Adviserend

Geven goede prijs.

helemaal goed !!!!!!

Dit bedrijf had ik nog niet eerder kennis meegemaakt, maar ik vond ze via internet. En dan met name het reviseren van versnellingsbakken. Daar mijn Volvo problemen had met de versnellingsbak heb ik deze aangeboden voor reparatie (reviseren) Het bleek dat de bak niet meer te redden was en toen heeft men naar een gebruikte bak gezocht, gevonden en gemonteerd. Fantastische services geleverd, aardige mensen, en op dit moment fantastisch opgelost. Op dit moment, tja men moet altijd maar afwachten hoe een dergelijke reparatie uitpakt. Maar gelukkig nog garantie op de geleverde bak. Kortom uitstekende services en bedankt voor de reparatie. !!!

TOP

Prima snelle service

Mijn ervaring is goed

Ik ben zeer tevreden over potgieter

Deal snel gesloten bij deze garage

Door de vele goede reviews bij deze garage terecht gekomen, en mijn ervaring in algemene zin is, zeer goed. Auto goed afgeleverd.

Als nieuwe klant ben ik zeer tevreden over hoe de auto is afgeleverd

Als ik mijn auto inruil, maak ik hem altijd van binnen en van buiten schoon. De andere auto die we gekocht hebben was netjes gepoetst, met een mooie rode strik er omheen. Ik rij al 46 jaar en dit was de eerste garage die de auto als een soort kado heeft weggeven. Na aflevering nog een lekkere bordeaux mee naar huis. Ben vandaag nog even geweest voor een paar kleinigheden, ook meteen netjes opgelost. Als dit in de toekomst zo blijft, heb ik een goede deal gemaakt, heb dan ook maar meteen een onderhoudsplan afgesloten.

Meedenkend en luisterend naar mijn wensen

Meedenkend en luisterend naar mijn wensen. Al snel een auto gevonden geheel naar mijn tevredenheid. Goede, snelle aflevering. Blij mee!

Super geholpen!

Denken mee, waar vind je dat nog?

super

zeer goed geholpen goede service

Tevreden zoals altijd

Leuk en vak bekwame mensen

Prettige ervaring. Was er nog nooit geweest maar toch zeker een aanrader. Prettig geholpen.

Goede ervaring, eerlijk en goede service

Auto heengebracht met wat de ANWB dacht distributie problemen. Tevens dacht een ander bedrijf dat wij een lekkende keerring hadden. In eerste instantie een offerte gevraagd bij Potgieter en de auto aan de hand van deze offerte heen gebracht. Het bleek achteraf de waterpomp te zijn en een lekkende kleppendekselpakking. Ze hebben alles netjes vervangen, alles olievrij gemaakt en tevens nog even de ophanging van de uitlaat gelast als service. De factuur viel een stuk goedkoper uit dan de offerte dus altijd goed.

Zeer goed geholpen. Ze hebben mijn auto terug gebracht naar mijn woonplaats

Leuk contact, vlotte afhandeling.

Mijn ervaring: ik werd netjes en goed ontvangen met een lekker bak koffie erbij. De service is top en door dat ik meteen bij het kopen van mijn auto ook meteen de onderhoudsplan heb genomen ben ik ook weer blij.

Oplossing gericht en kwam alle afspraken na

Ophalen auto in buiten land, versnellingsbak en koppeling vervangen en afgeleverd tuis

Goede service, vriendelijk personeel.

Fijne samenwerking en fair personeel

Goede ervaring met inruil en aankoop van auto. Fair en easy-going personeel. Aanrader.

Goede ervaring netjes geholpen duidelijk afspraken.

Betrouwbaar en goed!

Een klantvriendelijk garage die ik altijd als betrouwbaar ervaren heb. Reparaties worden altijd overlegd met prijsopgave en ze denken mee in oplossingen.

Super goed geholpen

Goeie eerste ervaring. Netjes te woord gestaan.. Werd op mijn gemak gesteld. Samen tot een goeie overeenkomst gekomen.. Prima service

Gewoon goed

Eigenlijk zoals het hoort en mag verwachten, goed. werkzaamheden klasse uitgevoerd. de auto er weer een poosje tegen

Zeer prettig bedrijf

Vakkundig en vriendelijk personeel en alles was snel geregeld

zeer goede service

Goede prijs verhouding en alles word snel afgewerkt

Top service

Super geholpen!