Een auto kopen

Uiterst klantgericht, flexibel, eerlijk. Ik raad het iedereen van harte aan!!!

prima service.

Heel fijn geholpen, en de koffie staat klaar, kundig niet opdringerig ,prijs kwaliteid verhouding is prima. bedrijf ziet er ook geliktuit. Ik persoonlijk heb er een goed gevoel bij de auto die ik heb gekocht.

correcte behandeling

Veel keus occasions en vriendelijke behandeling

Fijn autobedrijf en betrouwbare eigenaar.

We waren geintresseerd in een opel astra occasion, bleef na openingstijden open voor ons, we kregen een goed en eerlijk inruilvoorstel en de service die erbij geleverd word is top, ik zou dit bedrijf aanraden voor onderhoud en als je opzoek bent naar een mooie occasion, ze hebben een leuke voorraad nette autos staan die ze ook mooi houden door ze regelmatig te wassen.

Heel prettig en kundig bedrijf die afspraken nakomt!

Mijn Subaru Impreza had een versleten koppeling en een versnellingsbak die gereviseerd moest worden. Na lang wikken en wegen besloten om geen andere auto te kopen maar om de Subaru te laten repareren bij dit bedrijf vanwege de hoge waardering en de scherpe prijs. Afspraak gemaakt, prijsopgaaf per telefoon ontvangen en de auto weggebracht. Kosteloos een vervangende auto meegekregen. De auto was iets later klaar dan verwacht door een vertraagde levering van onderdelen (komt vaker voor bij Subaru). Ruim een week later de auto weer opgehaald; de prijs was precies gelijk aan de telefonische opgaaf vooraf. De reparatie is perfect uitgevoerd; de Sub koppelt en schakelt weer als nieuw! Kortom; prima no nonsense bedrijf met vakmensen die vooraf gemaakte afspraken nakomt. Echt een aanrader!

zeer tevreden

doen wat afgesproken is prijs ook zoals afgesproken zeer tevreden

Auto gekocht en de service als prettig ervaren.

Drie weken geleden een auto gekocht bij Potgieter, een kwalitatief goede auto voor een eerlijke prijs. Prettige service.

Gewoon heel goed

Meedenkend, meelevend, oplossinggericht op alle gebieden, prijs en begrip over betaling en erg klantvriendelijk. Kortom een top bedrijf met een top team

Onze auto begaf het en geen enkele mogelijkheid om deze weer aan het starten te krijgen. Je zou haast zeggen: de accu, maar dat was het probleem dus niet. Dus noodgedwongen de auto achter moeten laten. Desondanks heeft Potgieter hem opgehaald. Helaas is het betreffende onderdeel niet op voorraad en moest speciaal besteld worden en dat ging enige dagen duren. Dit gaf wel een probleem, omdat wij de auto echt nodig hadden, maar dat was geen probleem voor William Potgieter, hij leende zijn eigen voertuig uit aan ons. Bij Potgieter is er voor ieder probleem een oplossing. Als ik het goed heb dan ben ik dit jaar al 10 jaar klant en natuurlijk is er ook wel een foutje gemaakt, maar zonder discussie werd dat onmiddellijk toegegeven en opgelost zonder kosten in rekening te brengen. Als ieder bedrijf nu zo was! Betrouwbaar, eerlijk, klantgericht, goed gesprek, meelevend, oplossingsgericht, flexibel en ervoor zorgen dat je altijd weer een goed gevoel hebt.... dat is Potgieter.

ik ben zeer tevreden ,ontvangst vriendelijk

speciaal voor mij werd een ,zitplaats gemaakt met kopje koffie en de krant tijdens het wachten op de uitslag van de keuring voor APK, dat stelde ik zeer op prijs ,ik ben op dit moment slecht ter been ,dus heb mijn beperkingen

Kwam goed ondanks vertraging ( buiten scjuld van garage)

Had een trekhaak besteld. Afspraak bij Potgieter gemaakt. Helaas op de afspraakdag was er geen trekhaak gekomen. Potgieter heeft veel.moeite gedaan om de passende trekhaak met spoed te laten komen. Dat is gelukt en de volgende ochtend om 9.00 uur kon ik de auto weer halen. Al met al: goed gelukt.

Zoals altijd weer correct en prettig

Meedenkend prettig en deskundig advies

Vriendelijk, goede service en je auto wordt afgeleverd als een mooi cadeautje

Uitstekend geholpen!

Aardig en deskundig personeel.

Goedeplan, maar blijf je toch betalen als je auto verkocht

Vandaag 7-5-2021 Maanden later heb ik mijn auto verkocht aangezien dat ik niet meer rijd alleen 1 keer per week. Potgieter bellen voor vrijwaring van mijn auto doorgeven en plan stop zetten en hoor ik dat ik moet blijven betalen tot eind januari einde van de contract. Als je niet zeker bent dat je je auto langer dan een jaar houdt deze plan niet sluiten.

Super geholpen. Blij met mijn nieuwe bolide.

250 Km uit de randstad komen rijden om hier mijn volgende auto te kopen. Prima service en goede inruilprijs voor mijn oude auto. Ik ben erg tevreden.

supernetjes

super netjes geregeld daar en klant vriendelijke

Top service

Ze hebben heel goed met mij meegedacht om een goede oplossing te vinden voor de uitdaging die ik had binnen ons wagenpark. Erg blij mee.

Betrouwbaar en zeer vriendelijk.

Zeer vriendelijke mensen, goede deal kunnen sluiten. Een fijne service en garantie erbij. Voelt heel vertrouwd. Doordat we zelf de auto niet konden ophalen, werd de auto zelfs nog thuisgebracht. TOP! Hij kwam aanrijden met een prachtige strik op de auto. Geweldig!!

Prima werk en service

Jaarlijks onderhoud en controle goed uitgevoerd.

Zeer goed.

Vriendelijk ontvangst

Vriendelijk ontvangst, kopje koffie erbij. Alleen jammer vinden wij... de afspraak van de kofferbak bijwerken is niet gedaan. Wat wel is afgesproken!! En we missen een attentie bij het ophalen van de nieuwe auto dat laat een goede indruk achter. Dat zijn aandachtspuntjes voor hun. Ondanks alles zijn we blij met de auto en we gaan verder met deze garage voor onderhoud.

Klantvriendelijkheid in optima forma!

Auto Potgieter heeft voor ons een zoekopdracht uitgevoerd. De gevonden auto is, ondanks z'n leeftijd, werkelijk een pareltje. Ze geven volledige openheid over prijzen en hebben de auto in nieuwstaat weten af te leveren. Zelfs daarin wisten ze ons te verrassen. Team Potgieter, ontzettend bedankt voor het prettig zakendoen!

Ik heb het allemaal als zeer prettig ervaren

We hadden zelf een andere auto gevonden op het internet, maar niet in de buurt de firma Potgieter heeft het voor ons geregeld dat de auto onze kant op kwam. Dat ging allemaal best wel snel binnen een week was het er al, en hebben we het gekocht. Fijne medewerking ervaren.

Super bedijf

Al jaren klant en zeer tevreden Ze denken goed mee om dingen op te lossen Ook vind ik de onderhoudsplan ideaal Kan dit bedijf van harte aanbevelen

Ceresstraat 11

9502EC Stadskanaal