perfect, zeker aan te bevelen

In een ongedwongen, vriendelijke, vrijblijvende en professionele sfeer hebben we een hele mooie camper aangeschaft. Na enkele weken werden twee hele kleine puntjes perfect en snel opgelost. Kortom een aanrader als je op zoek bent naar een goed bedrijf en een goed product.

perfect, zeker aan te bevelen

In oktober van 2014 bezochten wij de kampeer en caravanbeurs in Utrecht. Onze interesse ging uit naar een integraal camper. Wij hadden al wat ervaring opgedaan met de half-integraal en met de buscamper. Op de beurs zagen wij de Carthago C-Compactline en zowel de indeling als de maatvoering spraken ons direct aan. Patrick, van Stijkel Campers, bood ons een proefrit aan. Het werd zelfs een proefnacht. Hierna waren wij om en bestelden onze droomcamper. Afgelopen vrijdag (22 mei) was de aflevering. Arjen heeft ons drie uur lang alles verteld over de werking van de diverse onderdelen. Met Pinksteren, dicht bij huis, alles uitgeprobeerd. Alles werkte zoals het hoorde. Er was echter één puntje (de bandjes om de wielen van de fietsen vast te zetten, zaten voor ons wat onhandig) en dat konden we na een telefoontje naar Peter Stijkel direct laten verhelpen. Ons camperavontuur kan gaan beginnen.

goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijke en open manier van ontvangst en handelen. Wij hebben daardoor dan ook de aankoop van onze camper als heel prettig ervaren.

goede service, goed behandeld

Het liefst kom je natuurlijk zo weinig mogelijk bij de dealer maar als we er waren geeft men blijk van een zeer vriendelijke klantgerichtheid en professionliteit en is de insteek altijd het meteen oplossen van een probleem. Kortom, een prachtig bedrijf.

goede service, goed behandeld

tot n u toe prima : klantvriendelijk en professioneel

goede service, goed behandeld

Camper netjes en volgens afspraak afgeleverd, ruim de tijd genomen om ons alles uit te leggen en daarna heel vriendelijk nog een keer dunnetjes over gedaan.

goede service, goed behandeld

Bijzonder klantvriendelijk, Goede service, Mooie uitstraling bedrijfspand.

• Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

Onze eerste camper hebben wij onlangs gekocht bij Stijkel. We zijn tot nu toe zeer positief over onze ervaringen met dit bedrijf. De dag dat we eigenlijk een camper zouden gaan huren en er een mooie occasion te koop stond zijn we uitstekend geholpen door de verkoper. We hebben de camper diezelfde dag vol tevredenheid gekocht , er stonden ook nog andere kopers voor deze camper achter ons. Het was voor ons zaak snel te beslissen maar we hadden niet het gevoel dat er om verkoopredenen druk achter werd gezet. We hebben de andere teleurgestelde gegadigden ontmoet en wij voelden ons de gelukkigen. Er moest nog wel een schade aan gerepareerd worden. Het duurde even voor de onderdelen er waren . Toen we eens belden was alles net binnen en wilden ze er zo snel mogelijk aan beginnen. Omdat wij in een drukke periode zaten met ons eigen bedrijf rond de feestdagen en we ook nog een weekje zouden gaan skieen in januari had het voor ons geen haast en daar waren ze bij Stijkel ook weer blij mee. Die hadden het behoorlijk druk dus konden de extra tijd goed gebruiken. Eergister hebben we de camper opgehaald en kregen een uitstekende uitleg over alles van camper. Van te voren werd al gezegd dat het een aantal uren zou gaan duren en dat was ook zo. Alles werd heel rustig maar zeer duidelijk en deskundig uitgelegd en ook het waarom van bepaalde dingen werd goed verteld. We hebben veel geschreven maar ook wat gefilmd zodat we alles rustig terug kunnen zien . De uitleg was boeiend en zeer uitgebreid. We hebben hier heel veel aan gehad. We hebben een zeer goed gevoel aan het bezoek van dit bedrijf overgehouden en zullen zeker nog vaker bij dit bedrijf langskomen.

goede service, goed behandeld

We zijn een heel beetje laat,wist niet dat Stijkel zo,n beoordeel mogelijkheid had!!! Eeren die Eeren toe komt wij hebben vorig jaar mei een gebruikte camper bij dit bedrijf gekocht.zijn zeer tevreden hoe de Familie met alles omgaat dat moet je met een kaarsje zoeken.We camperen al vanaf 1991 nu er zit wat kaft onder het koren. Daarom willen we op deze manier STIJKEL CAMPERS van harte aan bevelen. vriendelijke groeten Huug en Carla Buitendijk

goede service, goed behandeld

We waren al enige tijd op zoek naar een betrouwbare gebruikte camper. We hielden twee opties over: een camper bij een handelaar en één bij Stijkel Campers. We kochten uiteindelijk bij Stijkel omdat dit een BOVAG dealer is. Ik ben nl. niet begiftigd met veel kennis van dit soort zaken, dus een betrouwbare dealer is voor mij een must. Gezegd moet worden dat we niet veel geluk hadden de eerste 3 jaar. Maar steeds was daar de dealer die de problemen oploste. Dit, maar ook de gemoedelijkheid waarmee problemen bespreekbaar zijn en leiden tot een oplossing, geeft een goed en vertrouwd gevoel.

perfect, zeker aan te bevelen

Wie zich onderscheid in de service bouwt aan zijn vertrouwen. Toen wij de camper kochten was deze ruim acht jaar oud maar dat kon je niet zien zo mooi was alles onderhouden. We zijn direct op reis gegaan door wel tien landen en na ruim 17 duizend km. hadden we even technische pech. We hebben toen ervaren dat de kracht van de firma Stijkel is het vertrouwen dat zij opbouwen in de service die ze geven. Wel of geen garantie, met hun nuchterheid en deskundigheid wordt alles opgelost, en dat geeft ons een goed gevoel als we door Europa reizen. Fijne mensen in een super prettig familie bedrijf ! Meer dan terecht onderscheiden als de beste dealer van 2014.

goede service, goed behandeld

Wij zijn zeer tevreden over de service en klant vriendelijkheid van Peter en zijn medewerkers.

• Reden bezoek Onderhoud

goede service, goed behandeld

Caravan ingeruild en naar onze mogelijkheden een camper gekocht, niet alleen voor ons tweetjes maar zo dat de kinderen met hun gezin de camper ook kunnen gebruiken. Onze eerste reis direct zes weken naar Duitsland-Denemarken via de Nordkapp in Noorwegen terug over Finland en Zweden. Wat een stressloze vrijheid geeft dit om zo te kunnen reizen. Een tip-top camper die we al jaren eerder hadden moeten kopen om zo van het leven te kunnen genieten. Mensen probeer het zelf en je zult ons gelijk geven.

perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben in 2011 een nieuwe camper bij Peter Stijkel gekocht , en waren zeer tevreden over de hele gang van zaken....alle tijd nemen ze voor je , ook de aflevering (gedaan door Bas Stijkel) was zeer deskundig. Wij hebben meerdere nieuwe campers gekocht bij verschillende bedrijven . Maar Stijkel Campers onderscheidt zich. Op alle fronten. Onze volgende camper komt weer uit Harderwijk.

goede service, goed behandeld

Wij hebben een camper gekocht bij Stijkel Campers. Toen hij kapot ging en het heel lang duurde om hem terug te krijgen (vervoer uit Duitsland, garage, op onderdelen wachten ezv) had meneer Stijkel zijn huurcamper aan ons aangeboden als vervangend vervoer om onze (al) geplande reis naar Tsjechië toch nog mogelijk te maken. Klasse service, wij zijn heel dankbaar. Familoie Van de Riet.

goede service, goed behandeld

Defect aan combinatie radio/navigatiesysteem. Gelet op de afstand de mogelijkheid gekregen om uitbouw te laten plaatsvinden bij ons eigen garagebedrijf te Nuth. Onze kosten keurig betaald.

perfect, zeker aan te bevelen

Afgelopen jaar hebben wij een camper bij dit bedrijf gehuurd en zijn heel erg tevreden over de geleverde service. Met name de uitgebreide uitleg over het gebruik van de camper was voor ons \"beginners\" erg prettig. Wij zijn nu bezig met eventuele aanschaf van een camper en willen dat ook zeker bij Stijkel Campers gaan doen.

• Reden bezoek Verhuur Caravan/Camper/Vouwwagen

perfect, zeker aan te bevelen

Deze week een nieuwe Carthago camper van Stijkel campers in ontvangst mogen nemen. Afgezien dat het een feest is om in zo\'n mooie camper rond te trekken, was het hele proces van oriëntatie tot levering erg plezierig. Hartelijke ontvangst door eigenaar Peter en zijn vrouw Liesbeth, in alle rust werd de tijd genomen om alles te laten zien, uit te leggen en te proberen. Na aankoop zeer deskundige inbouw van accessoires door Bas Stijkel met een gedegen uitleg van de werking van alle apparatuur. Kortom.....zeer tevreden met dit mooie bedrijf.

goede service, goed behandeld

Een jaar in het bezit van een camper van Stijkel Campers. Hebben destijds goede uitleg en service gekregen. Op een mooie en open manier zaken kunnen doen. Zal zeker hier weer naar toe gaan voor een volgende aankoop!

Noorderbreedte 10

3845 MB Harderwijk