoren, nu bij reparatie en onderhoud ook weer daar, bevalt uitermate goed!
Een zeer betrouwbaar bedrijf. Je kunt altijd op ze rekenen. Een hele goede service. Ik ben al een aantal jaar klant met grote tevredenheid.
Net een scooter gekocht, geweldig geholpen door de jongens van Pels. Goede service en erg klantvriendelijk! Je kan er altijd terecht!
erg makkelijk komen de scooter altijd bij ons ophalen omdat één van de eigenaren ook in Woerden woont, lang gezocht naar deze goede service maar ik ben blij dat ik deze gevonden heb!!
Hartstikke bedankt voor uw beoordeling!! U weet ons te vinden en anders wij u ook.
Bedankt Dhr. Papeveld. Fijne kilometers weer toegewenst met de scooter!
mijn kleinzoon had een ongelukje met andermans scooter. Naar pels gebracht. Volgens rapport frame, stuur krom, voorvork krom en zeer veel beplating kapot. hebben het (wrak) voor 1000 euro overgenomen. Brommer gedemonteerd en nagemeten. Niets is krom of verbogen.alleen stuurslot was moedwillig vernield en liep aan in de voorvork. Begrijp niet hoe U zonder ook maar iets te demonteren tot deze belachelijke conclusie bent gekomen. deze brommer heeft ons dus veel geld gekost. schaderapport:2015001527
Beste Heer van Hemert, jammer dat u niet op onze e-mail heeft gereageerd en ook jammer dat dit zo gelopen is. Het contactslot is niet moedwillig vernield maar is bij de aanrijding waarschijnlijk door de knie van uw kleinzoon naar binnen gedrukt. Verder hebben wij niks gerekend en schade is besproken met de eigenaar van het voertuig, misschien kunt u bij hem of bij uw kleinzoon ten rade gaan. Verder blijven wij bij onze bevindingen en jammer dat wij nooit meer iets van u gehoord hebben. U blijft ten alle tijden welkom. Met vriendelijke groet, Pels Scooters.
Twee scooters bij hun gekocht en in onderhoud. Prima service! Volgende scooter weer bij hun vandaan. Dat is toch het beste bewijs dat dit een TOP zaak is?
René, leuk om te lezen dat u zo tevreden bent!! We zien u snel weer.
Bedankt voor uw positieve beoordeling!!
ALS KLANT VAN HET EERSTE UUR AL REGELMATIG BIJ PELS VOOR ONDERHOUD GEWEEST,ALTIJD GOED GEHOLPEN EERLIJK EN TRANSPARANT. IK HEB IN DECEMBER BIJ PELS EEN NIEUWE YAMAHA NEOS GEKOCHT. NA ONGEVEER 3000 KILOMETER BEGAF OP ONVERKLAARBARE REDEN EEN LAGER IN MIJN ACHTER WIEL HET. DIT PROBLEEM IS DOOR PELS GELIJK AANGEPAKT EN OPGELOST. DE DOOR ERIC UITGEVOERDE REPARATIE IS EIGENLIJK MEER EEN MODIFICATIE. DE DOOR HEM BEDACHTE OPLOSSING IS BETER DAN TOEN MIJN YAMAHA UIT DE FABRIEK KWAM. DIT GETUIGD VAN INZICHT,VAKKENNIS EN LIEFDE VOOR JE WERK. HELEMAAL TOP!!!!!
Willem, altijd leuk om te lezen waarom we zo'n goede beoordeling krijgen!! Bedankt daarvoor.
Vandaag weer geweldig geholpen door de jongens van Pels,Ik vond mezelf een lastig ding maar niet gemerkt dat zij dat ook vonden! Dank jullie voor de goede service en de klantvriendelijkheid.. Petra uit De Meern
Mevr. Heukels, problemen zijn er om verholpen te worden en wij gaan er altijd van uit dat de klant nooit de problemen verzint. Tot de volgende keer weer!!
Hallo Ruben&erik Ik ben vandaag bij jullie geweest om mijn scooter op te halen en top jongens. en dat jullie mijn zo goed helpen (Begrip) hebben voor mijn situatie. Een betere scooter winkel bestaat niet . jullie zijn toppers!!!!!!andere kunnen er een voorbeeld aan nemen. Groetjes ron van der Lugt
Gisteren een scooter aangeschaft bij Pels scooters,vriendelijke jongens die wel veel te doen hadden maar ons als klant erg goed hebben geholpen,geen gehaast gevoel gehad bij het uitzoeken van een scooter,er werd rustig de tijd genomen om te kijken wat het beste bij mij past.Goeie uitleg gehad wat het verschil was tussen de scooters.Tot nu toe ben ik erg tevreden!! Zaterdag mijn nieuwe aanwinst ophalen
Mevr. Heukels, bedankt voor de leuke beoordeling wij ga ervoor zorgen dat de scooter morgen staat te blinken als u hem op komt halen en natuurlijk staan we altijd graag voor u klaar!
Zelfs als ik ga nadenken kan ik geen negatieve dingen over Pels scooters bedenken, Erik en Ruben staan altijd voor je klaar. Ook als je je scooter niet bij hen gekocht hebt. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend en de koffie is ook goed. Echt een bedrijf waar de klant nog koning is.
Luud hartstikke bedankt voor de beoordeling !! wij vinden het altijd geweldig om te horen hoe klanten over ons denken zowel positief dan wel negatief!
Gebruikte scooter gekocht En reparatie andere scooter goed en betrouwbaar bedrijf staan je vriendelijk te woord en weten waar ze het over hebben zeer vakkundig. En nog normale prijzen. Echt een bedrijf die ik bij iedereen zou aanraden Jammer dat ze niet in Apeldoorn zitten
mochten we gaan uitbreiden in de toekomst dan komen we meer jullie kant op ;-) voor ons geld het zelfde jammer dat jullie in Apeldoorn zitten
er is over dit bedrijf alleen dit te vertetellen . geweldig stel jongens die maar voor het volgende staan. tevreden klanten.goede service .kwaliteit en prima prijs en kwaliteit met uitmuntende gararantie .zeer betrouwbaar . kort om .ALS U EEN BETROUWBARE AANKOOP WILT DOEN BIJ EEN GEWELDIG BEDRIJF (GA DAN NAAR PELS SCOOTERS EN MOTOREN )u zult zich net als vele anderen verbazen.
Arnold Bedankt en kom snel weer eens langs voor een kopje koffie!!
Jullie zijn top jongens, als ik een probleem heb staan jullie meteen klaar en daar kunnen andere nog een puntje aanzuigen mijn scooter riijdt top bedankt daar voor .goed team pels scooters blijf zo doorgaan. Groetjes ron van der lugt.
Ron, nog bedankt voor de beoordeling en leuk dat je er gister weer was!!