Goede communicatie en planning

Vooraf wordt duidelijk aangegeven wat de te verwachten kosten zijn en dit klopt op onvoorziene mankementen na.

Positieve ervaring

Voor eerste keer auto gekocht bij autoborg heb positieve ervaring bij dit bedrijf deal was na proefrit snel genomen tot zover was het een goede ervaring en heb er voledige vertrouwen in dat het ook zo blijft

Prima bedrijf

Auto gebracht voor apk en klijne beurt Klaar terwijl u wacht,prima geregeld

Perfekt

Ik Ben 7jaar dabij een alltijd alles prima...nooit probleme alles snell en priziss bedankt voor alles

prima service

goed vriendelijk personeel goed over leg betreft de onderhoud van je voertuig ik ben zeer tevreden over dit bedrijf en mijn tweede auto ga ik er ook zeker kopen ben supper tevreden over de vw tiguan die bij potgieter gekocht heb

Betrouwbaar en komt afspraken altijd na.

Potgieter is een dealer die doet wat ze zeggen. Ook in de nazorg zijn ze correct en lossen ze de problemen keurig op en denken ze mee in de oplossingen.

Kwaliteit en vriendelijkheid

Nooit geen probleem bij Potgieter. Kan mijn auto tegen vijf uur brengen en krijg een leen auto mee. Mocht er onverwachts iets aan de auto gebeuren krijg je eerst een telefoontje. Service en vriendelijkheid geweldig.

perfecte service

Vriendelijk, vakkundig en snel. Veilig rijden begint bij een goede garage

geweldige garage goede service

Potgieter heeft een goede service. snelle herstel van de reparaties die gedaan moeten worden

Topbedrijf

Fijne ervaringen met Potgieter, vriendelijke mensen, altijd behulpzaam, goede kwaliteit en altijd op zoek naar de juiste oplossing

Vriendelijk en duidelijke uitleg

Word altijd prima geholpen en er is altijd een oplossing als je overlegd

Snelle, vriendelijke en goede service

Mijn auto daar APK laten keuren en ben er vriendelijk en fijn geholpen. Kom er zeker weer!

de service is goed netjes een leenauto gehad als er wat is word het goed opgelost

Kun je goed een auto kopen

Prima geholpen keurig bedrijf.

Goede service bij aankoop auto

Recent heb ik hier een auto gekocht. Zeer vriendelijk personeel. Bij de proefrit brandde er een waarschuwingslampje dit hebben ze direct uitgezocht. Tevens kwamen ze erachter dat de airco niet helemaal goed werkte en hebben ze deze afgevuld. Bij het ophalen van de auto wordt je goed begeleid en kan je ook nog vragen stellen. Zeer prettig zaken doen! En kom zeker terug.

Goede communicatie over wat er moet gebeuren!

Mijn auto rijdt weer perfect en het rammelende geluid is over.

Tevreden

Goede service.

Super garage met geweldig personeel.

Helemaal geweldig deze garage. Denken mee en geven oplossing hoe het probleem te verhelpen. Super uitgevoerd, auto rijdt weer als een zonnetje. Heel erg blij, groot compliment.

Klantgericht

Adequaat, vriendelijk en meedenkend geholpen

Goede en snelle service

Mede door het onderhoudsplan (in het filiaal in Groningen), zeer tevreden

Goede service tijdens de werkzaamheden aan mijn auto. Ook het onderhoudsplan vind ik een prima instrument om de kosten aan je auto uit te smeren over het gehele jaar.

Sterk in communiceren

Top!

Zoals ik gewend ben wederom goede communicatie en service. Mijn auto moest voor APK en onderhoudsbeurt. Werd netjes gebeld of er iets uitgevoerd kon worden. Keurig uitgevoerd en netjes afgehandeld.

Scherp geprijst

Prachtige auto helaas gaven de half lege accu enlage spanning van 1 band toch wel een domper op deze aankoop. We konden niet thuiskomen en hebben onderweg gegeten in een restaurant zodat de auto weer een paar uur opgeladen kon worden. Tip om eerst goed te checken of de auto afgeleverd kan worden.

Heel goed en correct.

Ceresstraat 11