Prima garage met ervaren personeel

Radio in de leenauto verdiend verbetering m

Vriendelijke ontvangst. Goede diagnose. Snel geholpen.

Geweldige service

Zonder afspraak langs gekomen voor de inbouw van een marter verjager. Dit is direct onder het genot van een kopje koffie ingebouwd, ondanks dat het geen 5 minuten klusje was. Prima en klantvriendelijk bedrijf. Geweldige service!

Geweldig bedrijf.

Ze staan altijd klaar als er iets is. Oja, met een brede glimlach.

Soepel geregeld

Gekocht een VW Passat GTE. Prettig over onderhandeld.

Prima, zoals afgesproken.

Alles volgens afspraak en nog meer.

Alles volgens afgesproken prijs en snelle afhandeling.

Goede ervaring!

Vriendelijk. Vervangen alleen wat nodig is bij onderhoud. Duidelijke communicatie.

Prima service en meedenken!

Ik had onverwacht pech en voel me uitstekend geholpen door de verstrekking van een leenauto. Ook het telefonisch contact is telkens weer correct en adequaat.

Snel, zonder afspraak en in 1 x goed opgelost

Snel, zonder afspraak en in 1 x goed opgelost

Klantgericht en adequaat

Plezierig in omgang, snelle en duidelijke service. Denken met de klant mee en zijn flexibel. Dit alles met goed opgeleide en technische medewerkers.

Alles perfect voor elkaar. Geweest voor APK, telefoontje ontvangen wat er gerepareerd moest worden + kosten., na afmelding APK weer netjes gebeld dat de auto afgehaald kon worden. Als extra service de auto gewassen en de bumpers gepoetst. Geweldige service!!

Goed en matig

Reperatie is zeer goed maar bij aankoop auto is er te weinig aandacht in de afwerking

Lang tijd nodig voor opsporen storing

De bereidheid om zaken op te lossen is volop aanwezig. Vraag me wel af of er voldoende kennis en ervaring is met een VW California. Dat moet nog worden opgebouwd. Het gevolg is mogelijk dat men meer tijd kwijt is aan de reparatie, dan noodzakelijk zou zijn. Voor problemen moet je daarom vaker terugkomen. Voor de airco ben ik daarom drie keer geweest. De kosten lopen dan snel op. Ik bespeur wel coulance, maar toch... Bij de airco bleek het uiteindelijk om een ring van €2,35 ex btw te gaan. Voor de drie reparaties in ruim een jaar tijd was ik echter €341,75 kwijt. Dat is simpelweg veel te veel. De bediening is altijd zeer prettig. Fijne mensen.

Geweldige service

Zeer goed geholpen. Ik ben erg blij met de service die geboden is.

Wederom een goede service.

Fijne garage om heen te gaan. Vakbekwaam en goede prijs kwaliteit verhouding.

Snelle service en een goede prijs. We hadden problemen met de airconditioning en deze werden snel en voor een goede prijs opgelost

Accu vervangen zonder afspraak. Top!

Zonder afspraak de accu laten doormeten. Was zoals verwacht aan vervanging toe. Kon gelijk vervangen worden. Niet goedkoop, maar wel top-service.

Uitstekende aflevering van onze auto.

Onze ervaring is goed met dit bedrijf. Uitstekende service, oplossingsgericht.

Goede communicatie duidelijke afspraken

Goede dienstverlening

Reparatie goed uitgevoerd

Top geregeld!

Ik werd goed geholpen en er werd met me meegedacht. Erg tevreden!

Ik ben zeer goed te spreken over de verkoper

De verkoper was zeer duidelijk en ben zeer tevreden naar huis gegaan heb mijn auto ingeleverd en een andere gekocht geen moeilijk gedoe van handje klap etc gewoon duidelijk

Duidelijk en heldere afspraak, personeel weet exact waar ze het over hebben. Het was prima communiceren. Versnellingsbakrevisie kun je met een gerust hart aan jullie overlaten. Hier wordt op feestjes over gepraat in positieve zin natuurlijk.

Top!!

Ceresstraat 11