goede service, goed behandeld

Komt afspraken na, prettige lestijd en goede resultaten

goede service, goed behandeld

Ik heb een hele leuke tijd gehad onder mijn rijlessen

Fijne en leerzame lessen

perfect, zeker aan te bevelen

Super goede lessen gehad en alles in 1 keer gehaald! Zeker een aanrader!

goede service, goed behandeld

Op mijn 17e verjaardag in 1x geslaagd voor rijbewijs B met dank aan de super fijne begeleiding van instructeur Roel. Was altijd gezellig onderweg en veel van geleerd. Jerom

goede service, goed behandeld

Ik heb hier fijn gelest. Met het Ris boekje kon je stap voor stap leren. Je wist waar je aan toe was en kon door middel van inlezen beter voorbereid de weg op. De rijinstruceur was geduldig maar rechtvaardig. Fijne les periode gehad.

perfect, zeker aan te bevelen

Bedankt Ad voor de uitstekende lessen! Ik ging goed voorbereid het examen in en ben dankzij Rijschool de Betuwe in een keer geslaagd.

goede service, goed behandeld

Een hele fijne fijschool, leuke gezellige en zeker leerzame lessen!

goede service, goed behandeld

Erg leuke en flexibele rijlessen!

perfect, zeker aan te bevelen

Goede lessen gehad van een zeer ervaren rijinstructeur. Bedankt Koen Zweers voor alle goede lessen!!!.

goede service, goed behandeld

Dankzij Rijschool de Betuwe in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs!

goede service, goed behandeld

Erg goede rijschool. Het rijden wordt je op een prettige, nauwkeurige en deskundige manier tot in de puntjes aangeleerd. Zou zeker aanbevelen!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb echt een super tijd bij de Betuwe gehad met rijlessen bij Koen en Ad. De begeleiding was echt super goed en ik heb altijd met veel plezier kunnen rijden en zat met een fijn gevoel in de auto. Ik kan deze rijschool de Betuwe zeker aanraden voor iedereen!

goede service, goed behandeld

Maja is een super rij instructrice die al je vragen meteen kan beantwoorden. Ook als je een keer niet kan of ziek bent is dat geen probleem en wordt het prima opgelost. Dankzij Maja rij ik nu zelfverzekerd rond, wat heel knap is aangezien ik bang was om te gaan auto rijden.

goede service, goed behandeld

Goede uitleg, rust en structuur. Feedback en complimenten waar nodig!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben zeer tevreden over de manier van lesgeven. Deze is erg duidelijk en geduldig. Nogmaals bedankt! 10/10

voldoende, een redelijke ervaring

Prettige lessen met een rustige instructeur.

goede service, goed behandeld

Super goede rijschool. Ze doen er alles aan om je zo succesvol mogelijk te laten slagen.

goede service, goed behandeld

Ik heb van Ad in twee ochtenden les gekregen om mijn E rijbewijs te halen. Ik heb Ad leren kennen als een kundige instructeur, die je ook de tijd geeft om het kunstje onder de knie te krijgen. Verder vind ik het heel verhelderend om na ruim twintig jaar en een miljoen kilometers in de auto weer eens te horen waar je in het verkeer op moet letten. Door de jaren heen sluipt er toch heel makkelijk een gewoonte in je die eigenlijk niet goed is (wat ik zelf ook wel wist!). Met het behalen van mijn E rijbewijs was het voor mij tegelijkertijd een hele goede opfriscursus voor mijn B rijbewijs. Ad bedankt, dit zouden veel meer (ervaren) autorijders moeten doen!

goede service, goed behandeld

Ik vond mijn rij instructeur erg duidelijk en ik heb veel geleerd. De lessen waren goed opgebouwd. De uitleg was ook duidelijk, ik kreeg te horen wat ik verkeerd deed en hoe ik dat moest verbeteren.

goede service, goed behandeld

Alleen maar goede ervaringen.

goede service, goed behandeld

Super fijne en goede rijschool. Ik had door een eerdere nare ervaring veel moeite met mijn zelfvertrouwen tijdens het rijden, Rijschool de BETUWE heeft me daar echt bij geholpen waardoor ik in 1x mijn rijbewijs heb kunnen halen.

Schiltmanshof 4

4012DJ Kerk-avezaath