Het goede gevoel en de testrit.

Enige tijd geleden bij dit bedrijf een auto gekocht uit de serie "oude liefde". Een Volvo C30. Goed bouwjaar, aantrekkelijke km stand en de gewenste motor. Ondanks de afstand toch voor een proefrit naar Geldermalsen. Leuke ongedwongen babbel met Bastian en een prima testrit. Auto ingeruild en koop gesloten. Na een week de Volvo opgehaald. Alles snel, duidelijk en prettig afgewerkt. Later nog een keer terug voor twee kleine garantiepuntjes. Ging nog bijna fout maar dankzij de handigheid en de bereidheid van een vriendelijke monteur werd e.e.a. naar tevredenheid en snel opgelost. Conclusie: Een goed gevoel bij aanvang, een testrit en een beetje ervaring was voor mij voldoende. Zijn flexibel en komen gemaakte afspraken na.

Super goed geholpen en bij aflevering zo gepiept

Laatste auto’s daar gekocht Super tevreden

Prachtige auto gekocht voor een goede prijs bij een klantvriendelijk bedrijf

Heel blij met de aankoop van onze zo goed als nieuwe NISSAN QASHQAI. Wat het bedrijf op de website belooft als zodanig ook ervaren. Geen gladde verkooppraatjes maar een realistische benadering met een eerlijke prijs en goede service. De afhandeling was correct en de verkoper was voor tussentijds overleg goed bereikbaar. Kortom: Heel tevreden over dit autobedrijf.

Zeer fijne ervaring!

Zeer soepel verlopen, goed en snel geholpen door Robert. Blij mij met aankoop! Kan het bedrijf zeker aanbevelen.

Zeer goede service!

Prima bemiddeling bij aankoop auto bij ander autobedrijf. Snelle afhandeling en uiterst attent! Geen uiterlijk vertoon, doe maar gewoon mentaliteit, waarbij het belang van de klant altijd voorop staat.

Very helpful and respecting staff. Quick and hassle free trade of the car.

I traded in my car for another, the process was quick and the guy helped in getting to know the new car. The deal went smooth. Also they were quick to respond to further questions after the purchase.

Service met de hoofdletter S

Bijna 3 maanden geleden heeft mijn zoon n mooie auto gekocht bij van Mourik.prma geholpen, reele prijs. Gisteren starte zijn auto niet meer.anwb gebeld.accu op.gebeld naar de zaak en mocht meteen komen.uurtjerijden hier vandaan.na sluitingstijd een nieuwe accu gekregen.viel onder garantie. Dus een dikke pluim voor de goede service!

Fijne mensen om zaken mee te doen.

Na een gezellig omspannen gesprek,een proefrit gedaan. Na terug komst auto gekocht. Een keurig nette afhandeling van de koop. Ga er zeker nog eens terug.

Goede service. Duidelijke uitleg! Staan klaar voor al de wensen van de klant!

Fantastisch

Ik heb mijn BMW Z3 naar Robert van Maurik gebracht voor schadeherstel. Toen ik mijn auto terugkreeg, was de schade uitstekend hersteld. Niet alleen de opgegeven schade, maar ook andere oneffenheden waren eveneens hersteld. Prima werk afgeleverd. Chapeau Robert en bedankt. Leo de Wit

Super bedrijf

Vriendelijke mensen met hart voor de zaak vriendelijke meisje die de koffie in schonk we zijn twee keer geweest om proef te rijden we werden super ontvangen en ze nemen de tyd voor je na dat we de auto gekocht hadden werden de afspraken die we gemaakt hadden allemaal verzilverd nadat we de auto kwamen halen werd die afgeleverd met garantie en een gepoetste en schone auto En apk en onderhoudsbeurt we komen graag terug mvg dirk en sabine

Geweldige service

We zijn uitstekend geholpen door Arend. De eerste keer dat we daar kwamen, vanuit Rotterdam heeft hij ons heel vriendelijk te woord gestaan en werden we heel goed ontvangen. In overleg hebben we besloten om een week later de auto op te halen en onze oude auto in te ruilen. Een week later weer door Arend geholpen. Erg professioneel, hij weet waar hij over praat en is erg vriendelijk. Toonde oprechte interesse in ons. We zouden zo weer een auto open bij deze spontane jongeman. Bij het ophalen van de auto treffen we een keurig gewassen auto aan en worden we verblijd met een heerlijk pakketje vol lokale lekkernijen. Dus Arend is echt een topper!!!

Buitengewone service

Autobedrijf Jan van Mourik heeft ons grandioos geholpen aan een andere auto en daarmee aangetoond een buitengewoon servicegericht bedrijf te zijn dat zeer welwillend is om (ook in bijzondere situaties) mee te denken met haar klanten. Het siert en onderscheid jullie! Nogmaals bedankt voor wat jullie voor ons betekend hebben. Mvg, Bram

Ik werd vriendelijk geholpen

Ik werd vriendelijke geholpen en daar ben ik blij, en ook blij met de aankoop van mijn nieuw Auto bij deze bedrijf.

Keurig netjes gehandeld en geleverd

Vooraf contact gehad met Dhr.Noordam mbt interesse aankoop van de nieuwe auto en hem per mail een aantal foto's toegestuurd van de in te ruilen auto. De dag erna heb ik een interessante aanbieding ontvangen van de restwaarde waarop ik een afspraak heb gemaakt om de nieuwe auto te komen bekijken. Bij aankomst stond de auto al keurig netjes klaar voor de proefrit. Bij aanmelding werden wij aller aardigst ontvangen door Koos Willemsen die alle vragen die ik had goed kon beantwoorden en verklaren. Dit gaf ons een goed gevoel. Na de testrit hadden we nog een aantal vragen die we onder het genot van een bakje koffie besproken hebben. Al snel konden we de aankoop onderling overeenkomen. Afgesproken dat we de auto 2 weken later konden ophalen (tgv de inbouw van een aantal items) Op de dag van aflevering eveneens een warm welkom waarna we alle administratieve handelingen vlot afgehandeld hebben. Bij aflevering geen bloemen (omdat we op vakantie gingen met de auto) maar een presentje met lekkernijen uit de omgeving...zeer attent! Bedankt Koos voor de aankoop van mijn nieuwe auto en de professionele manier van zaken doen.

Zeer vriendelijk en overal snel de auto kunnen proefrijden en uiteindelijk kopen

Uitstekend bedrijf met een behulpzame personeel !

Uitstekend bedrijf met een behulpzame personeel !

gewoon goed en eerlijk geholpen

mooie hybrid mercedes c-klasse gekocht voor een mooie prijs en ook nog een mooie inruil prijs voor onze oude auto,hij is netjes afgeleverd gepoets en wel,is gewoon perfect, leuk en gezellig geholpen en komen afspraken goed na, het is aanbevelen waard.

Prima bedrijf

Mooie bmw gekocht, prima personeel en service. Zeker een aanrader!!!

Een goed en behulpzaam bedrijf en die mee denkt. Wij hadden geen eigen auto meer . Maar door dat de afstand een probleem was om een proefrit te maken . Heeft dit bedrijf een helpende hand gedaan om met de auto naar ons toe te komen om zo als nog een proefrit te kunnen maken . Duidelijke afspraken over gemaakt. En de Auto gekocht . Bedankt.!!!!

Leuke mensen, verstand van zaken , gevoel voor mensen en de beste in hun vak!

Een auto laten inkopen maanden geleden, daar had ik van Mourik al een 10 voor gegeven! Op en later tijdstip een auto ingeruild en een hele mooie unieke bolide aangeschaft, de aflevering was precies zoals besproken, deze garage doet echt wat ze zeggen. Nou had ik binnen de garantie en kleinigheidje en kreeg ik gratis een leenauto mee. Een paar dagen later kon ik in de avond uren mijn gerepareerde auto halen, Hij stond er weer netjes en frisjes bij. Tussen door nog even een glaasje fris gehad en daarna weer naar huis met een auto die nog nooit zo lekker had gereden! Er waren gewoon onderdelen onder garantie vervangen uit voorzorg. Ik heb heel wat auto's gereden en ben bij heel wat garages geweest en heb best wat ellende met auto garages gehad maar : JAN VAN MOURIK is de beste! Allemaal fijne mensen en je kan hier echt je auto met een gerust hart kopen! Ga zo door Jelle, Martinus en de rest van de mannen! gr Alfa/Audi/BMW Sam :-)

Goed mee gezocht voor ons. We konden rustig een proefrit maken, zonder het gevoel te hebben dat er een verplichting aan vast zat. Alles was geheel vrijblijvend. Wij zijn uitstekend geholpen. Voor ons is en blijft de garage top

Vriendelijk personeel en een goede service

Ik heb daar een nieuwere auto gekocht en mijn andere auto erop ingeruild. Het personeel is vriendelijk en komen hun afspraken na.

Wij zijn geweldig geholpen .

Goede uitleg met veel geduld. Er wordt goed naar de mensen gekeken en goed geluisterd. Het was echt de moeite waard. NOGMAALS BEDANKT.

Prima zoals het moet ,gewoon maar goed

Pprima no nonsens bedrijf .

Industrieweg 3

4104AP Culemborg