perfect, zeker aan te bevelen

Snelle reactie op de email ivm interesse in auto. Prettig contact, aanrader!

goede service, goed behandeld

Uitstekende service en correcte afhandeling. Als bonus bleken bij aflevering kosteloos 4 nieuwe banden geplaatst te zijn. Top!

goede service, goed behandeld

Ruim opgezet, druk bedrijf, vriendelijk personeel. Wel vrij lang moeten wachten ondanks gemaakte afspraak.

Tweedehands auto gekocht.

goede service, goed behandeld

Vriendelijk. Zorgvuldig. Zeer tevreden over de afhandelingen.

• Service N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb super goede ervaringen met dit bedrijf. Bij Van Mourik is altijd ruimte voor een open en eerlijk advies. Loopt het qua kosten wat hogerop? Dan wordt daar netjes en duidelijk over gecommuniceerd. En dat vind ik belangrijk. Kortom, een betere prijs/kwaliteit verhouding ga je in Geldermalsen en Culemborg niet vinden! Ook de wasstraat is uitmuntend, een groot pluspunt is dat de auto eerst door een medewerker wordt voorgewassen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

Mij eerste bezoek was dat ik me direkt een goed gevoel bij had . Zo van dit voelt goed. Ik werdt goed geholpen en de service is goed. Koos je mag blijven je heb me goed en netjes geholpen . Hartelijke groet j cazemier

perfect, zeker aan te bevelen

Super service en klant vriendelijk. Voor elke uitdaging wordt een oplossing gezocht en gevonden. Top bedrijf dus

goede service, goed behandeld

Uitstekende service, vriendelijke mensen. Garantie voor auto werd prima opgevolgd. Na enkele maanden aircopomp kapot. Dure reparatie, maar zonder discussie gerepareerd onder garantie.

perfect, zeker aan te bevelen

Inmiddels onze 4e auto hier in onderhoud. Ik wil per se bij deze garage blijven omdat dit eindelijk een garage is die je kunt vertrouwen en die altijd kwaliteit levert. Er wordt met je meegedacht, of het nou gaat om een nieuwe accu of het zoeken naar een nieuwe auto.

perfect, zeker aan te bevelen

Tijdens de garantieperiode bleek mijn jonge occasion een vervelende koppelingskwaal te hebben. Hoewel de oorzaak een ondeugdelijke constructie is, weigerde de importeur hiervoor de verantwoordelijkheid te nemen. Maar Van Mourik lost het probleem grotendeels op eigen kosten – en voor mij gratis – op. Fantastische service!

perfect, zeker aan te bevelen

In september 2017 een auto gekocht bij van Mourik, die ik op internet had gevonden. Erg prettige ervaring, kleine puntjes werden zonder gezeur verholpen en de communicatie was uitstekend. Ook nadat ik de auto had gekocht bleven ze voor mij klaarstaan en hebben ze me zeer goed geholpen. Hoewel ik uit Den Haag kom (en dus niet uit de directe omgeving) zou ik zonder te twijfelen direct hier weer een auto kopen. De service kan gewoonweg niet beter.

perfect, zeker aan te bevelen

Mooie auto kunnen kopen voor een nette prijs. Prima geholpen bij het aankopen en rijklaar maken van de auto. Wat kleine mankementen onder vonden, maar deze zijn op zeer nette manier afgehandeld.

goede service, goed behandeld

Prachtige VW occasion gekocht in Juni 2017 bij van Mourik, echter bleek er na aanschaf een dermate hoog olieverbruik aanwezig te zijn dat er een motorrevisie benodigd was. Dit was vooraf niet bekend. Men staat voor het product wat ze verkopen en alles is dan ook keurig opgelost (complete revisie incl. vervangende auto voor de duur van de reparatie)

goede service, goed behandeld

Eindelijk de Skoda Octavia gevonden die wij zochten. Na een telefoontje konden wij dezelfde dag terrecht voor een proefrit. Nadat wij hadden besloten om de Skoda te kopen werd alles in gang gezet. En dat op een deskundige wijze. Keurig geholpen zonder opdringerig gedoe. Basis van weserzijds vertrouwen! Bij een eventuele volgende auto ga ik eerst hier een kijkje nemen!

perfect, zeker aan te bevelen

Al jaren wilde ik een Fiat 500. Niet te duur natuurlijk en netjes, met niet teveel kilometers op de teller. Zo kwamen we terecht bij van Mourik & Zn. Een echt familie bedrijf. We zijn keurig geholpen. Wel heb ik bij de koop een pakket afgesloten, waaronder 3 maanden garantie. Binnen de drie maanden hoorde ik wat knerpen. Maar ik woon niet echt in de buurt van Culemborg. Heb daarom gevraagd of we op een zaterdag mochten komen en of we er op konden wachten. Dit was allemaal geen enkel probleem. De onderdelen zijn keurig vervangen. Tijdens het wachten werden we voorzien van koffie. Later kwam er een jonge jongen of ik ook zin in snoepjes had. De Dozen werden tevoorschijn gehaald en ik mocht zelf kiezen welke ik lekker vond. En of dat nog niet genoeg was, hebben ze mijn auto ook nog gewassen. En dat noem ik nu echt service van de zaak. Van jong tot oud weten ze de klant tevreden te stellen. Er word ook nergens moeilijk over gedaan. Nu hoop ik nog heel lang plezier van mijn auto te hebben. Maar ik wil toch benadrukken, dat dit een bedrijf is waar u rustig heen kunt gaan.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

autobedrijf van Mourik hebben wij ervaren als een erg fijn bedrijf. In juni een gebruikte auto aangeschaft waar we heel erg tevreden over zijn. Een klein mankementje wat we bij aflevering aan de auto ontdekte heeft Mark zeer netjes opgelost. We zullen bij de aanschaf van een volgende auto zeker weer kijken of van Mourik dan wat voor ons heeft !

perfect, zeker aan te bevelen

5 weken geleden een mooie gebruikte Audi A3 uit 2010 aangeschaft. Prettig en deskundig geholpen door Jelle en goede oplevering. Helaas startte de auto vanmorgen niet meer na een aantal dagen stil te hebben gestaan. De accu was helemaal op door de enorme hitte van de afgelopen dagen. De auto is door van Mourik opgehaald in Apeldoorn en ze hebben er een nieuwe accu in geplaatst. Daarnaast hebben ze de auto zelfs nog door de wasstraat gehaald. Gelukkig was dit een garantie geval maar de service is 100% top. Harde werkers met passie voor hun vak. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen!

perfect, zeker aan te bevelen

Heerlijk dat er ook nog goede garages zijn die reageren op het feit dat er iets niet goed gaat. Gebeld dat met een excuus dat alles opgelost gaat worden. Voor mij is dit klasse en je verantwoording nemen. TOP. De Hyundai ix35 is een heerlijke auto en met de achteruitrijcamera zal het ongetwijfeld goed komen, geen twijfel meer over mogelijk. Nu is het echt jammer dat ik zo ver weg woon (150 km) anders hadden ze hem in onderhoud mogen hebben. TOP bedrijf.

• Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

Auto maakte afgelopen zaterdag (20-05-2017)een raar schaafgeluid bij de voorwielen. MARK antwoord: kom maandag maar langs, kijken we even. net thuis en ik heb nog nooit zo een lach op mijn gezicht gehad. Blijkt dat de remklauw linksvoor vast zat vandaar geluid. Netjes een bakkie koffie van de schoonmaakster :) en Mark zegt wacht maar even. Blijkt dat de remklauw linksvoor vast zat. Auto op brug en wordt er ineens 2 schijven en 2 nieuwe remblokken op beide voorwielen geplaatst. En mooiste is nog ik heb nog garantie tot juni, dus koste me helemaal niks. Krijg ik op het einde ook nog een gratis autowasbeurt en zegt mark hoort erbij... Nou mijn glimlach kan niet meer worden weggeveegd. Mark bij deze ontzettend bedankt. Afspraak, klantvriendelijk, waar voor je geld, topbedrijf bij van Mourik. Mark qua klant heb je er een bij. tevreden chevrolet aveo rijder...

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

Een erg fijn bedrijf waar je eerlijk wordt behandeld. Er werken vriendelijke mensen die hart hebben voor de zaak.

Industrieweg 3

4104AP Culemborg