goede service, goed behandeld

super motoren plus uitleg etc. is fantastisch

perfect, zeker aan te bevelen

Een fijne rijschool waar met deskundigheid en gedult resultaat wordt behaald. Voor mij BE rijbewijs hebben we van te voren lessen ingepland met een les reserve, mocht het nodig zijn. Hier heb ik gebruik van gemaakt en met dit extra stukje zekerheid heb ik mijn rijbewijs in een keer mogen behalen. Super!

Erg goed.

goede service, goed behandeld

Toppie, moet je gewoon doen. Relaxed en helder

goede service, goed behandeld

Leuke instructeurs en gezellige sfeer

goede service, goed behandeld

Mijn kinderen hebben een prima brommeropleiding gekregen. Ze zijn allebei geslaagd, mede door de begeleiding van Roel.

goede service, goed behandeld

Ik heb een hele goede ervaring gehad bij deze rijschool.

goede service, goed behandeld

Je wordt goed opgeleid. Fijne en duidelijke lessen.

goede service, goed behandeld

Ik heb goed les gekregen en goede uitleg

goede service, goed behandeld

Prima rijschool, aardige en deskundige instructeur en goede begeleiding voor het behalen van je rijbewijs.

goede service, goed behandeld

Met veel geduld en persoonlijke aandacht zijn de instructeurs betrokken. Je voelt je op je gemak. Veel liefde voor het vak en voor de cursist. Niet op geld uit maar op resultaat.

goede service, goed behandeld

Ik heb mijn rijlessen als zeer prettig ervaren. Ik kon de lessen flexibel inplannen en de instructeur was altijd op tijd. Ik had een pakket aangeschaft en wist precies waar ik aan toe was en dat is ook allemaal goed gegaan. Het enige nadeel vond ik dat ik vaak naar Tiel moest reizen om te lessen. Aan de andere kant heb ik hierdoor Tiel erg goed leren kennen en ben daardoor goed op mijn praktijkexamen voorbereid,

perfect, zeker aan te bevelen

Eerder bij de Betuwe me auto rijbewijs gehaald en dat beviel goed. Daardoor ook mijn motor rijbewijs bij de Betuw gehaald. Goede leraren met veel deskundigheid. Nemen altijd de tijd voor je en passen zich moeiteloos aan naar de wensen van de leerling.

goede service, goed behandeld

Een heel prettig team om mee de weg op te gaan. Naast vakkundige, persoonlijke begeleiding ook gewoon erg gezellige mensen. Zeker een aanbeveling waard!

goede service, goed behandeld

Ik wilde graag op zo kort mogelijke termijn het motorrijbewijs halen. Rijschool De Betuwe reageerde direct en kwam met een concreet voorstel en snelle actie. In 5 weken alle examens met succes behaald. Super bedankt!

goede service, goed behandeld

hop hop dit bedrijf is top.

goede service, goed behandeld

geweldige team luisterende oor en neem de tijd voor je als je iets niet begrijp liefst anoeshka de kock

perfect, zeker aan te bevelen

Rijschool de Betuwe is een betrouwbare rijschool met bekwame medewerkers. Zelf heb ik bij Koen gelest die vanwege zijn vele jaren ervaring in de transportsector als geen ander weet hoe je moet handelen in het verkeer en daardoor verkeerssituaties duidelijk kan uitleggen. Kortom, ik raad deze rijschool ten zeerste aan.

goede service, goed behandeld

Een erg fijne ervaring om bij Koen (autorijschool de Betuwe) te leren auto rijden, vooral de persoonlijke betrokkenheid en de RIS lesmethode maken het auto leren rijden erg leuk. Aanrader!

goede service, goed behandeld

Ik heb de autorijlessen goed ervaren. Ook waren de lessen altijd leerzaam.

perfect, zeker aan te bevelen

Aardige instructeurs en een goede begeleiding

Schiltmanshof 4

4012DJ Kerk-avezaath