Prima service, klantengerichte behandeling, ruim aanbod occasions

Na bijna 12 jaar in onze opel safira gezinsauto gereden te hebben (toen ook door van Mourik gorganiseerd en 12 jaar onderhouden) was het tijd voor een nieuwe auto. Na veel zoeken op internet hadden we als gezin een paar auto's geselecteerd. Gezien het grote 2e hands wagenpark konden we die modellen direct bekijken. Uiteindelijk hebben we een prachtige renault espace initiale paris 2016 met minder dan 50000km op de telller bij van Mourik gekocht. Netjes afgeleverd. 3maanden full garantie erop. De verkopers namen ruim de tijd, er werd meegedacht over de verzekering. Overschrijven van de auto werd allemaal voor ons geregeld.

Eerlijk en klantvriendelijk

Vorig weekend onze Nissan Qashqai gekocht bij Bastiaan Schouten. Vanaf minuut 1 een fijn, eerlijk en open contact. Geen antwoorden waarbij je aan de eerlijkheid gaat twijfelen. Alles snel en netjes geregeld, met nog een leuke kleinigheid bij het ophalen. Hopelijk gaan we eerst een hele tijd genieten van deze auto, maar voor in de toekomst zeker het terugkomen waard.

Keurig bedrijf, nette ontvangst.

We zijn ontvangen door Bastian Schouten. Een jonge verkoper die zijn job verstaat, en je op een nette sympathieke manier helpt bij je vragen. Keurig bedrijf.

Zeer tevreden klant

Een vriendelijke ontvangst, deskundig advies en een goede service. Verkoper Bas bedankt. Super blij met de auto!

Goed vriendelijk

Ik ben goed geholpen. Vriendelijke mensen en een goede service. Top

Prettige ontvangst en benadering

Het eerste contact, de proefrit en de uiteindelijk koop verliep allemaal erg soepel, vriendelijk en zonder problemen. De koffie, de zelfgemaakte Zeeuwse bolus, het zorgde allemaal voor een ontspannen sfeer. Erg prettig bij het doen van zo'n belangrijke aankoop.

Ben een zeer tevreden klant

Ik ben erg goed geholpen bij het maken van mijn keuze bij het inruilen van mijn auto. Ik kreeg er ook een leuke attentie erbij . Ik ging blij naar huis . Super ! Mvg Gina

Top garage

Al jaren goede service

Plezierige mensen

De laatste maanden veel contact gehad met Marinus, altijd optimistisch en bovenal super eerlijk, de auto die ik momenteel heb is perfect afgeleverd en alles volgens afspraak, kopje koffie is er altijd tezamen met een vriendelijk woord, voor mij echt een topbedrijf. Hans van Kranenburg

Klantvriendelijk, netjes geholpen goed geprijsd.

Auto netjes afgeleverd volgens afspraak top!

Eerlijk en open

Een fijn bedrijf waar je niets opgedrongen word en alles in zeer ontspannen sfeer gebeurd. Je spreekt je wens uit en je word netjes en proffesioneel te word gestaan en geholpen onder het genot van een kopje koffie of frisdrank.

Geleverd wat mij beloofd is.

Verkoper Dhr. Koos Willemsen heeft de auto afgeleverd zoals we hadden besproken. Bij de overhandiging van de sleutels had ik geen enkele opmerking. Mijn complimenten voor de firma Jan v. Mourik.

Zoals het hoort én boven verwachting

Door de coronaperiode en mijn drukke agenda heb ik (voor het eerst), zonder een auto in het echt te hebben gezien deze aangeschaft. Voor mij behoorlijk spannend. Vooraf heb ik mij ingelezen over deze onderneming en het maakte allemaal een degelijke indruk. Het telefonisch overleg was prettig en erg professioneel, eigenlijk zoals het hoort maar dat maak je helaas te weinig mee. Na het eens te zijn geworden over de prijs werd de auto zonder extra kosten bij mij thuis afgeleverd door een vriendelijke meneer. De Volvo was boven verwachting netjes en voldeed geheel aan mijn verwachtingen. Ik kan alleen maar lof uitspreken over zowel het persoonlijke contact met Robert, als over de geleverde auto. Ik heb de auto nu 1 week in mijn bezit en natuurlijk weet ik nog niet hoe deze zich houdt maar ik heb er alle vertrouwen in. Ik heb overigens geen persoonlijke belangen of banden met het bedrijf en ken hen pas sinds mijn zoektocht naar een mooie occasion ca. een maand geleden.

Top service, komen afspraken na en ik ben zeer tevreden met de auto.

Prima Garage we zijn fijn geholpen

We zijn prima geholpen .

Een goed/professioneel bedrijf met vriendelijk personeel!

Ik heb een goede ervaring gehad met Van Mourik en met name dan Koos aangezien hij ons perfect geholpen heeft en ons perfect op de hoogte hield van alles! Zeer gastvrij! Ze weten waar ze over praten!

Ik heb de ontmoeting als zeer prettig ervaren

Keurig en nette afhandeling van de nieuwe aankoop, Ben zeer tevreden met de nieuwe auto, Kan iedereen aanraden om met deze firma in zee gegaan.

Goed verlopen zo als altijd.

Alles goed verlopen, maar zo is het altijd.

Goeie service, snelle service,wordt niets opgedrongen,goeie prijs / auto verhouding

Goed ontvangst met koffie. Vrijblijvend advies over de auto, rondleiding binnen het bedrijf,de tijd om even in de auto te rijden en tijd de auto goed te beoordelen. Goede service en snelle afhandeling.

Juist met dit zware winterweer, voor zie ik alsnog geen problemen

Top service!

Daar sta je dan op Oudjaarsdag: lekke band! Gelukkig brandde er bij Van Mourik nog licht. Het personeel was zichtbaar het jaar aan het afsluiten. Toch werd alles direct aan de kant gelegd om mij weer op weg te helpen. Binnen een half uur was ik weer onderweg. Heel erg fijn! Een dikke 'merci' is wel op zijn plaats.

Deze vriendelijke vakmannen hebben plezier in hun werk!

Gisteren voor de 3e keer in korte tijd en nu niet voor mezelf zaken gedaan met Jan van Mourik en zn, gewoon weer top geregeld! Ze hebben mooie Auto's, leveren topservice en bij inruil controleren ze de auto goed, wat inhoudt dat je eigenlijk altijd wel een goede auto koopt bij deze mannen. Daarnaast is de ervaring ook dat als er iets is met de auto dat ze het dan ook netjes en vakkundig oplossen. Jelle en team van Mourik, ik kan helaas niet hoger geven dan een 10 maar jullie verdienen een 20. Na gisteravond heb ik ook een hele stralende over'Buuf' en zo hoort het. Die gaat genieten van haar mooie Audi. Nogmaals dank voor alles en wie weet tot snel want ik heb altijd wat moois om in te ruilen. Gr Sam.

Alles netjes geregeld volgens afspraak

Een paar weken geleden een mooie bedrijfsauto gekocht bij Jan van Mourik & Zn. Een mooi assortiment, ik ben netjes geholpen en we zijn snel tot een mooie overeenkomst gekomen. Na een week de nieuwe aanwinst op kunnen halen en alles is netjes volgens afspraak behandeld en afgerond. Zeer tevreden met de uitbreiding van ons wagenpark!

Prima service betrouwbaar bedrijf

Na jaren een Dacia te hebben gereden vonden we het toch fijn om eens een auto te kopen welke we eigenlijk al jaren wilde . Van Mourik had hem staan een mooie BMW 316 touring automaat prachtig en enkele schade . Proefrit geen probleem geen argwaan werd niet gevraagd naar id . Het is hem geworden en 2 weken later ( trekhaak en sensoren moesten er worden ingebouwd) 2 dagen later een storingsmelding werd gelijk verholpen. Goed om te zien dat de mensen daar het net zo vervelend vonden als wij zelf . Maar geen probleem meer is goed verholpen. De BMW komt daar zeker in onderhoud. Prijzen realistisch en geen druk tijdens verkoop

goede ervaring

leuke verkoper goed geholpen en de auto netjes afgeleverd.

Industrieweg 3

4104AP Culemborg