Jaren nadat ik de advertentie uit de krant bewaard had, eindelijk toch besloten om contact op te nemen met Jan. En nu blij dat ik les genomen heb om mijn rijangst te overwinnen. Hoewel jan een heleboel bijgespijkerd heeft aan mijn rijstijl heb ik nooit het gevoel gehad dat ik een slechte chauffeur was. Hij geeft vertrouwen en waar nodig uitleg. In feite heb ik opnieuw leren kijken, schakelen en inzicht gekregen in het verkeer. Jan stimuleert je ook vooral zelf de weg op te gaan. neemt iedere les eerst de tijd om te evalueren hoe het gaat voordat je de weg op gaat. Autorijden zal nooit mijn hobby worden, maar ik ben niet meer bang om te rijden, alleen nog om te verdwalen. Maar gelukkig leerde Jan mij ook om met de routeplanner te rijden.
Iemand die z\'n vak goed kent maar ook serieus neemt. Sympathiek, maar ook heel open en eerlijk. Werkt resultaatgericht en weet van aanpakken. Kan heel goed vertellen waar de knelpunten zijn. Verplaatst zich makkelijk in de situatie van de ander. Sterk inlevingsvermogen... Nog een ding: Bedank voor de koffie!
Na meerdere instructeurs terecht gekomen bij Jan. De rust die Jan uitstraalt, heldere instructies en begrip voor spanning opbouw en hoe hiermee om te gaan zorgte voor het resultaat. Rijbewijs op zak! Jan bedankt voor alles. Zowel voor de lessen als de gezelligheid. Ik raad iedereen met spanningen omtrent het rijden en rijangst meneer Jan aan!
Door overbelasting (burn-out) had ik last van rijangst. Op advies van de huisarts heb ik rijlessen genomen. Na 5 lessen mijn rijangst overwonnen. Ik heb Jan leren kennen als een vriendelijke en deskundige instructeur met veel ervaring in het overwinnen van je rijangst. Bedankt, Jan!
Het is best hard werken, maar dankzij Jan\'s professionele begeleiding kan en durf ik weer de snelweg op! Ik heb veel geleerd en voel me een stuk zekerder.
Fijne en rustige instructeur. Na een paar lessen was ik weer van mijn rijangst af en heb ik zelfs mijn eigen auto gekocht.
Klantvriendelijke instructeur en heel goed , zeker aan te raden voor mensen met rijangsten en agorafobie. Heel geduldig en vooral goede service. Dankzij Belhamel kan ik nu met de auto naar mijn werk wat ik hiervoor niet durfde.
Jan is een geduldige en rustige man en ik heb veel gehad aan zijn instructies.
dank voor het duwtje in mijn rug om weer de rijksweg op te gaan als Jan er niet geweest was zat ik nog thuis nu ga ik overal weer naar toe
Was niet helemaal zeker meer op de snelweg maar na 4 lessen is mijn onzekerheid een stuk minder dit is zeker de verdienste van Jan.Beveel deze rijschool zeker aan als je Rijangst heb Jan stelt je op je gemak en is echt super erin om je weer op gang te helpen om te durven rijden .Jan bedankt
Rijbewijs B Automaat Goede instructeur, zeker voor mensen zoals mij die wat moeite hebben met het multitasken tussen de bediening van de auto, schakelen en het toepassen van de kijkprotocollen, en ik ben hierom dan ook bij Jan in automaat gaan rijden (en geslaagd). Standaard wat langere lessen (1,5 uur) dan bij de meeste concurrenten, wat erg fijn is en gezien zijn vrij grote werkregio kom je vaak in onbekende gebieden terecht, wat voor veel leermomenten zorgt. Al met al, zeker een aanrader voor zowel nieuwe leerlingen als bestaande automobilisten met rijangst.
Jan is een fijne instructeur, neemt goed de tijd en moeite voor je. De zes lessen hebben mij zeker geholpen, ik durf nu veel beter weer de weg op. Ondanks dat de lessen erg duur zijn krijg je er wel goede kwaliteit voor terug, zeker op dit gebied gaat kwaliteit boven kwantiteit naar mijn mening.
Jan heeft mij echt gerustgesteld, echt een fijne instructeur. Ik had 2 jaar niet op de snelweg gereden vanwege paniekaanvallen. Eerste les superspannend natuurlijk. Daarna komt het op jezelf aan. Oefenen in de praktijk zonder Jan erbij. In totaal 6 lessen gehad. Super tevreden! Ik zou Jan bij iedereen aanraden die last heeft van rij-angst!
ik raad iedereen aan als je weer auto gaat rijden ,na lang niet rijden meld je aan bij rijschool Belhamel. prima begelijding goede instucteur heel rustig. Ik ben heel blij met jan Hameling ,kon snel weer zelfstandig autorijden dank zij de goede hulp inzet en tips.
Van begin tot eind zeer prettig. Ik had een bericht achtergelaten via internet en ik werd gelijk terug gebeld. Ik ben in 5 lessen over mijn rij-angst heen gekomen en rijd nu weer vol zelfvertrouwen rond. Ik raad dit iedereen met angst aan! En wat er ook gebeurt Jan is de rust zelve. Dank je Jan, ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan!
Bijna 20 jaar geleden haalde ik mijn rijbewijs maar had vaak weinig zelfvertrouwen. Een paniekaanval in een moeilijke periode was de aanleiding om steeds minder te rijden maar erover praten durfde ik ook niet. Toen ik de site van Jan vond had ik gelijk het gevoel dat hij vriendelijk was. Dat klopt ook. Na 4 keer samen rijden heb ik weer een positief gevoel over het rijden en vertrouw ik weer op mijn oordeel en beslissingen op de weg. Fijn dat ik van dat angstgevoel af ben. Ik beveel Jan dan ook van harte aan.
Jan heeft meer dan 30 jaar ervaring en dat merk je gelijk. Je voelt je bij de 1e les al op je gemak. Goede keus geweest om te kiezen voor deze sympathieke man en tevens zeer professionele rijschool
Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rij-examen!! Whooohoo!! Ik ben super blij. Een paar jaar geleden had ik zonder succes examen gedaan bij een andere rijschool en was compleet het vertrouwen kwijt. Nu weer teruggevonden, door het gewoon te gaan doen, en met behulp van de deskundige begeleiding van Jan. Het was nu ook het juiste moment voor mij, ik was er klaar voor. Dus als je lessen overweegt: doen als/wanneer je het zelf wilt! Tuurlijk, het blijft altijd spannend. Ik ben heeeel trots op mezelf. Jan bedankt voor je no-nonsense aanpak, je eerlijkheid en openheid, je zachtheid en je geduld. Je communicatieskills vind ik super, en heel fijn dat je zoveel kennis en ervaring met me hebt gedeeld. Ik heb zin om zelf te gaan rijden! Rooske (33)
Na 30 lessen in een schakelauto les te hebben gehad bij een andere aanbieder en er geen vooruitgang in zat, ben ik terecht gekomen bij belhamel. Hier ben ik in een automaat gaan lessen en na 3 maanden ben ik in 1 keer geslaagd. De instructeur Jan Hamelink geeft op een rustige en duidelijke manier les, en je voelt je op je gemak. Ik raad deze rijschool aan iedereen aan. Bedankt voor alle leerzame lessen!
Jaren geleden na een paniekaanval op de snelweg had ik besloten niet meer de snelweg op te gaan waardoor ik de jaren hierna een behoorlijk rijangst had opgebouwd. Nu ben ik inmiddels al een aantal jaar eigenaar van een eenmanszaak en liep ik regelmatig tegen die rijangst aan...Na lang uitstellen toch de stap gemaakt om hier iets aan te gaan doen. Mede dankzij de professionele hulp van Jan en mijn eigen keuze om dit aan te pakken (uiteindelijk moet je het toch zelf doen \"zoals Jan zou zeggen\") ben ik weer de snelweg op aan het gaan en krijg ik langzaam mijn vrijheid weer terug. Een ieder met rij-angst raad ik zeker aan een paar lessen bij Jan te nemen.
Na een intake en 2 fijne rijlessen weer met een veilig gevoel op de snelweg.
I got my drivers licence 14 years ago and almost never drove. 8 years ago I got into an accident (as a passenger) and somehow didn\'t dare to even try to drive after that. Some time ago I realized that I should give driving another chance and this is when I stumbled upon Rijschool Belhamel. The reviews were excellent and it gave me an extra nudge in the right direction. After just five lessons, I\'m driving again and even bought my first car! This all thanks to the skills, patience and expertise if the driving instructor. This has been somewhat a lifechanging experience.
Omdat ik last had van rijangst heb ik contact gezocht met deze rijschool. De rijinstructeur heeft een rustige uitstraling en geeft duidelijke instructies. Zelf werk ik als psycholoog en ik kon merken dat er veel kennis en deskundigheid in huis wat m.b.t. autorijden en angst. Heel prettig!
Omdat ik moeite had met rijden op de snelweg, vooral het invoegen, heb ik één aantal rijlessen gehad, ik heb hier veel van geleerd, en denk er vaak aan terug tijdens het auto rijden, ik heb opnieuw leren schakelen, spiegels stellen en nog veel meer, voor mij was het één echte opfris curcus, vooral omdat ik al veertig jaar mijn rijbewijs bezit, en toch elke week, soms wel vier keer van Numansdorp naar Puttershoek rijd. Dhr. J. Belhamel heeft mij heel goed lesgegeven en moed en doorzetting gegeven,en advies om veel de snelweg op te gaan, dus daar houd ik mij aan.
Jaren geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald, maar veel te weinig gereden en dan durf je niet meer. Ik ben Jan heel dankbaar voor zijn inzet. Hij is rustig, stelt je op je gemak en vertelt wat we gaan doen. Mijn zelfvertrouwen kwam daardoor snel terug. Hij vertelde wat ik goed deed maar ook (herhaalde malen) wat er fout ging. En dat is opbouwende kritiek, daar leer je veel van. Ik probeer deze lessen in praktijk te brengen, weliswaar met vallen en opstaan, maar het feit dat ik weer durf te rijden stemt me blij. Alle lof Jan en bedankt voor je geduld en goede adviezen. Iedereen met rij-angst raad ik aan een paar lessen bij Jan te nemen.
Molenlaan 10
3299 BK Maasdam