slechter dan verwacht

Dit bedrijf aantal weken geleden bezocht . Scooter staan zeer dicht tegen elkaar geparkeerd, onmogelijk om er tussen te komen en even te bekijken . De jongen in de winkel had pas aandacht voor ons toen we het pand verlieten . Sorry dan ben je te laat .

• Deskundigheid N.v.t.

goede service, goed behandeld

Goed bedrijf, kan altijd snel bij de ze terecht.

perfect, zeker aan te bevelen

Een moeilijk te vinden elektronisch probleem deskundig opgelost bij mijn Vespa 250 GT. Omdat een onderdeel uit Italië moest komen heb ik 2 weken lang een 300 GT Super te leen gehad. Topservice.

perfect, zeker aan te bevelen

Perfect en een geregeld bedrijf alles loopt hoe de klant het wilt dit is de heste scooter garage van utrecht dus zeker even langs komen

perfect, zeker aan te bevelen

Bedrijf met een hoge servicegraad en eerlijkheid. Wat niet kan wordt niet beloofd en wat beloofd wordt, wordt gedaan.

perfect, zeker aan te bevelen

zeer goede ervaring al geruime tijd. Ondanks dat mijn Vespa al bijna 60.000 km heeft gelopen blijft hij gezellig door rijden met natuurlijk de nodige onderhoudsbeurten. Je bent er altijd welkom, kopje koffie, afspraak maken en met een leenscooter weer mobiel onderweg. dezelfde dag de scooters omruilen en de kosten zijn echt niet hoor voor de dingen die ze in overleg er aan doen. HEREN PELS BEDANKT !!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Een geweldig bedrijf voor service en onderhoud. Eigenlijk alles

perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijk personeel en hebben snel mijn scooter gerepareerd

perfect, zeker aan te bevelen

scooter gekocht welke eerder gekocht was bij Pels Scooters en Motoren, nu bij reparatie en onderhoud ook weer daar, bevalt uitermate goed!

perfect, zeker aan te bevelen

Een zeer betrouwbaar bedrijf. Je kunt altijd op ze rekenen. Een hele goede service. Ik ben al een aantal jaar klant met grote tevredenheid.

goede service, goed behandeld

Net een scooter gekocht, geweldig geholpen door de jongens van Pels. Goede service en erg klantvriendelijk! Je kan er altijd terecht!

goede service, goed behandeld

erg makkelijk komen de scooter altijd bij ons ophalen omdat één van de eigenaren ook in Woerden woont, lang gezocht naar deze goede service maar ik ben blij dat ik deze gevonden heb!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

mijn kleinzoon had een ongelukje met andermans scooter. Naar pels gebracht. Volgens rapport frame, stuur krom, voorvork krom en zeer veel beplating kapot. hebben het (wrak) voor 1000 euro overgenomen. Brommer gedemonteerd en nagemeten. Niets is krom of verbogen.alleen stuurslot was moedwillig vernield en liep aan in de voorvork. Begrijp niet hoe U zonder ook maar iets te demonteren tot deze belachelijke conclusie bent gekomen. deze brommer heeft ons dus veel geld gekost. schaderapport:2015001527

perfect, zeker aan te bevelen

Twee scooters bij hun gekocht en in onderhoud. Prima service! Volgende scooter weer bij hun vandaan. Dat is toch het beste bewijs dat dit een TOP zaak is?

perfect, zeker aan te bevelen

ALS KLANT VAN HET EERSTE UUR AL REGELMATIG BIJ PELS VOOR ONDERHOUD GEWEEST,ALTIJD GOED GEHOLPEN EERLIJK EN TRANSPARANT. IK HEB IN DECEMBER BIJ PELS EEN NIEUWE YAMAHA NEOS GEKOCHT. NA ONGEVEER 3000 KILOMETER BEGAF OP ONVERKLAARBARE REDEN EEN LAGER IN MIJN ACHTER WIEL HET. DIT PROBLEEM IS DOOR PELS GELIJK AANGEPAKT EN OPGELOST. DE DOOR ERIC UITGEVOERDE REPARATIE IS EIGENLIJK MEER EEN MODIFICATIE. DE DOOR HEM BEDACHTE OPLOSSING IS BETER DAN TOEN MIJN YAMAHA UIT DE FABRIEK KWAM. DIT GETUIGD VAN INZICHT,VAKKENNIS EN LIEFDE VOOR JE WERK. HELEMAAL TOP!!!!!

goede service, goed behandeld

Vandaag weer geweldig geholpen door de jongens van Pels,Ik vond mezelf een lastig ding maar niet gemerkt dat zij dat ook vonden! Dank jullie voor de goede service en de klantvriendelijkheid.. Petra uit De Meern

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Hallo Ruben&erik Ik ben vandaag bij jullie geweest om mijn scooter op te halen en top jongens. en dat jullie mijn zo goed helpen (Begrip) hebben voor mijn situatie. Een betere scooter winkel bestaat niet . jullie zijn toppers!!!!!!andere kunnen er een voorbeeld aan nemen. Groetjes ron van der Lugt

goede service, goed behandeld

Gisteren een scooter aangeschaft bij Pels scooters,vriendelijke jongens die wel veel te doen hadden maar ons als klant erg goed hebben geholpen,geen gehaast gevoel gehad bij het uitzoeken van een scooter,er werd rustig de tijd genomen om te kijken wat het beste bij mij past.Goeie uitleg gehad wat het verschil was tussen de scooters.Tot nu toe ben ik erg tevreden!! Zaterdag mijn nieuwe aanwinst ophalen

perfect, zeker aan te bevelen

Zelfs als ik ga nadenken kan ik geen negatieve dingen over Pels scooters bedenken, Erik en Ruben staan altijd voor je klaar. Ook als je je scooter niet bij hen gekocht hebt. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend en de koffie is ook goed. Echt een bedrijf waar de klant nog koning is.

perfect, zeker aan te bevelen

Gebruikte scooter gekocht En reparatie andere scooter goed en betrouwbaar bedrijf staan je vriendelijk te woord en weten waar ze het over hebben zeer vakkundig. En nog normale prijzen. Echt een bedrijf die ik bij iedereen zou aanraden Jammer dat ze niet in Apeldoorn zitten

perfect, zeker aan te bevelen

er is over dit bedrijf alleen dit te vertetellen . geweldig stel jongens die maar voor het volgende staan. tevreden klanten.goede service .kwaliteit en prima prijs en kwaliteit met uitmuntende gararantie .zeer betrouwbaar . kort om .ALS U EEN BETROUWBARE AANKOOP WILT DOEN BIJ EEN GEWELDIG BEDRIJF (GA DAN NAAR PELS SCOOTERS EN MOTOREN )u zult zich net als vele anderen verbazen.

goede service, goed behandeld

Jullie zijn top jongens, als ik een probleem heb staan jullie meteen klaar en daar kunnen andere nog een puntje aanzuigen mijn scooter riijdt top bedankt daar voor .goed team pels scooters blijf zo doorgaan. Groetjes ron van der lugt.

Veldzigt 55

3454PW De meern