goede service, goed behandeld

Autorijschool Bel-Hamel werd mij aangeraden door een vriendin en ik ben blij dat ik voor deze rijschool gekozen heb! Het waren gezellige en leerzame lessen. Er werd goed de tijd genomen voor uitleg en er werd niet alleen gezegd als je iets fout deed, maar je kreeg het ook te horen als het goed ging. Dat is minstens zo belangrijk! Een ervaren instructeur die je het autorijden goed kan leren! Het waren leuke lessen, bedankt Jan! Lenny

goede service, goed behandeld

Na het halen van mijn rijbewijs in 2006, ben ik nooit echt een enthousiast bestuurder geworden. Ik reed wel, maar voelde me niet zeker in de auto. Vlak voor de geboorte van ons eerste kind hebben we een grotere auto gekocht. Daar voelde ik me helemaal niet vertrouwd in en ik stopte gewoon met autorijden. 4 jaar en nog een kind verder, voel ik steeds meer de beperking van het niet autorijden. Ik wil dolgraag gewoon meedoen in de maatschappij en ook mijn kinderen laten zien dat je spannende dingen niet uit de weg moet gaan. Via Google en het zoekwoord \'rijangst\' ben ik bij Jan Hamelink terecht gekomen. Gelijk de eerste les gaf Jan mij het gevoel dat ik echt geen hopeloos geval was. Dat gaf me vertrouwen, maar de spanning was nog niet weg. 5 lessen later al zei Jan desgevraagd dat ik hem niet meer nodig had. Gewoon de eigen auto blijven pakken, blijven rijden, kilometers maken! En dan komt het goed. Ik neem zijn advies ter harte want ik merk dat het werkt. Ik word zekerder en zekerder in de auto. Sterker nog, ik merk dat mijn algehele gevoel van eigenwaarde groter is geworden dankzij Jan\'s vriendelijke betrokkenheid, geduld en geloof in mijn kunnen.

goede service, goed behandeld

Uitgebreid gezocht op internet naar rijscholen die gespecialiseerd zijn in rijangst. Overtuigd door de vele positieve reacties contact gezocht met Jan. Nou, hij heeft er weer een positieve reactie bij! In de lessen die ik bij Jan heb genomen ontzettend grote stappen vooruit gemaakt. Dankzij Jan. Ik had altijd een heel veilig gevoel bij hem en dat heeft mij erg geholpen. Daarnaast was het ook altijd erg gezellig. Ik zal het bakkie koffie ook missen ;)

goede service, goed behandeld

Na ruim 10 jaar niet te hebben gereden, was ik het beu: ik werd zelfs angstig als bijrijder en besloot dat ik niet angstig door het leven wilde gaan! Uiteindelijk besloten weer rijlessen te nemen. Ik Via rijangst.nl bij Rijschool Belhamel terecht gekomen. Een goede keuze zo bleek! Jan heeft een goede mix van gewoon doen’ en ‘rust nemen, analyseren waar de angst zit en in kleine stappen vooruit’. Lang verhaal kort: na 5 lessen was ik genezen van mijn rijangst!! Inmiddels pak ik zonder na te denken de auto en heb ik mijn vrijheid terug (en ben ik mijn angst kwijt)!

perfect, zeker aan te bevelen

Prachtige ervaring, snel leerzaam, interessante, altijd een kopje koffie en bovendien vrije keuze uit twee auto\'s: Honda hybride automaat of kIA handgeschakeld. Ik zou iedereen willen adviseren om zo\'n geweldige rijles ervaring mee te maken

goede service, goed behandeld

Ik heb een angst ontwikkeld voor autorijden doordat ik een naar gebeurtenis had meegemaakt.na 5 jaar heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik op zoek gegaan naar een rijschool voor stress \'mieppen\'☺ Ik kwam via Google terecht bij ringsteken. Nl Jan heeft eerst met me gesproken wat het probleem was en toen zijn er rustig in de auto gestapt. Ik moet er wel bij zeggen dat ik al die jaren wel auto heen gereden naar alles binnendoor en snelwegen vermeden. Jan is en heel rustige mam die begrijpt wat angst met je doet. Hij neemt het heel serieus. Ik heb nooit hij gaf mij het gevoel dat ik de angst kon overwinnen. Ik heb 3 lessen gehad voordat ik zelf weer in de auto durfde te stappen. Het gaat nog niet zoals ik zelf zou willen maar Door de lessen heb ik wel meer zelfvertrouwen gekregen en wordt de spanning steeds een beetje minder. Jan is en topper!

goede service, goed behandeld

Als je rijangst hebt opgebouwd ,dan is Bel hamel de autorijschool om er weer vanaf te komen Op zeer professionele wijze wordt je angst weggenomen en rij je binnen afzienbare tijd overal naartoe. Jan bedankt voor de wijze lessen !

goede service, goed behandeld

Na lang twijfelen en uitstellen heb ik rijlessen genomen bij Jan om mijn rijangst op de grote weg te overwinnen. Na 5 rijlessen van Jan met goede duidelijke uitleg en tips rij ik nu zelfstandig op de grote weg en groeit mijn vertrouwen met elke rit. Ik kan het iedereen aanraden, niet meer uitstellen maak nu een afspraak. Jan bedankt!

perfect, zeker aan te bevelen

Jan, na je telefoontje maar gelijk de pen gepakt. Na ongeveer 6 jaar niet gereden te hebben toch maar de stoute schoenen aangetrokken en naar je gebeld. Op maandag gebeld en ik kon woensdag al rijden ( schrik ). Mijn angst, de snelweg het vele (vracht) verkeer. Deze angst heb je me wel weten te overwinnen. Het schakelen had ik vroeger geleerd met 4 versnellingen en nu zijn het er al 6, dat vind ik best lastig maar dat zal hopelijk beter gaan als ik meer rijd. Verder voelde ik mij de laatste lessen ontspannender rijden dit omdat je een rustige instructeur bent. Als ik iemand ken die angst heeft of gewoon rijlessen wilt nemen zal ik jou zeker aanbevelen. Bedankt Jan voor de leuke gesprekken en de koffie , dit laatste kom je maar een keertje terug halen met je vrouw. Ps. De laatste tijd best wel regelmatig gereden .strijen

perfect, zeker aan te bevelen

Echt een hele goede rijschool,zeker een aanrader!!! Echt een hele goede rijschool,zeker een aanrader!!! Jan heel erg bedankt voor de leerzame en duidelijke lessen!!! Margaret

perfect, zeker aan te bevelen

Ik weet niet waar ik moet beginnen...echt geen idee wat een ervaring wat heb ik veel mee gemaakt met jan ik zou maar beginnen bij begin denk ik.. haha. Ik had mijn theorie de 2 keer gehaaldt toen ging ik kijken voor een rijschool en had iemand gezegt die ik ken van vroeger dat jan hamelink rijschool hele goeie was en ook heel veel ervaring had met andere klanten met adhd autistme mensen die heel weinig vertrouwe hadde zoals ik,ik ben toen voor deze school gegana en wat ben ik toch BLIJ !!! dat ik dat gedaan heb In begin ging erg moeilijk en had ik totaal geen feeling voor (vindt ik zelf) ik wist al dat ik veel moeite mee zou hebben ik heb veel meegemaakt met jan en we hebbe de grootste lol gehad ik weet nog zo veel dingen alle plas pauzes met jan geweldig ik zei wel eens is u blaas wel in orde? of momenten dat hij weer broodje at en zei ik heb nog niks gegeten zorg beter voor u zelf!! en zat ik weer met die stank lucht van hem in de auto hij heeft me HEEL goed geholpen en ik had niet beter kunnen treffen hij gaf me veel vertrouwe en praate over veel dingen niet aleen over autorijen super vriendelijke man en dat kon je ook gewoon merke vroeg altijd hoe je wiekeend was of op school/werk als je weer ging rijen en hij legde je dingen heel goed als je iets niet begreep of hij maakte weer tekening van om uitteleggen ik weet ook nog veel momenten dat hij moest in grijpen bevoorbeeldt als ik bijna zon ROT eend aanreed of auto,je voelde je erg veilig met jan erbij en er kon je niks overkomen je kon zo goed merken dat jan zwaare deskundigheid beschrikte en dat hij zoveel ervaring had dat je eingenlijk niks kon gebeuren met hem naast je de lessen gingen maar door en langzaam ging het beter en kreeg ik meer vertrouwe in uit eindenlijk tussentijdste toest was DOOD nerveus en jan die al lang wou ik eerder had gedaan maarja ik ben eigenwijs en doe het vele later en toch hoor bam vrijstelling gehaaldt super blij en dan.. ja naar rijbewijs echte toetst ging steeds beter en jan ook zo leuk geeft altijd je goeie tips en voor mensen zoals ik die weinig zelfvertrouwe hebbe en heeft ook veel ervaring mee en dan.. weken gaan door en ik kom uitdeinnlijk veele nieuwe klanten en ik blijf. op tijdje zeg ik ben ik nou de oudste ? jan zegt ja dat klopt tijd je ook je rijbewijs moet gaan halen velen lessen en langzaam gaat mijn vertrouwe omhoog en gaan lessen beter schakelen gaat goed kijken gaat goed(vondt ik echt ramp in begin) snelheid gaat omhoog ik reed in begin zon traag als slak heh jan hihi maar alles gaat beter en uiteindenlijk na tussentijdst toest zegt jan ik wil je rijexamen gaan plannen ik zeg meteen ja dach. want ja zo ben ik na veel gepusht van jan had ik EINdenlijk belissing genomen om rijexamne te plannen(en stiekem was ik toch niet heeel bij mee)jan zei vaak je kan het examen halen je rijdt gewoon goed,of vaak zei hij hoe vindt je zelf dat je gereden hebt? en dan zei ik twijfelendt wel aardig denk ik ook steeds meer anderen klanten zeide dat ik goed reed aleen deedt het nou iets met mij? ja ik vondt leuk om te hooren maar geloofde ik wat van? Echt niet ik weet nog goed nu pak ik je terug jan! zei ik in zou zetten!! als je achteruit ging parkeren jan kan je a.u.b iets naar vooren daar had ik zon hekel aan om te vraagen uit eindenlijk deedt tie uit zich zelf haha geweldig ja.. ik heb veel meegemaakt maar mijn vetrouwe is gegroeidt.. en dan eindenlijk exam .. less voor exam was echt ramp.. maar zoals altijd had jan gelijk en waren de zenuwen weg toen ik exam moest doen en bam daar ging ik dan wel altijd rot gedoe sleutel in krijgen zeg!! of al die vreselijke dingen voor in motorkap die je moest kennen WAT ben ik blij dat ik dat niet meer hoef te doen.. maar ja laten we verder gaan dus ja exam ik gereden en ja hoor in een keer geslaagt bam ik kon niet geloven(en kan nog niet) en ja.. dan eindigt allles en heb ik me rijbewijs en moet ik met pijn me hart afscheid nemen van jan.. wat hebben we toch veel mee gemaakt veel goede dingen en soms wat minder.. maar u geloofde altijd in mij en u geloofde meer in mij dan ik in mijzelf uitdeinnlijk eindigt het en is over.. ik Wil u REuze bedanken voor de goede tijd alle hulp alle vertrouwe alle moeie dingen die ik met u mee gemaakt heb en natuurlijk hartstikke bedankt voor het helpen om mijn rijbewijs te behalen ik zal zeker nog vaak langs komen dat staat vast en we zulle elke vast nog veel zien en ik zorg voor als mijn zus geldt heeft ook bij u gaat lessen HEEL erg bedankt jan top service een betere rijinstrecteur kan je niet hebben wie voor rijschool zoekt treusel niet ga voor BEL hamel B.e.l H.a.m.e.l P.s een nadeel van school jan rookt!! jan stop er mee doe het voor mij!

goede service, goed behandeld

25 Jaar geleden mijn rijbewijs gehaald en in al die tijd amper gereden. De laatste jaren werd ik zelfs steeds banger als ik als bijrijder in de auto zat. Ik vertrouwde alle andere weggebruikers niet meer. Toen ik een andere baan geaccepteerd had, die niet zo makkelijk met het OV bereikbaar was moest er iets gebeuren. Bij Jan lessen afgenomen en hij leerde me hoe de rust, het vertrouwen in mezelf en in anderen en overzicht te bewaren. De eerste lessen waren erg eng: invoegen, inhalen, onbekende wegen, in regen en in het donker rijden: onzekerheid en angst waren troef. Maar na de eerste lessen ging het steeds beter. En inderdaad: zelf regelmatig oefenen is echt nodig. Nu is mijn vertrouwen terug (in mezelf en in andere weggebruikers, die echt niet op de weg rijden om mij te pesten). Ook heb ik weer overzicht en rust gevonden in de auto. Nu rij ik elke dag ca 150 kilometer naar en van mijn werk. En ik voel mij een volwaardige weggebruiker. Zonder de rijangst lessen was dit nooit mogelijk geweest. Dank je wel Jan!

goede service, goed behandeld

Jan is een hele goede rij instructeur. Ik had ruim 4 jaar niet meer gereden en Jan heeft mij weer het vertrouwen gegeven om te gaan rijden en lekker te toeren. En wat hebben we een lol gehad in de auto. Heerlijk gelachen en ondertussen op een ontspannen manier rijden en vertrouwen terug krijgen. Heerlijk! :D Voor iedereen die het gevoel met rijden is kwijtgeraakt, raad ik Belhamel dan ook heel erg aan. Erg professioneel en (zeker niet onbelangrijk) op een ontspannen en gezellige manier leren rijden. Succes Jan, ik vond het echt helemaal top!

goede service, goed behandeld

Jan jij heb me weer het vertrouwen gegeven dat ik na 20 jaar weer op de grote weg durft te rijden en dat na 8 lessen, je bent rustig en begrijpt de angst van de rijder. Het was ook altijd gezellig onder het rijden, altijd leuke gesprekken. Jan heel veel succes met je rijschool en ik ben je zeer dankbaar. Groetjes Olga

goede service, goed behandeld

Dankzij Jan rij ik weer! Hij geeft les op een zeer positieve en bemoedigende wijze. Echt een aanrader voor iedereen die er even tussenuit is geweest en moeite heeft de draad weer op te pakken.

goede service, goed behandeld

Ik heb in een keer mijn rijbewijs gehaald dankzij de goede uitleg tijdens de lessen.

perfect, zeker aan te bevelen

Eindelijk geslaagd! na 5 keer gezakt te zijn bij een andere rijschool heb ik eindelijk mijn rijbewijs. Jan heel erg bedankt voor de lessen. Deze hebben ervoor gezorgd dat ik weer plezier kreeg in het rijden, maar ook kreeg ik weer vertrouwen in mijzelf. Zo zie je maar dat je nooit moet opgeven. Veel succes met het lesgeven en misschien tot een volgende keer. Groeten, Frank

voldoende, een redelijke ervaring

Met goede service kom je een eind.

goede service, goed behandeld

De lessen van Jan hebben mij geholpen om weer meer zelfvertrouwen te krijgen tijden het rijden. Na een drukke baan en stressvolle periode was ik het vertrouwen op de snelweg kwijtgeraakt. Nu gaat het stukken beter..Dus ik raad iedereen aan om een aantal lessen te volgen bij Jan Hamelink als je last hebt van faalangs/rijangst.

goede service, goed behandeld

Beste Jan, Het was altijd heel erg gezellig tijdens onze lessen. Toen ik begon bij u hadden wij allebei door dat ik het niet zo snel zou leren allemaal. Het duurde even, veel gedoe met m’n theorie halen (te makkelijk over gedacht). Maar toen ik die uiteindelijk had, ging het beter. U heeft mij het altijd heel erg goed geleerd, en het was ook nog eens heel gezellig. U lette altijd op, hoe diep we ook in een gesprek zaten. Ik had en heb echt een klik met u, ik kon u alles vertellen. Jan, u was een soort tweede vader voor me. We hadden een goede band. Ik ben nu blij dat ik mijn rijbewijs heb gehaald, maar ik ga u wel heel erg missen. Dat weet ik zeker! De gezelligheid ga ik het ergst missen, want die was er altijd. Jan, heel erg bedankt voor alles. Ik wens u nog heel veel succes met uw volgende leerlingen. Oh ja, voor die leerlingen kan ik ze dit vertellen: Jan ziet er heel serieus uit, maar hij kan ook zeker lachen om dingen. Het is een heel goede instructeur waarbij je het echt wel goed kan leren. Ik had geen aanleg, maar ben toch in een keer geslaagd voor m’n praktijk. Jan, nogmaals bedankt en ik zal nog een keertje langskomen in een van de auto van m’n ouders! Groeten, Tom.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb de rijlessen als erg prettig ervaren. De deskundigheid én service is top, een 10 met een griffel!

perfect, zeker aan te bevelen

In augustus 2012 kteerg ik van mijn zoon Frank en man Nico 10 lessen voor mijn verjaardag ze wilde eerst niets vertellen.Maar op advies van Jan hebben ze maar wel gedaan 1 week van te voren was eerst in paniek maar tegen de tijd van mijn eerste les ging ik het wel leuker vinden. Het lessen vondt ik leuk ben dus verder gegaan had nog nooit 1 les gehad en ben 59 jaar nu.Alleen het schakelen lukte niet en ben later over gestapt op automaat heb al die tijd het lessen met veel plezier gedaan in augustus heb ik m\'n theorie gehaald en 21 november mijn rijbewijs.Jan heeft altijd veel geduld en legt het ook duidelijk uit als je iets niet begrijpt.Heb gister mijn rijbewijs opgehaald en mag nu rijden. Heb het in 2x gehaald.Ik vindt het een hele goede rijschool waar je het heel goed leert. Jan bedankt voor alles.

goede service, goed behandeld

Bij deze rijschool tref je: een vriendelijke, kundige en geduldige instructeur in een fijne en ruime auto. (niet onbelangrijk met mijn lengte) In het begin reed ik verkrampt en had weinig vertrouwen in eigen kunnen. Door Jan ben ik een stuk zekerder gaan rijden, waardoor ik mijn rijbewijs heb behaald.

Molenlaan 10

3299 BK Maasdam