Fijne en betrouwbare rijschool Veel geleerd en met plezier gereden Top!! Kan het een ieder aanbevelen
Mijn ervaring met de rijschool was heel erg positief! Mijn instructeur zocht naar manieren om mij dingen zo goed mogelijk uit te leggen. Hierdoor heb ik de rijlessen als zeer prettig ervaren. Ik heb het idee dat de lessen efficient gebruikt werden. Er hing altijd een goede sfeer waardoor je al enthousiast werd voor je volgende les. Deze rijschool raad ik zeker aan
Goede en snelle service, vriendelijke medewerkers en proffesionele werkwijze met een digitale agenda. Lopen een stapje harder en hebben heel fijn een examen kunnen regelen op korte termijn.
Na een hoop geklungel bij een andere rijschool ben ik terecht gekomen bij Rijschool de Betuwe. Ik heb heel goed en ontspannen les gehad van Koen Zweers. Het was fijn dat hij meereed tijdens het examen. Dat was een extra steun. Koen bedankt voor de fijne lessen
De service bij de betuwe vind ik heel goed. Ze regelen bijna alles voor je en bij de tussentijdse toets en praktijkexamen printen zij jouw oproepkaart uit en nemen die mee. Daarbij kun je ook afgezet of opgehaald worden waar dat goed uitkomt voor jou, mits het op een redelijke afstand is natuurlijk. Tevens mag je een persoon meenemen wat ook goed uit kan komen soms. Wel denk ik dat je geluk moet hebben met welke rij-instructeur je krijgt. Degene die ik had was administratief erg warrig, wou nooit z\'n fouten toegeven en probeerde kritiek altijd te pareren met een slap smoesje of een persoonlijke aanval. Ook vind ik dat zijn persoonlijke leven te vaak in de weg stond van lessen inplannen. Tevens was zijn kritiek op het rijden erg aanvallend verwoord, het was niet: \"Kijk dat ging mis, in het vervolg moet je het zo en zo aanpakken\" maar: \"Ja kijk nou wat je doet! Je moet echt veel beter kijken, hoe vaak moet ik het nog zeggen?!\" en als je het ergens niet mee eens was had je het bij hem meteen gedaan. Om redenen als deze ben ik op gegeven moment gestopt met vragen stellen omdat ik uit ervaring kon leiden dat ik er toch nergens mee zou komen. Het resultaat was dat ik aan het einde van m\'n traject verrast werd met een extra rekening omdat ik blijkbaar al een tijdje over m\'n uren-budget was gegaan. Op het eind werden mijn lessen overgenomen door Maja Visser en ik werd verrast door een hele vriendelijke vrouw die kritiek opbouwend en professioneel hield. Dingen die nog niet zo goed verliepen konden we gewoon nog eens oefenen zonder problemen. Als je situaties in het verkeer anders had opgelost dan dat zij had gedaan, en het verliep goed, kreeg ik gewoon een compliment en beaamde ze dat het prima was. Geen passief-agressieve toon en meteen constateren dat het een mirakel was dat het nog goed ging ook. Vlak voor het examen sprak ze me nog moed in en ging ik met een fijn gevoel rijden. Dus bedankt Maja, door jou ben ik ervan overtuigd dat rijden bij de Betuwe ook een hele fijne ervaring kan zijn!
Klacht is besproken met de instructeur,we zijn nu bezig met een nieuw elektronisch administratie systeem zodat het administratief duidelijker is. Desondanks is de leerling wel in 1 keer geslaagd. !!
Medewerkers zijn erg vriendelijk en flexibel.
Ik vond het een hele fijne rijschool! Ik ben geswicht van rijschool en ik heb bij deze rijschool zoveel meer geleerd en ik weet nu dat ik zelfverzekerd de weg op kan dankzij Rijschool de Betuwe
Keurige te woord gestaan aan de telefoon, goede en duidelijke uitleg tijdens de rijlessen. Alle ruimte om vragen te stellen en om extra aandacht te geven aan wat de leerling wil.
In 1 keer geslaagd dankzij de goede en gezellige lessen met Rijschool de Betuwe!
Geen betere instructeur dan Ad!!
Positief! Ik heb veel geleerd en het altijd zeer plezierig ervaren om op verschillende tijden te lessen + dat het altijd mogelijk is om dingen te bespreken waar ik tegenaan loop (en dat er op die manier een oplossing gecreerd kan worden)
Ik heb hele fijn lessen gehad zonder problemen.
Goed, geen opmerkingen. Misschien wat duur, maar de kwaliteit is ook goed.
Een hele fijne rijschool!
Ik heb een spoedopleiding gevolgd bij Maja, en alles is volgens de planning gelopen. Ben super tevreden over de rustige en deskundige manier van lesgeven en ben hierdoor ook in één keer geslaagd.
Goede ervaring,