Mijn doxhter was op zoek naar een leuk autotje. Toen we bij Mark kwamen zei hij netjes op dit moment niet, maar.............zaterdag komt er een binnen, kim maandag maar kijken. Ze kreeg hem voor een zeer mooie prijs met wat extra\'s. Nadat ze er twee dagen ingereden had heeft er een onbekende tegenaangezeten met als gevolg diverse krassen. Ook dit is op een schappelijke manier weggepoetst en opgelost. Ze is daarom ook helemaal happy en prijzen deze garage daarom ook zeker aan bij iedereen.
Fijn bedrijf, snelle service. Robbert heeft mijn Alfa Guilietta gechiptuned en ik ben hier zeer tevreden over. Gaspedaalreactie is veel beter en in D is het een klein rakketje geworden. m vr gr KH
Wij zijn zeer fijn geholpen bij de aanschaf van een occasion. Wij wonen op een behoorlijke afstand van dit bedrijf en bij een klein probleempje met de auto binnen garantie tijd mochten wij naar onze plaatselijke garage gaan voor de reparatie en heeft v.Mourik hier kosten van vergoed. Super!
prima bedrijf. in januari auto gekocht( BMW 5) netjes alle afspraken nagekomen.Ik heb een goed gevoel overgehouden aan dit bedrijf.
Een zeer fijn bedrijf ,word er goed en fijn geholpen,de koffie is er goed en staat er altijd klaar .erg vriendelijk personeel ,en altijd bereid je te woord re staan .
Prima ervaringen
Ik heb mijn auto verkocht aan dit bedrijf. Ik werd vriendelijk en zeer correct behandeld bij de afwikkeling. Tijdens het wachten meerdere mensen gesproken die zeer te spreken waren over dit bedrijf. De gemaakte afspraken met mij zijn allemaal nagekomen, dus het bedrijf is zeker betrouwbaar
Snelle service waardoor ik op tijd op mijn afspraken was.
Mooie Astra gekocht maar tijdens overschrijven was er bij het RDW wat fout gegaan en kreeg ik een bon voor onverzekerd rijden.Door het bedrijf als service beaald .TOP !
Een mooie vw passat gekocht. Helaas na een week pech, distributie riem ...... Gewoon domme pech maar keurig door van Mourik geholpen en geheel onder garantie. Top!
Toen door ongelukkige omstandigheden de motor van onze auto te heet was geworden werd ik direct netjes geholpen. De uiteindelijke leenauto werd zelfs op mijn werk afgeleverd. Deze auto heb ik gedurende de tijd dat onze auto in de garage was mogen rijden, TOP! Omdat de oorzaak van de schade niet duidelijk was en wij onze auto nog geen 6 maanden hadden heeft Mark de schade kosteloos voor ons gerepareerd. Wij zijn hier zeer verheugd over en vinden dit een TOP service!!! Dit was een slagroomtaart waard en wij zijn zeer tevreden klanten! De service is overigens altijd zeer goed te noemen!
Mooie auto gezien op de side van autobedrijf j. van Mourik, na een telefoontje, zijn wij vanuit het hoge noorden afgereisd naar het bedrijf in Geldermalsen, waar wij zeer hartelijk werden ontvangen in een schitterende showroom stond daar onze droom auto.uiteindelijk na een goede deal gekocht. Wij zijn zeer tevreden ook over de aflevering. geweldig familiebedrijf bedankt.
Na diverse autobedrijven langs te zijn gegaan op zoek naar een leuke Mini, uiteindelijk gekozen deze te kopen bij van Mourik. Behalve dat het een geweldige auto is, waren we ook erg onder de indruk van dit bedrijf, een proefrit gemaakt op een avond dat het bedrijf dicht was, maar daar gingen ze speciaal voor open. Alle vragen werden beantwoord en de minpunten verholpen (bijv. de striping verwijderd. Heel goed gevoel bij de aankoop! Ik heb de auto nu pas 2 dagen, maar tot nu toe heel blij met de keus van de auto en het bedrijf!
Ik heb en auto bij van Mourik gekocht en heb ECHT EEN TOPSERVICE van ze gehad , nadat ik klachten had doorgegeven zijn me remschijven & remblokken vervangen met natuurlijk een bakje thee. En de auto door de wasstraat gegaan . Nogmaals dank aan Jelle en Mark
We hebben een ocasion hier gekocht. De problemen zijn netjes opgelost, en hebben zelfs een leenauto meegekregen, dit alles onder garantie. Wij zijn zeer te spreken over de service en hebben echt het idee dat de klant hier centraal staat.
Vorig jaar een VW Polo gekocht. Super auto! Er mankeert nooit iets aan en de service is snel en goed. Niets is teveel gevraagd en alles kan geregeld worden, service met een glimlach! Top! Ik blijf zeker klant.
Goede service en zeer klantvriendelijk. Zo kom ik bij deze garage al zeker 9 jaar. En hier wordt niet gedacht in problemen maar in oplossingen!!! Kortom een top garage 👍
Super goede service! Motor van onze auto had het begeven, maar zij hebben er alles aan gedaan om ons te helpen. Ondanks dat zij niet verantwoordelijk waren voor deze schade, hebben wij een hele hoge inruil gehad en al die tijd een gratis leenauto. Met de tekst \'goede service\' doe je ze eigenlijk tekort.
Vanaf het eerste bezoek merkte ik dat hier mensen werken die hart hebben voor de zaak. Geholpen door Mark had ik vrij snel door dat dit de plek was waar ik mijn auto wilde kopen. Zonder problemen 6 maanden volledige garantie gekregen, wat ik persoonlijk echt prettig vind. Rij tot nu toe zeer tevreden rond in mijn nieuwe auto.
Twee jaar geleden werd ik door de ANWB met mijn 22 jaar oude peugot naar Autobedrijf van Mourik gebracht omdat die rookwolken produceerde. Ze konden mijn auto maken maar wachtend hierop werd ik verliefd op een occasion die ze hadden staan. Ik reed dus in een nieuwe auto naar huis en sloot bij hen een verzekering af meteen geregeld en wel zo makkelijk. Dit jaar maakte ik met die auto een koprol en moest ik met pijn in mijn hart horen dat hij total loss was. Ook bij de afwikkeling van dit hele verhaal hebben ze super goede service verleend. Ik heb autobedrijf van Mourik ervaren als een familie bedrijf met hart voor hun zaak en voor hun klanten. Als de oude dame waar ik nu in rijdt van de weg af moet dan weet ik waar ik mijn volgende auto ga kopen. Ik woon zelf in Amsterdam maar kom graag naar Culemborg toe
Erg goede service. Staan altijd voor je klaar. Top!
Grote waardering voor de geweldige inzet van Monteurs en Marius om de Problemen met mijn nieuwe Peugeot op te lossen. Kosten nog moeite zijn gespaard!! Dit alles onder de garantie vallend. Dank dank mensen
Kom nu al 5 jaar bij van Mourik. Altijd naar tevredenheid voor onze Volvo en Range Rover. De reparaties zijn altijd prima en het onderhoud nooit te duur. Ook heb ik naar volle tevredenheid een auto bij Van Mourik gekocht.
Auto ziet er weer super uit! Ik hoop het niet maar mocht ik weer schade krijgen kom ik zeker terug.
Wat een top bedrijf. Op woensdag ging de auto kapot, terwijl we vrijdag op vakantie gingen. Donderdag de gehele dag en avond bezig geweest op de auto te maken. Gelukkig was de auto op tijd klaar! Nogmaals dank mannen!
Industrieweg 3
4104AP Culemborg