Keurig autobedrijf!

Wij zijn blij met onze nieuwe auto. Het is een keurig net bedrijf met vriendelijke medewerkers.

Betrokken klantvriendelijk betrouwbaar

geweldige service

De koop van mijn auto verliep heel erg vlot, en erg plezierig. Een hele aardige medewerker heeft ons geholpen. Een proefrit over een verdere afstand dan gebruikelijk, was geen enkel probleem. En uiteindelijk hebben ze de auto, vanwege omstandigheden aan onze kant, zelfs gebracht. Perfect.

Zeer klant gericht

Betrouwbaar autobedrijf.

Occasion gekocht, prive. Prima geholpen door Koos Willemse. Redelijk inruilvoorstel. Geen onverwachte zaken. Goede ervaring overall. nb. verwacht niet te veel van 'professionele reiniging' in de aflevering. Keurig gepoetst volgens afspraak maar reiniging binnen kon beter.

Hele goede service!

Ik heb veel pech gehad met mijn vorige auto, dit was voor mij, maar ook van de garage niet leuk. Maar ze hebben het altijd, zonder problemen opgelost, kreeg ook altijd een tijdelijke auto mee. Ik heb nu een andere auto bij van Mourik gekocht, hoop natuurlijk op meer geluk, maar ik weet dat ze er altijd alles aan zullen doen, als er iets mee is. Top!

Klant is koning

Bedrijf die klant als koning behandeld. Met Arend en de rest van de vestiging Culemborg allemaal vriendelijk en behulpzaam. Eén en al lof voor Arend, heeft netjes alles afgehandeld. Zal de volgende keer zeker hier langs komen voor een andere auto. Bedankt Arend. Familie Gülseren

Geweldig, vriendelijk, en profesioneel autobedrijf

Zocht een vw beetle en daar gevonden, bij aflevering stond er in mijn ogen een nieuwe auto, exact wat er was afgesproken is uitgevoerd, vriendelijke mensen die er werken, en bedankt jelle voor de deal die we hebben afgehandeld, kan nu weer jaren vooruit met deze prachtige auto.

No nonsens, eerlijk verhaal, fijne ambiance en sfeer

Na keurige mailwisseling bezichtiging ter plaatse. Alle tijd werd genomen voor uitleg en toelichting, dit met kennis van zaken. Aansluitend geen enkele moeite voor de aangevraagde proefrit. Na enkele dagen bedenktijd en een reële aanbieding- en inruil de auto aangeschaft. Na montage van afneembare trekhaak, afleverbeurt en was- en poetssessie een schitterende auto met strik en al :-) opgehaald. Tot nu toe zonder enige seconde van spijt. Chapeau, ga zo door!

Keurig geholpen!

Keurig autobedrijf met een goede service. Speciaal uit Breda gekomen om hier een auto te kopen.

Super service!

Goeie service! Betrouwbaar. Er werd tijd voor je genomen. Ben superblij met mijn nieuwe auto die zeer netjes is afgeleverd! Zekers een goeie aanrader!!!

Heel goed geholpen

Ik....? Nooit meer anders dan bij Jan van Mourik !

Hier koop je niet alleen een auto! Hier werken mensen, die ook verstand van hun gevoel hebben! Van harte aanbevolen! Pieter Heykoop

Uitstekende service

Nvt

Prima service en een goede auto

We hebben een auto gekocht bij 'Autobedrijf Jan van Mourik & Zn' en zijn zeer tevreden. De auto was prima en er zat zelfs een extra maand garantie bij. Top!

Goed,eerlijk en netjes geholpen.

Er wordt een eerlijke prijs voor je auto terug gegeven en dat doen ze al via de mail. Als je de auto ophaald wordt je echt in de watten gelegd ondanks dat het geen nieuwe is. En toen er na 1week toch iets niet goed was werd dat zo vlug mogelijk opgelost. Ik ben tot nu toe zeer tevreden.

Uitstekend autobedrijf met goede service

Zeer goede service en zijn prettig geholpen door Bastian, nemen uitgebreid de tijd voor je, en zelfs mijn kinderen hebben zich er leuk vermaakt. Wij komen zeker nog eens terug bij van Mourik & Zn

Service met een hoofdletter S

3 maanden geleden een prima auto gekocht bij dit bedrijf. Alleen bleek na verloop van tijd de airco het niet meer goed te doen. Van Mourik heeft het probleem kosteloos hersteld. Als klant ben ik dik tevreden over de service van Autobedrijf van Mourik.

Een mooi en goed en concreet voorstel ontvangen.

Nadat we onze wensen hadden voorgelegd, heeft de verkoper ons een voorstel gedaan, wat geheel aan onze wensen heeft voldaan. Konden ook gelijk een proefrit maken, en daarna er toch even rustig over nadenken om onze keuze te maken. Nadat we de keuze hadden gemaakt, konden we daarna de auto ophalen nadat die gekeurd was. De aflevering was ook heel duidelijk en goed, we kunnen dus nu zeggen dat we blij zijn dat we even langs Jan van Mourik en zonen langs gegaan zijn.

Netjes en correct en afspraken worden nagekomen.

Na een belletje met èèn van de verkoper om de auto telefonisch te omschrijven was geen moeite. Na een afspraak de bewuste auto te komen bekijken klopte de omschrijving perfect op de koplampen na. Een eerlijk en open verhaal en de auto op de brug te kunnen bekijken was geen probleem. Na twee weken de auto opgehaald en deze voldeed aan de verwachtingen inclusief een strik op de motorkap. Bastian bedankt.

Top service

Alles super goed geregeld, bedankt Arend!

Goed en vlot geholpen

P

Fantastische service

Ik kwam met een probleem van de gordelhouder, die niet meer werkte! Er werd direct naar aankomst naar gekeken en het probleem werd vakkundig zonder kosten opgelost!!..........kijk dat heet service! Super!

Top bedrijf met vriendelijke mensen en goede adviesen

Inmiddels met en voor de hfamilie al verschillende auto's gekocht. Nooit mankementen gehad. En als er iets is wordt het in alle rust en redelijkheod opgelost. Het zijn super vriendelijke mensen met oog voor de klant en vakmanschap. Hoop er nog vele jaren van tw kunnen genieten.

Meer dan 5 sterren waard

Bastian heeft ons goed geholpen, service gericht, klantvriendelijk en grappig. Autobedrijf Jan van Mourik & ZN is zeker een aanrader 5 sterren is te weinig. Ga zo door!!!!

Industrieweg 3

4104AP Culemborg