Super goed geregeld. Aardige mensen

Super aardige mensen. Komen afspraken na en doen net dat stapje extra waardoor wij bij Potgieter onze auto hebben gekocht.

Goed geholpen

Van VW overgestapt op Volvo.

Vertrouwd adres, fijne communicatie en snel!

Ik heb zelfs ongezien het aangedurfd een auto te kopen bij William Potgieter! Heb over deze privé aankoop geen moment getwijfeld Bedankt voor de service

snel vakkundig en een scherpe prijs

Binnen een week hadden ze een plek om de distributie riem te vervangen na overleg van de prijs. S'morgens gebracht en een electrische leenauto mee voor 10 euro en om 15:00 was de auto klaar , het was de rit van Den Haag naar stadskanaal echt waard ....kun je nagaan .

als altijd

super goeie service

Eerste indruk was goed.

Graag na het demonteren en monteren, controle . De 2 afdicht doppen van airco lagen nog op de motor. Dus een minpunt voor de monteur,s Diewert Willems en Ronald Komies. Maar ik ga er van uit dat daar in de toekomst wel even naar gekeken wordt. Met vriendelijke groet J.Brouwer.

Snel, deskundig en klantvriendelijk en voor een heel goed tarief

Ontzorgend en zeer deskundig.

Betrouwbaar en vriendelijk

Informatie verzoek voor het spoelen van een automatische versnellingsbak, werd snel gereageerd ( telefonisch ), en duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden zijn, en prijsopgave doorgegeven. Dag van de afspraak was ook netjes verlopen, vriendelijke mensen daar !!. Weer een tevreden klant erbij !!. ( alleen jammer dat het zover ligt vanaf de randstad :( ).

Correct behandeld

Duidelijke afspraak. Overleg kosten. Vriendelijke aanpak. Klantgericht

Prima geholpen en goede service

De afspraak was op korte termijn mogelijk en het was mogelijk een leenauto mee te krijgen.

Tot nu toe super

Tot nu toe super

Goed en snelle service

Goede adviserende rol... toch lagers er bij te vervangen voordat deze in de toekomst stuk gaan en het kostenplaatje duurder zou uitpakken. Snelle service: donderdag diagnose en de dinsdag daarop ter reparatie. Helaas wat langer geduurd wegens lagers vervanging. Maar binnen tijdsbestek afgesproken.. kom hier zeker terug ook al is het 35km van mijn huis af.

Goed service goed geholpen aardige mensen bus was Optijd klaar. Rijd supper weer

Doen hun uiterste best.

In goed overleg de goede keuzes kunnen maken voor optimaal onderhoud.

Top service en betrouwbaar!!

Zoals altijd is de service weer goed, met het onderhoud maar ook bij aanschaf van een nieuwe wagen. Weer bedankt.

Top!!

Storingen opgelost. Goed geholpen, vriendelijk personeel en zeer ervaren monteurs

Geweldig!

In december door William geholpen met het importeren van een BMW. William is erg betrokken en nauwkeurig in z’n werk. Ik heb me weg welkom gevoeld en de klantbeleving was top! Kom zeker een volgende keer weer

Bedrijf waar service en kwaliteit in hoog vaandel staat

Een bedrijf met kennis van zaken, en die voor zijn klanten staat in goede en slechte tijden Vriendelijk personeel,dat met de klant mee denkt

Zoals gewoonlijk, vriendelijk en correct

Goed aangepast aan de Corona problematiek.

Deskundige no-nonsense garage

Prettige en deskundige medewerkers. Goede leenauto service. Vlotte afhandeling.

Bijna gezellig

Betrof het vervangen van de achterbanden, goed geholpen, tijdens het wachten goed voorzien van koffie wat wil je nog meer?

Onze auto gebracht voor garantie werk, Keurig opgelost en ook nog gratis nieuwe ruitenwissers gemonteerd Top.

Ceresstraat 11

9502EC Stadskanaal