Goede service en prettige sfeer

Mijn accu bleek niet goed meer en er werd direct een nieuwe accu voor mij geregeld en gemonteerd. Ik kon, na een kop koffie, weer veilig op weg!

Het schakelen is een feest met de nieuwe koppelingset

Het adres was me bekend door de buurman na een versnellingsbak revisie, en omdat dat aanverwant is aan de koppeling kwam ik bij garage Potgieter terecht.

Goed geholpen zeker een aanrader

Goed geholpen duidelijke communicatie

Nieuwe vaste garage

Ik kreeg een gratis APK aangeboden, communicatie was super. Geen onzin verhalen etc. Ik kom hier zeker terug!

Netjes en kundig te woord gestaan en uitvoering gegeven.Een aanrader.

Op alle vragen antwoord en duidelijke offerte tegen zeer redelijke prijs + kundige reparatie. Zeer tevreden.

Goeie communicatie en service

Goeie communicatie en netjes gewerkt en van tevoren een prijs indicatie

Goede service en prijs/kwaliteit

Prettige en duidelijke communicatie; overleggen keurig even telefonisch met de klant wanneer ze bezig zijn met de auto en er aandachtspunten zijn. Doen wat ze beloven en geen verrassingen achteraf. Vakkundige garage!

Goede, vriendelijke service.

We worden altijd goed en deskundig geholpen door potgieter.

prima garage

Voor mij nieuwe garage, die goed aangeschreven staat mbt autom versnellingsbak spoelen

Kennis van zaken, betrouwbaar en meedenkend

Betrouwbaar en meedenkend met klant.

Goed geholpen door de verkoper, het bedrijf geeft een vertrouwd gevoel.

Prima vakkundig bedrijf.

Prima groot onderhoud laten uitvoeren tegen een normale prijs.

Top service.

Helder duidelijk afspraak die keurig worden nagekomen. En alles in overleg.

Prima auto bedrijf

Zeer goed geholpen bij aanschaf van een auto, Perfect.

Vriendelijk, prettig en duidelijk

De reparatie (lagerrevisie versnellingsbak)is geheel volgens afspraak gedaan. De service was heel goed.

Goede service duidelijke adviezen

Goed geregeld

Blije en tevreden klant.

Goede voorlichten over zowel regulier onderhoud als ook eventueel uit te voeren preventieve reparaties inclusief het bijbehorende kostenplaatje. Onderhoud en reparaties worden vakkundig uitgevoerd. Je gaat weer met een vertrouwd gevoel de weg weer op met je auto, klaar voor vele kilometers.

Fantastische service

Auto gehaald en gebracht, leenauto, top!

Wederom geweldige service

Auto weer volledig en goed gecontroleerd, zodat wij weer veilig kunnen rijden! En zo fijn dat de auto teruggebracht kon worden! Bedankt team Potgieter!

Goed.

Goede service.

Prettig

Vriendelijk en behulpzaam personeel! Ik ben heel blij met mijn nieuwe auto!

Duidelijk, klantvriendelijk, prettig contact

Zowel voorafgaand aan de verkoop als daarna was het contact prettig. Occasion gekocht, oude auto ingeruild, en dat ging allemaal naar wens. De afleverbeurt liet even op zich wachten, daarvoor moest ik terugkomen, maar kreeg wel een leenauto mee. Prima geregeld, dus.

Al jaren goede service.

Ik heb al jaren mijn auto,s in onderhoud bij Bosch service garage Potgieter en onderhoudsplan. Ben tot heden zeer te goed te vreden en raad ook velen de onderhoudsplan bij Potgieter aan. M.v.g. H van der Sluis.

Goede service.

Klantvriendelijk. Echt een aanrader om heen te gaan.

Ceresstraat 11

9502EC Stadskanaal