goede service, goed behandeld

erg professioneel, zijn eerlijk en betrouwbaar. ik zou achteraf weer voor de Betuwe kiezen

perfect, zeker aan te bevelen

het is me echt goed bevallen ik kreeg zoveel steun elke keer als iets me niet lukte kreeg ik positieve aanmoedigingen en bedankt en echt een aanrader voor iedereen!!

goede service, goed behandeld

Komt zijn afspraken na!!! Duidelijke goede communicatie zowel voor de ouder als jong volwassene. Rustige en altijd gemotiveerde rijinstructeur! Mijn zoon leert moeilijk. Veel begrip en goede ondersteuning gehad. Geslaagd binnen een redelijke periode. Zelfs theorieondersteuning thuis bij rijinstructeur is goed en leuk.

goede service, goed behandeld

Goede rijschool, duidelijke uitleg en altijd een goede sfeer in de auto! Aanrader.

goede service, goed behandeld

Goede ervaring waarbij ik veel ervaring heb opgedaan in een vlotte en eenvoudige manier.

perfect, zeker aan te bevelen

ik heb tijdens de lessen veel geleerd. hele aardige en rustige rij instructeurs. en ze zijn soepel in het plannen van de lessen.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb lessen gevolgd bij Koen en deze zijn mij zeer goed bevallen!

goede service, goed behandeld

Ik heb bij Rijschool de Betuwe gelest. Maya Vissers was mijn instructeur en ze heeft me alle kneepjes van het autorijden geleerd. Maya is een aardige instructeur, het was altijd gezellig in de auto! bedankt voor de geweldige lestijd! ik ga het missen!

goede service, goed behandeld

is mij heel goed bevalen

voldoende, een redelijke ervaring

Ik had les bij Maja Visser. Wat ik vooral erg goed vond was dat er altijd zonder problemen lessen verschoven konden worden en dat ik nooit hetzelfde deed in de lessen. Er zat veel variatie in.

perfect, zeker aan te bevelen

Ad en Maja Visser zijn zeer begaan met de leerling. Met geduld vertrouwen en toewijding werken zij samen met de leerling om het beste resultaat te bereiken.

goede service, goed behandeld

Ik heb een erg leuke tijd gehad bij rijschool de Betuwe. Ik heb naast het leren ook veel lol gehad met mijn instructeur. Over de auto mag ik ook noet klagen want nu ik geen lessen meer heb, verlang ik echt terug naar die auto. De pakketten zijn wel iets duurder dan andere rijscholen in de buurt maar ik heb er geen spijt van dat ik voor de Betuwe heb gekozen.

goede service, goed behandeld

Ik had bij deze rijschool een zeer prettige ervaring en daarom raad ik iedereen in mijn omgeving aan om hier hun rijlessen te volgen!

goede service, goed behandeld

Top rijschool die de tijd goed benut en veel kennis heeft en altijd goed op tijd is

goede service, goed behandeld

Erg klantgericht, vriendelijk en geduldig. Goed materiaal om mee te rijden/werken.

perfect, zeker aan te bevelen

Superaardige instructeur die je echt op je gemak stelt in de auto. Ik heb heel veel geleerd door op een rustige manier problemen aan te pakken en op te lossen. Ik ben super tevreden over Rijschool De Betuwe!

goede service, goed behandeld

Heel goed gevoel bij de betuwe gekregen.Alles word rustig en deskundig uitgelegd en je zit met een fijn gevoel in de auto. Voor een goeie prijs een hele fijne rijschool!

goede service, goed behandeld

Leuke tijd gehad en een goede opleiding

goede service, goed behandeld

Uitstekende rijschool met de juiste ervaring met autistische jongeren. Tijdig worden leerling/ouders voorzien van tips mbt examen etc. Wordt gekeken naar een zo goed mogelijke planning voor de rijlessen/examens. Electrische auto is meer dan zeer goed bevallen. Enige puntje, vraag naar een rijles van twee uur en ga naar een grote stad voor extra rijervaring.

goede service, goed behandeld

Goede rijlessen gehad van instructeur Koen! Veel deskundigheid en geduld. Veel gezellige momenten in de auto gehad,wat toch helpt bij een fijnere werksfeer

goede service, goed behandeld

ik ben zeer tevreden over hoe rijschool de betuwe mij heeft geholpen aan me rijbewijs. door omstandigheden heb ik ruim twee en halve maand niet kunnen lessen, maar heb daarna als nog snel en in een keer me rijbewijs gehaald.

Schiltmanshof 4

4012DJ Kerk-avezaath