goede service, goed behandeld

Ik ben 55 jaar en al lang geleden mijn rijbewijs gehaald maar door omstandigheden niet veel gereden. Inmiddels door het missen van routine en een steeds het drukker worden van het verkeer had ik rijangst en faalangst gekregen en daar wilde ik zo zoetjes aan van af komen. Uiteindelijk ben ik bij Jan terecht gekomen. De eerste les al zat ik direct achter het stuur en reed ik zelfs over de snelweg. Afgelopen vrijdag heb ik mijn laatste les, 6e les, gehad. Ik oefen nu nog even 3x samen met mijn man - om zo nog meer routine op te bouwen - maar binnenkort start ik met zelfstandig rijden. Ik ben apetrots op mezelf dat het me is gelukt en dat ik met hulp van Jan dit heb bereikt. Je neemt zelf het heft in handen en Jan helpt je met veel geduld en deskundigheid verder. Zoek je een professionele rij instructeur die gespecialiseerd is in rijangst dan ben je bij Jan Hamel op het goede adres.

goede service, goed behandeld

Een zeer goede rijschool, ik raad iedereen aan om daar les te nemen.

goede service, goed behandeld

Ik had veel moeite gekregen om de snelweg op te gaan plus de vele tunnels hier in de buurt welke ik sowieso al jaren vermeed. Erg lastig als zzp-er. Jan geeft door de vele aanwijzingen en o.a. het opfrissen van je verkeerskennis en de rust die hij uitstraalt vertrouwen en kon ik na 10 lessen weer zonder problemen de weg op. Heerlijk om die bewegingsvrijheid na vele jaren te hebben! Bedankt Jan!

goede service, goed behandeld

Op de A15 werd ik met mijn auto plotseling aangereden door een vrachtauto. Gelukkig kwam ik er persoonlijk heelhuids van af, maar mijn auto was total loss. Ik hield aan dit voorval wel een behoorlijke rijangst over. De gevolgde rijlessen, om over de angst heen te komen, hebben mij heel goed geholpen. Inmiddels rij ik weer een stuk minder gestresst over de snelweg.

perfect, zeker aan te bevelen

Ben bij deze rijschool begin November gestart nadat ik 3 jaar ermee gestopt was. hij doet de dingen goed uitleggen zodat ik het kon begrijpen en heeft voor rust in mijn rijden gezorgd. mede hierdoor ben ik nu in 1 keer geslaagd. ^_^

goede service, goed behandeld

Vorige week in 1 keer geslaagd!! Ben heel erg tevreden hoe de lessen zijn verlopen. Jan legt alles duidelijk uit, en voor de rest is hij een gezellig persoon!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met Jan / Rijschool Belhamel. Ik kwam van een andere rijschool en was erg onzeker tijdens het rijden. Ik bedacht mij dat ik een soort van rijangst/faalangst had en met zijn hulp heb ik er niet alleen weinig last meer van, maar weet ik het ook te herkennen wanneer het opspeelt en goed ernaar te handelen. Bovendien was ook erg fijn dat er altijd begripvol en serieus naar mij geluisterd werd en dat ik vaak kon lessen! Nogmaals bedankt voor alles!

perfect, zeker aan te bevelen

Erg vriendelijk en snel contact. Ben erg tevreden over deze vorm van angstrijles omdat je erg op je gemak werd gesteld,en serieus werd genomen. Wil deze rijschool ook zeer aanbevelen aan mensen die dit ook nodig hebben. Een zeer tevreden klant.

goede service, goed behandeld

Binnen 4 maanden en 38 lessen m\'n rijbewijs gehaald! Dat lukt niet zomaar bij iedere rijschool. Ook was het heel gemakkelijk om lessen in te plannen, ik kon bijna elke week 2x in de week rijden, waardoor ik in een korte tijd veel heb geleerd. Bedankt Jan !

voldoende, een redelijke ervaring

Wanneer je duidelijke aangeeft wat je wilt en wat je van de instructeur verwacht verloopt alles erg goed en zul je ontzettend veel kunnen leren. Nu ik mijn rijbewijs gehaald heb ga ik met een gerust hart de weg op en daar ben ik dankbaar voor.

goede service, goed behandeld

Vandaag mijn rijbewijs behaald in 1 keer, yeah! Ik heb jaren gewacht met rijlessen te nemen, altijd uitgesteld. Toch de stap genomen en Jan heeft me goed geholpen, bleef altijd rustig en geduldig en ik kreeg langzaam aan meer zelfvertrouwen. Vanmiddag te horen gekregen dat ik geslaagd was, maar wel een tikje brutaal.. Wie had dat ooit gedacht dat het zo zou veranderen. Bedankt Jan en ik zal rustig rijden!

goede service, goed behandeld

Ik heb al twintig jaar mijn rijbewijs, maar rijd bijna nooit. Meestal zit mijn vriend achter het stuur en dat vond ik eigenlijk wel best. Maar met een eigen zaak is het toch wel handig als je zelf weer in de auto durft te stappen. Tijd voor een paar opfrislessen dus. Ik ging googelen en kwam al snel uit bij de rijschool van Jan. Ik heb meteen maar gebeld, zodat ik niet kon terugkrabbelen. De eerste les was al een week later, maar viel me reuze mee. Jan is kalm en deskundig. Hij stelde me iedere keer weer gerust en bleef geduldig, ook als ik iets deed wat misschien niet zo handig was. Na een opfrispakket ben ik nu weer regelmatig zelf aan het rijden en dat heeft mijn onafhankelijkheid en zelfvertrouwen aanzienlijk vergroot. Ik beveel Jan van harte aan.

goede service, goed behandeld

Na in jaren steeds meer rijangst (met name snelweg) te hebben opgebouwd, uiteindelijk toch maar besloten dit probleem eens aan te gaan pakken. Na enige vergelijking van rijscholen leek die van Jan Hamelink mij de beste optie. Een goede keuze want na een aantal lessen rijd ik inmiddels zelfstandig stukken op de (snel)weg waarvan ik voorheen bij de gedachte alleen al, de bibbers kreeg. Het is geen makkelijke weg geweest om steeds opnieuw weerstand aan mijn eigen angst te bieden, mezelf iedere keer weer \"op te pakken\" en toch weer te oefenen met de auto op de weg maar met flink wat doorzettingsvermogen (\"stoppen is geen optie\") en de deskundige, motiverende en geruststellende lessen van Jan ben ik stapje voor stapje steeds verder gekomen. Inmiddels zo ver, dat ik denk het op eigen oefening, zonder de lessen van Jan, zelf verder te kunnen. Ik heb mijn einddoel nog niet behaald (zelfstandig en ontspannen gaan en staan waar ik wil) maar heb nu een goede basis meegekregen, zowel qua technische rijvaardigheden (er viel toch nog een heleboel bij te leren!) als qua zelfvertrouwen. Kom ik op de weg in lastige verkeerssituaties, dan hoor ik de stem van Jan in mijn hoofd: \"als je in wilt halen, moet je het nú doen!\", \"ver kijken in die bocht!\", \"let op je snelheid, gas bij!\". Dit helpt mij dan door die lastige verkeerssituaties heen. Oefening baart kunst en ik ben er dan ook van overtuigd dat ook voor mij de dag komt dat ik in plaats van \"ik moet nog rijden\" zal zeggen \"ik mag weer rijden\". Jan, bedankt!

goede service, goed behandeld

Hallo Jan, Nadat ik tien jaar geleden mijn rijbewijs heb gehaald en daarna weinig rijervaring op gedaan heb, ging ik er steeds meer tegenop zien en uiteindelijk nooit meer gereden. Ik heb een auto voor de deur staan, maar durfde niet eens de contactsleutel aan te raken. Mijn man gaat met de trein naar zijn werk en ik kan de auto gebruiken wanneer ik zou willen. Van de zomer voor mezelf de knoop doorgehakt en met jou contact opgenomen....wat heb ik lang boven het verzendknopje \"gehangen\". De volgende ochtend nam jij meteen contact op en kon het \"avontuur\" beginnen... Tussen jouw lessen door moest ik zelf ook gaan oefenen en na dit langzaam opgebouwd hebben, maakte ik zelf al paar grote ritten. Jij hebt me zeker zeer goed begeleid, maar ik heb ook mijzelf vaak moeten toespreken en heel wat drempels moeten nemen. Dor jou weet ik dat ik goed en veilig rijd en dat ik me niet zo druk hoef te maken. De ergste zenuwen zijn nu weg en ik durf alleen te rijden. Daar ben ik super blij mee en trots over! Heel erg bedankt, groetjes Francien

goede service, goed behandeld

Door niet alleen op bekende routes te blijven, maar echt mijn angsten op te zoeken (rotondes, snelwegen etc.) zakte de spanning al snel na de rijlessen met Jan. Het evalueren voor of na de lessen zorgt voor meer inzicht.

goede service, goed behandeld

Jan is een man die vrijwel direct erachter probeert te komen waar je angst vandaan komt. Hij zoekt je grenzen op en helpt je daar dan mee om te gaan. Hij stelt een hoop vragen tijdens het rijden wat je zo ook weer een beetje afleid van waar je eigenlijk mee bezig ben. En dan zegt ie... je doet het nu wel! Ja denk je dan en dat krikt weer een beetje je zelfvertrouwen op. Beetje bij beetje krijg je meer inzicht en controle over je eigen gedachtens, wat heel fijn is als je echt heel bang ben in bepaalde situaties. Mijn dank is groot Jan en mijn ultieme reis naar Eindhoven is vlekkeloos verlopen. Nu nog wachten op onze tv debuut in Nederland in de auto op rtl 4. Nogmaals super bedankt voor het herwinnen van mijn zelfvertrouwen. Groetjes Jessica

goede service, goed behandeld

Hallo Jan, Vanmiddag ben ik even met mijn autootje heen en weer naar Hoek van Holland geweest. Als ik dit zo opschrijf, klinkt het als iets heel vanzelfsprekends maar dat is het zeker niet. Jaren geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald, maar tijdens het autorijden heb ik me nooit echt zeker gevoeld. Ik had jaren niet meer gereden en de drempel om het weer te gaan doen was ontzettend hoog geworden. Toch besloot ik deze zomer dat ik het nog 1 keer wilde proberen, al wist ik dat het moeilijk zou worden. De eerste keren met jou in de auto vielen dan ook niet mee. Ik vond het doodeng, had het gevoel dat alles en iedereen op me af kwam. Ik kon me niet voorstellen dat autorijden iets voor mij was. Maar dankzij de combinatie van jouw coaching en mijn eigen doorzettingsvermogen begon er toch langzaam iets te veranderen. Ik ging me steeds een beetje zekerder voelen tijdens het rijden. Een maand geleden durfde ik het zelfs aan om mijn eerste eigen auto te kopen. Ik ben voorzichtig zelf weer gaan rijden. Eerst nog in combinatie met lessen bij jou in de lesauto. Maar inmiddels heb ik genoeg vertrouwen gekregen om het vanaf hier zelf verder op te pakken. Je hebt me letterlijk weer op weg geholpen en daar ben ik je erg dankbaar voor.

goede service, goed behandeld

Bedankt Jan! Voor al je geduld, je inzicht en je goede adviezen. Dankzij jouw lessen ben ik zelfverzekerder op de snelweg!

goede service, goed behandeld

Wegens routinegebrek snelweg angst opgebouwd en 4 jaar lang de snelweg vermeden. Uiteindelijk de knoop doorgehakt om wat lessen bij Jan te nemen om weer zelfverzekerd achter het stuur te zitten. Na 3 lessen en tussendoor in mijn eigen auto te oefenen was de spanning om de snelweg op te gaan al enorm afgenomen. Jan heeft er voor gezorgd mij meer zelfvertrouwen te geven waardoor ik mij nu zelverzekerd en veilig genoeg voel om zelf de snelweg op te gaan. Jan is rustig, geïnteresseerd en stelt je op je gemak tijdens het lessen!

goede service, goed behandeld

Ik ben Jan heel erg dankbaar dat hij mij in 6 sessies van mijn rijangst heeft afgeholpen. Na jarenlang niet gereden te hebben durf ik nu weer de (snel) weg op. Ik had dat niet durven dromen. Jan is altijd geduldig en geeft goede peptalk en motivatie om door te zetten. Een groot deel ligt ook aan jezelf, als je al snel zelf durft te gaan oefenen met rijden en de angst aan gaat zie je vast al snel stijgende lijn. Dankjewel Jan!

goede service, goed behandeld

Enkele weken geleden heb ik een aantal rijlessen als gevolg van rijangst gevolgd en het gaat intussen goed met het autorijden! Na jarenlang met veel plezier auto te hebben gereden durfde ik de snelweg niet meer op. Gelukkig kon ik heel snel bij rijschool Belhamel terecht. Dankzij de goede aanwijzingen, adviezen en zelf veel te rijden heb ik mijn zelfvertrouwen terug en ben ik verlost van de rijangst. Iedereen met rijangst raad ik dan ook aan een paar rijlessen te nemen en het vertrouwen te hebben dat rijangst op te lossen is!

goede service, goed behandeld

Ook ik heb les gehad bij rijschool Bel-Hamel en vanavond mag ik mijn rijbewijs ophalen dankzij de rijlessen van Jan. Jan is een echte vakman die oog heeft voor de kleinste details. Heldere en directe communicatie zijn wel de eerste kreten die mij te binnen schieten zodra ik terugdenk aan de rijlessen. Professioneel en to the point maar zeker ook ruimte voor ontspanning en humor. Bel-Hamel is zeker niet de goedkoopste maar dan heb je ook wat. Jan, het gaat je goed en ik zal je bij een ieder aanbevelen die wat extra aandacht nodig denkt te hebben om beslagen de weg op te kunnen!

goede service, goed behandeld

Beste Jan, vandaag mijn rijbewijs behaald (in 1 keer)! Ben echt onwijs blij! Heel erg bedankt voor de leuke en leerzame lessen.

goede service, goed behandeld

Na het behalen van mijn rijbewijs ruim 3 jaar geleden, ben ik vrijwel direct gestopt met rijden. Hierdoor heb ik een rijangst ontwikkeld die ik zelf niet tegen kon gaan. Vervolgens heb ik op internet gezocht en kwam bij Jan Hamel terecht. Na een introductieles hebben we toen afgesproken nog 5 lessen te volgen en daarbij veel zelf te oefenen. Dit bleek uitstekend te werken, want ik kan nu na mijn laatste les weer vol zelfvertrouwen de weg op en gaan en staan waar ik wil! Nogmaals bedankt, Jan!

Molenlaan 10

3299 BK Maasdam