Duidelijke en volledige instructies

Ad heeft me geweldig begeleid naar mijn E achter B. Hij geeft duidelijke en volledige instructies. Een fijne docent om naast je te hebben. In 1 keer geslaagd met vlag en wimpel. Aanrader!

Goede rijschool

Het is een goede rijschool zeer fijne ervaring mee beleeft echt een aanrader hopelijk dat er nog veel mensen daar mogen slagen en er een fijne ervaring op doen

Prima rijschool met persoonlijke klik

De ervaring van mijn instructeur kwam op verschillende momenten naar voren. Vooal als ik de les of actie via de standaard methode niet direct oppakte. Daardoor ben ik voor motorrij-examen toch rap geslaagd. Daarnaast merk je in de rijschool persoonlijke aandacht voor de leerlingen en mede instructeurs. Erg leuk.

Zeer goede rijschool, absolute aanrader!

rijlessen met hartelijke insteek

Betrokken mensen die actief meedenken hoe de rijles voor jou geschikt te maken, wederzijdse inzet. Aanrader voor andere autisten en ADHD'ers.

Ik heb mijn rijlessen erg goed ervaren

Ik heb altijd duidelijke uitleg gekregen tijdens mijn lessen en punten die verbeterd moesten worden werd goed aan gewerkt, waardoor ik uiteindelijk mijn rijbewijs heb gehaald.

Geweldige en professionele rijschool

Als een rij-instructeur hier vindt dat je klaar bent voor je praktijk examen, dan hebben ze zeker gelijk!

Super, leuk en leerzaam

Leuke tijd gehad met het behalen van rijbewijs A Leuke lessen goed contact en handige app.

Fijne mensen om mee te communiceren, goede service en klantvriendelijk

Onze ervaring is erg goed! Korte lijnen, persoonlijk contact.

Ervaren kundige instructeur en nette afhandeling

Ad is een ervaren instructeur, met een stalen geduld en passie voor motorrijden. Weet wat je moet kunnen en traint daar gericht op. Flexibel en netjes in de planning en afhandeling van de uren. De Betuwe werkt met een handige app om je theorie te leren, rijlessen te plannen, voortgang bij te houden en te betalen.

Fijne, kundige, en relaxte rijschool met persoonlijke aandacht!

Vandaag mijn motor rijbewijs gehaald. Bedankt Ad voor de leerzame en leuke lessen! Ik zeg; kies voor deze rijschool!

Helemaal super

Ik kom van een andere rijschool af die het helaas niet vol heeft kunnen houden, toen kwam ik hier terecht. Ik heb hele goede hulp gehad om mijn theorie te halen, wat uiteindelijk ook gelukt is. En nu vandaag in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Ik wil ook Maja bedanken voor al haar lieve hulp.

Zeer goede rijschool zeker aan te raden

Fijne rijschool zowel voor theorie en praktijk .zeer goede begeleiding. Heel goede uitleg .Hele fijne mensen. Bedankt nog Maja en Roel ,voor alles en de fijne samenwerking.

Fijne rijinstructeurs fijne lessen maken altijd tijd en denken met je mee

Goede gestructureerd les plan en les oefeningen. Theorie lessen en praktijk lessen makkelijk terug te vinden in de App.

Duidelijke rijlessen die op je niveau aangepast worden

Ik vond het fijn dat je zelf invloed hebt op wat je gaat leren, en dat alles wel zo snel mogelijk maar wel ook op je eigen tempo kan

Een top rijschool

Geweldige instructeurs die tijd en geduld in jouw steken, zodat jij goed de lessen kan volgen en je examen met vol vertrouwen kan afnemen.

Bij Rijschool de Betuwe waren de instructeurs geweldig, en mijn ervaring was fantastisch

Zeer goede rijschool, alles wordt haarfijn, vriendelijk en opbouwend uitgelegt. Door de goede inzet van Rijschool de Betuwe in 1 keer geslaagd voor mijn rijexamen.

Uitstekende rijschool.

Zeer leerzame en goed opgebouwde lessen gehad bij het behalen van het BE rijbewijs. De instructeurs zijn erg prettig in de omgang en geven waardevolle tips, waardoor je goed voorbereid en met zelfvertrouwen het examen ingaat. Aanrader!

Fijne rijlessen van Maja gehad.

Ik heb goede uitleg gekregen. En ze gaf punten aan wanner ik in moest sturen met de bijzondere verrichting. Ze legde ook uit wat het CBR wilt als je gaat stoppen. Ik heb veel geleerd van Maja.

Geslaagd!

Mijn rijbewijs in 1x gehaald! Bedankt voor alle fijne en leerzame lessen. Een aanrader voor iedereen!

Super fijne rijschool met fijne instructeurs!

Ik heb hele fijne lessen gehad en een fijne instructrice. Ben erg blij hoe alles geregeld en gelopen is.

Top begeleiding.

Super goede begeleiding genoten tijdens de motorrijlessen. Vanaf begin tot eind goed aangestuurd en super vriendelijke instructeur gehad.

Een aanrader voor iedereen!

Geduldig, aardig, professioneel, degelijk, kwaliteit, deskundig. Echt een hele leuke ervaring geweest. En meteen geslaagd hij de eerste keer. Goed les gehad

Geeft vertrouwen en duidelijke rustige aanwijzingen.

Door de rustige en duidelijk aanwijzingen kreeg ik elke les steeds meer vertrouwen in het motorrijden. Alles was van te voren duidelijk zodat je je al wat kon voorbereiden.

Schiltmanshof 4

4012DJ Kerk-avezaath