Bij het aanvragen van een offerte zijn ze zeer snel met een reactie en de prijzen die zij hanteren zijn absoluut concurrerend. Goed bedrijf met uitermate vriendelijke verkoper )Ruben Pels), Hij weet absoluut waarover hij praat en is bereid om naar je wensen te luisteren en je verzoeken te verwezelijken. Dit bedrijf krijgt van mij een dikke 10!!!
Ad, harstikke bedankt doe alle scooter rijders uit Rucphen de groetjes!!
bedankt voor uw positieve en eerlijke reactie!!
een jaar geleden een nieuwe kymco gekocht. nooit geen problemen tot vandaag. scooter start niet meer. Kon gelijk langskomen en probleem werd direct verholpen. helemaal top heren..
Graag gedaan Paul wij staan altijd graag voor je klaar en voor de andere scooterrijders natuurlijk!
Door de lage prijzen van de scooters en de zeer goede service, hebben we vandaag onze vierde scooter besteld. Als je ze belt staan ze direct voor je klaar om een oplossing te bieden.
en we staan altijd graag voor jullie klaar!! bedankt Sandra en familie!!
Jongens ga zo door. Goede sfeer en deskundigheid.
RIchard bedankt voor uw positieve en eerlijke reactie!!
goed, zeer aan te raden
snelle goede service
bedankt voor uw positieve en eerlijke reactie!!
Leuk, klein bedrijf waarbij je gelijk contact hebt met de eigenaren. goede en snelle service. ik ben blij met ze !! en zal ook iedereen die een scooter heeft pels aanraden.
bedankt voor uw positieve en eerlijke reactie!!
Elvira bedankt en tot ziens weer !!
Top top als er wat is proberen ze het altijd gelijk op te lossen
Hendrik bedankt en we zien je graag!!
ik heb een jaar geleden hier mijn gebruikte brom scooter gekocht. na een half jaar kwam ik met pech te staan, heb gebeld en ze kwamen direct om mijn scooter te halen en binnen 3 dagen was hij weer gemaakt en pico bello in orde. tegen een zeer goede prijs garantie. ze weten waar ze het over hebben en zijn zeer klantvriendelijk.
Anthoinette bedankt voor je leuke en eerlijke reactie!!
Heel goed, vriendelijk personeel en een goeie service.
Tony jammer dat je geen scooter meer rijdt, maar bedankt nog voor je leuke reactie en je bent altijd nog van harte welkom!
2 nieuwe scooter aangeschaft voor mij en me vrouw, zeer tevreden over de service en wij zijn blij dat ze in de buurt zitten!! wij gaan nooit meer bij ze weg!!
Alvin bedankt voor je positieve en eerlijke reactie!!