Prima garage

Goede service auto rijd weer super Tijdens de reparatie nette leenauto meegekregen

keurig werk afgeleverd volgens afspraak.

goeie afspraken en netjes werken gewoon prima wat je van een goeie garage mag verwachten.

Prettig bedrijf

Prettig bedrijf met nette prijzen ,service weet ik nog niet de auto moet nog geleverd worden . Maar de eerste indruk is goed .

Zeer prettig in omgang en contact

Zeer prettig in omgang zonder poespas of typische verkoop praatjes. Er werd de tijd genomen om de zaken uit te leggen en om alles van de auto uit te leggen. De uitkomst was een reële deal waarbij van mijn kant vertrouwen spreekt.

Marterverjager laten plaatsen

Tijdens het genot van het aangeboden kopje koffie werd de marterverjager geplaatst. Vriendelijk personeel.

Geweldige service

Alles in mijn klantreis bij auto Potgieter klopte.

Slechte communicatie in het bedrijf

Mooie auto gekocht, goede deal, heel Blij mee. Maar helaas niet met de service.. de communicatie tussen de werknemers is zeer slecht, jongste zoon zou een verkoopcursus niet misstaan als je wil dat klanten terug komen … jammer!

apk

Goed geholpen

Top service.

Een garage die met je meedenkt.

Klantservice en klantvriendelijkheid is gewoon goed

Men denkt altijd mee, adviseert , hoge rekeningen kunnen in dele betaald worden, gewoon goed bedrijf

Weer top geregeld

Al meer dan 20 jaar klant en nog nooit teleurgesteld. Is weer super geregeld.

Prettig in omgang , goed advies.

Goed geadviseerd. Perfect alles opgelost. Wordt altijd prettig geholpen.

netjes en betaalbaar

ik ben blij met het onderhoudsplan van Garage Potgieter en het voordeel hiervan is: je auto blijft in topconditie . Ik zelf heb een fiat Panda en nu blijkt het dat garage Potgieter ook nog een speciallist hierin te zijn ,niet alleen in fiat maar ook andere merken. Dus een aanrader. mvgr.A.Graver

Vakinhoudelijk en service uitstekend

Ik werd prima op de hoogte gehouden door de bevindingen bij het checken en werd uitstekend geadviseerd

Zoals gewoonlijk goede service. Er wordt over de te verrichten werkzaamheden duidelijk gecommuniceerd.

Meedenkend, betrouwbaar en vakkundig geholpen

Apk snel voor mekaar, kleine werkzaamheden zijn direct na constatering uitgevoerd en kon de auto binnen een uur weer komen ophalen. Kosten vielen erg mee.

Keurig geregeld!

Potgieter komt de gemaakte afspraken en gedane toezeggingen na. Service en klantvriendelijkheid staan duidelijk hoog in het vaandel.

Ik kom hier al jaren en word regelmatig positief verrast door de inzet en kundigheid van het personeel. Bedankt.

Super snel geregeld

Software aangepast, kon tussen door ook al was het druk.

Heel goed.

goeie service.en vriendelijk.

Leuk bedrijf

Goed geregeld allemaal en ik kan weer veilig de weg op!

Nette vriendelijke service

Goede en nette service

Goed en vakkundig

Goed en vakkundig

Staan altijd voor je klaar, zeer vriendelijk!

Tot nu toe alles zeer vriendelijk en betrouwbaar, hoop dat het komende week met de aflevering van de auto ook zo goed geregeld gaat.

Ceresstraat 11

9502EC Stadskanaal