Jammer, kom ik daar voor een andere camper, heeft meneer geen interesse in mijn camper, het prijsverschil is te klein??! Probeer uw camper maar zelf te verkopen! Is zijn advies.
Op zoek naar een gebruikte camper kwamen wij Stijkel terecht. Zeer deskundig en vriendelijk geholpen, helaas nog niet voor zien maar gaat zeker goed komen.
2 juni 2016 naar Stijkel ivm satellietproblemen. Ondanks de grote drukte geholpen in overwerktijd. Probleem opgelost. Klasse Bas!
Prima firma super service vriendelijk ik hoop dat de garantie ook zo gaat hoewel ik hoop hier nooit gebruik van te hoeven maken.
Voor de 2e keer een Camper gehuurd. Na de instructie kregen we de splinternieuwe camper mee. Het was weer een geweldige ervaring en voor herhaling vatbaar. Bedankt.
Bijzonder goede service en deskundigheid zowel van verkoop alsmede de mensen van de werkplaats.
Een zeer deskundig bedrijf met medewerkers die passie hebben voor het werk wat zij doen. Goed advies en meedenken met de wensen die wij hadden. Aflevering werd echt de tijd voor genomen.
Aanschaf nieuwe Carthago camper. Zeer deskundige adviezen en aanbevelingen gekregen tijdens de offerte en bestelling. Ook bij de aflevering zeer goede uitleg en tijd om diverse aandachtspunten te behandelen. Het team is goed op elkaar ingespeeld en de lijnen zijn kort. Kortom zeer tevreden over deze dealer.
Prima. Nette, rustige behandeling en kordate beantwoording van vragen en afhandeling
Prettige klantbenadering. Ongedwongen sfeer. Verstand van zaken en goede uitleg. Deskundigheid.
Na uitstekende informatie te hebben ontvangen een Carthago Malibu 640 aangeschaft. Vragen van onze kant zijn op een deskundige en prettige manier beantwoord. De aflevering was een feest. Lof en niets anders dan lof!!
belangstellend, kundig en hulpvaardig. Goede uitleg bij aflevering.
prima camper bedrijf met goede service .luistert goed naar klant . Een ruime keus in gebruikte campers .
Onze eerste camper hebben we bij hun gekocht en we zijn tot nu toe zeer tevreden! Er waren wat mankementen en die zijn perfect opgelost.
Is een goed en betrouwbare familie met een heel mooie zaak, en er wordt erg goed uitleg gegeven, hiervoor had ik 2 hymers, maar ben gevallen voor een Carthago 2 jaar geleden
Goede aflevering veel uitleg, ze hadden zelf iets beter de camper na moeten kijken dan hadden we niet zo vaak terug hoeven te komen. We zijn zeer tevreden over de service , alle problemen zijn opgelost in de garantie periode.
Een week de tijd genomen om ons te oriënteren op een andere camper. In onze camper half Nederland doorgetrokken met een fors lijstje van harde Eisen en iets minder harde Wensen. Kwamen zo ook bij Stijkel terecht. Meteen goed gevoel: plezierig contact, niet opdringerig verkoopgericht maar meedenkend klantgericht. Zo kwamen we uit op wat we precies wilden hebben. Bij aflevering werd uren lang de tijd genomen om ons alles uit te leggen - terwijl we toch al ervaren camperaars zijn. De camper bevalt ons uitstekend na inmiddels twee vakanties. Voor een nazorgtraject voor paar kleine zaken werd zonder gemor ook weer alle tijd uitgetrokken en oplossingsgericht gewerkt. Conclusie: professioneel en klantgericht bedrijf met plezierige, open en zeer deskundige medewerkers. Aanrader als je op zoek bent naar een (andere) camper!
Lucht vering laten plaatsen door Bas Stijkel,vakkundig aangebracht,werkt super,verder wat kleine onderdelen gekocht. Zeer prettig kontakt ,super mooi en goed bedrijf,ook voor adviezen,beslist niet het gevoel van druk op kopen.
Zeer Goed.
Een camper kopen kun je in vijf minuten maar een camperdealer ervaren op zijn kwaliteit van bijvoorbeeld het onderhoud van je camper ervaar je pas daarna. Ik kom al zes jaar bij Stijkel Campers en ben zeer tevreden. Als je een probleempje hebt zullen ze alle mogelijke moeite doen om je zo goed en snel mogelijk te helpen.
Zeer vriendelijk begroeting. Lekkere koffie of chocomel.Nemen tijd om alles uit te leggen over de werking van de camper. Vriendelijk personeel. Goeie en directe service. Kortom wij zijn érg tevreden.
Zeer correct en deskundig personeel.Bedrijf komt afspraken zonder druk spontaan en zeer sportief na. Bedrijf ademt een vertrouwde sfeer uit en de koffie is zeldzaam lekker.
Wij hebben goede ervaringen met dit bedrijf.
Noorderbreedte 10
3845 MB Harderwijk