Mooie tweedehands auto gekocht en mijn auto ingeruild voor een prima prijs. Bedrijf doet erg z'n best om het de klant naar de zin te maken.

Professionele vakgarage

Een zeer geschikte, professionele en klantgerichte vakgarage. Vorige week mijn Volkswagen golf variant r20 op mogen halen, deze stond al glimmend te wachten in de showroom! Auto is in de garage van Mourik helemaal in orde gemaakt, en dat is ook wel terug te zien! Geholpen door Bastiaan, klantvriendelijk, geïnteresseerde en meedenkend. Echt een goede ervaring aan over gehouden! Echt een aanrader!

Net bedrijf, correcte behandeling

Vorige week een mooie Peugeot 5008 gekocht en keurig te woord gestaan door Mark aan de telefoon. Hij hield de auto even voor mij gereserveerd terwijl er veel vraag naar was. Na een proefrit de deal gesloten bij Arend en een weekje later de auto keurig gepoetst en voorzien van een onderhoudsbeurt opgehaald. Gewoon een net bedrijf en fijne mensen, zo hoort het in de autobusiness.

Vertrouwd , prima service en dichtbij in onze eigen woonplaats.

We hebben geen moment getwijfeld toen we hadden besloten dat we onze Touran diesel met schakelbak wilden gaan inruilen voor een auto met een automaat en benzine omdat wederom te doen bij garage Van Mourik .We hebben daar met de aankoop van onze vorige auto ook een goede ervaring mee opgedaan en zijn al jaren lang klant. Samen met Robert gekeken naar de wensen en mogelijkheden en toen het traject ingegaan van het zoeken .Spoedig een mooie VW Tiguan gevonden welke we op 23-03-21 kregen afgeleverd . Robert kon dat , helaas niet zelf doen , maar Bastian heeft zijn taak uitstekend waargenomen .De gezellige aflevering , waar alle tijd werd genomen om uitleg te geven over de auto, werd afgerond met een leuke attentie ..

Van A tot Z geregeld

Mijn zelf uitgezochte auto is een ingevoerde C3 aircros 8 maanden oud en 5800 km op de teller . Prima geregeld door de garage Jan van Maurik en zonen en verkoper Robert

Robert noordam toffe peer!

Super vriendelijk en attent

Ouderwetse kwaliteit en heldere communicatie!

De occasion die wij gekocht hebben is door het team van Van Mourik tip top afgeleverd. Onze ervaring met Arend Hardeman hebben wij als zeer prettig ervaren en Angelo van het afleverteam heeft onze VW Passat een "Glamourbehandeling" gegeven. Nogmaals onze hartelijke dank aan het voltallige team!

En nog een cadeautje ook...

Verkoper Bastian nam in alle rust de tijd voor ons en gaf ons voldoende informatie. De koffie was prima en de auto hopenlijk ook. Wij gaan nu rijden in "een echte van Mourik" en hopen op vele veilige kilometers. Bedankt voor de service en tot een volgende keer!

Meer dan ik verwacht had !!

Onder keurige omstandigheden de deal gemaakt . Super leuke Fiat Abarth 500 C Automaat aangeschaft. Auto gekocht als gezien en bereden en mijn BMW 523 ingeruild. Na circa 4 weken dikke pech de auto schakelde niet meer. Eerst zelf geprobeerd bij plaatselijke dealer probleem op te laten lossen . Ik ging ervan uit dat het mijn eigen risico was. Toch voor zekerheid even de verkoper Arend gebeld (niet geschoten altijd mis). Wat denk je ? Hij pakte probleem direct op en zorgde voor een hele nette Financiele oplossing waarbij hij het overgrote deel van de kosten op zich nam. Auto is weer perfect en ik raad iedereen dit bedrijf aan. Met name Arend bedankt voor je doortastend en eerlijkheid !!!!!! In een woord Super.

Aanbeveling voor dit verkooppunt van auto's

De fraaie rozerode Hyundai i10 die ik 9 april mocht ophalen staat stralend voor mijn deur. het kostte me moeite om de vorige auto los te laten na 15 jaar. Maar dit is een geweldige vervanging, in elk opzicht. we zijn heel klantvriendelijk en meedenkend geholpen. er was tijd en rust om te overwegen en door te spreken wat de wensen waren en wat de mogelijkheden waren. de Hyundai stond te stralen, frisgewassen en voorzien van extra strepen. flitsend fris rood. heerlijk om erin te rijden. stil, zuinig, veel handigs. meer slimme hulp dan de vorige. mocht je iets anders zoeken, nodig hebben; kijk dan eens bij Autobedrijf Jan van Mourik in Geldermalsen. Vriendelijk, klantgericht, divers aanbod, goede prijzen. succes!! een heel tevreden en blije automobiliste. speciale dank aan Robert en Brian

Goede kwaliteit, echte professionals!

Goed ontvangen, service was prima, vriendelijk personeel, en niet heel onbelangrijk: een goede en mooie auto, met een goede en reele prijs/kwaliteit verhouding. Kortom, een autobedrijf waar ik een volgende keer wederom naar toe zou gaan.

Uitstekende service en afhandeling

Eind maart 2020 een alfa giulletta 2019 bij hun gekocht. Auto in perfecte staat / uitstekende vriendelijke afhandeling en service.

Super geregeld, vriendelijk en snel

Nette en eerlijke auto's, snelle service en levering. Afspraken zijn volledig nagekomen en auto stond glimmend klaar. Bij afhalen ontvingen wij ook nog een super leuke attentie! Reden om volgende keer eerst hier te kijken.

Betaalbaar, Kwaliteit, Vriendelijk

Zeer goed geholpen door vriendelijk personeel. Afspraken worden nagekomen. Geen opdringerige verkopers. Goede prijs voor een goede auto.

geweldige ervaring

Erg tevreden over deze dealer. Uitstekende service en je krijgt alle ruimte om een auto te bezichtigen en te proberen. Heb hier een oldtimer mercedes gekocht en uiteraard waren er wat puntjes die niet helemaal in orde waren maar dat hebben ze voor de verkoop allemaal aangepakt. Hierbij vonden ze zelf ook wat dingen die de aandacht nodig hadden en dat is ook gerepareerd. Tevens waren ze bereid om 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak te geven wat niet gebruikelijk is voor een oldtimer. Hele fijne ervaring geweest en m'n volgende auto zou ik zeker hier weer vandaan halen.

Fijn geholpen

Goede eerste indruk; klantgericht, goede afspraken kunnen maken die allemaal nagekomen zijn. Ik ben tevreden.

Prettig en klantvriendelijk

Toen ik een andere auto wilde kopen werd ik vriendelijk geholpen en luisterde ze naar mijn wensen en gaven mij goede tips. Ik kon naar hartelust vragen stellen en kreeg ruim de tijd om proef te rijden. Binnen een week was de auto klaar en was deze professioneel gereinigd en was het letterlijk en figuurlijk een kadetje.

Top Zaak.

Zeer vriendelijk ontvangen. Alles zeer netjes en snel afgehandeld. Bij aflevering stond de auto picobello bij. Zeker een aanrader.

Een super mooi en klantgericht bedrijf

Wij zijn zeer gastvrij ontvangen op hun mooi locatie. Ik heb een proefrit met de auto gemaakt en hebben erna wat kleine dingetjes besproken wat ik graag gemaakt had en een nieuwe APK keuring op de auto. Alles werd vakkundig en heel netjes uitgevoerd en rij met plezier in mijn auto. Zelden zo'n vriendelijk en goed autobedrijf mogen meemaken met zeer vriendelijke werknemers

geen gezeur, vriendelijke snelle service

vriendelijke mensen vlot geholpen!

Vriendelijke ontvangst, mooi bedrijf, perfecte auto

We zijn erg tevreden, een ontspannen en plezierige ontvangst, de auto is boven verwachting, en de hele administratieve afhandeling ging ook erg goed. En er was ook alle tijd (door de week) om alles van de auto uit te leggen.

Afspraak, advies, proefrit, koffie en aankoop van VW 7.5 helemaal top!

Bas hartelijk dank voor je advies en fijn dat de auto bij aankomst al op en top klaar stond voor het maken van een proefrit. Na de proefrit nog een lekker bakkie koffie gedronken en de aankoop van de VW 7.5 kunnen afronden. Ik ben zeer tevreden met de auto en de aangeboden service van Autobedrijf Jan van Mourik & Zn

Er waren nog een paar kleine puntjes die veranderd moesten worden. Toen ik de auto op ging halen zag alles er spik en span uit, ook heb ik zekerheid omdat er garantie bij zit. Ik zou hier zo weer een auto kopen!

Vriendelijk en gemoedelijk en zakelijk. Eerlijk advies. Altijd tijd voor een kopje koffie. Hier is de klant nog koning. Dat willen we allemaal.

Heel goed geholpen

Auto voldoet aan de omschrijving. Goed en gezellig geholpen! In de rit naar huis een foutmelding, kon terug en het werd gelijk opgelost. Dat was fijn.

Industrieweg 3

4104AP Culemborg