Geweldig goede service

Geweldig goede service reparatie en beurt naar tevredenheid uitgevoerd ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

Prima!

Onderhoud en bandenwissel uitgevoerd zoals afgesproken. Netjes met inachtname van regels RIVM (Corona).

Goede dienstverlening

Goede en vooral vriendelijke dienstverlening. Zijn goede afspraken mee te maken en denken met je mee.

Betrouwbare indruk

Voor mij de eerste keer bij deze garage maar een goede eerste indruk. Goede communicatie en eerlijk advies. Voor herhaling vatbaar!

Duidelijk en goede afspraken

Duidelijk en doen wat ze zeggen.

Goed behandeld

Zeer vriendelijk personeel, niet opdringerige. Koffie aangeboden gekregen,luisteren goed.

Snelle service bij vervangen lampje

Snelle service bij vervangen lampje, direct geholpen op zaterdagmorgen.

Ze zijn correct en netjes.

Snel en top geholpen, in deze tijd ๐Ÿ‘

Gisteren stond ik ineens stil. Er kwam meteen iemand om te helpen. En ik kon meteen doorrijden naar de garage waar een nieuwe accu al besteld was. Goed geregeld ๐Ÿ‘

Echt super

Alltijd help Alltijd snel vriendeljk. .Ik vind mij goed opgehoben en blijv graag klant verder!

Goede ervaring met beroep doen op BOVAG garantie.

Heb nu meerdere keren onderhoud aan die auto gehad.Telkens viel het onder BOVAG garantie.Drempels bijwerken,gasvering kofferdeksel,aircoreparatie.Zonder te vragen kwam direct het aanbod om alles onder afgesproken garantie te doen bij de vestiging in Groningen.Was voor mij het dichtstbijzijnde locatie.Combinatie Potgieter Stadskanaal/Bosch CARservice Groningen is voor mij tot op heden helemaal TOP.Zeer tevreden!

Goede en snelle service

Goed en duidelijk wordt gebeld wat de kosten zijn dus je weet van te voren waar je aan toe bent, perfect

Perfekt

Snelle afwerking, vriendelijke ontvangst.

Ik heb een BMW gekocht bij deze garage en dat is zeer prettig gegaan!

Super eerlijke garage, zeer vriendelijk en hele goede monteurs een echte aanrader!!

goede,betrouwbare garage mรฉt auto-onderhoudsplan!

auto wordt perfect onderhouden, prima monteurs en klantenservice!

Goede service, prettige bediening

Auto volgens afspraak binnen de juiste tijd gereparerd

Vriendelijk

Klant vriendelijke houding, onenigheden worden snel verholpen. Service uitstekend.

Snelle service

Snelle service, vriendelijk personeel. Wij zijn al jaren klant en hebben nooit klachten gehad.

klasse

Na startprobleem direct geholpen en opgelost

Vakkundige zaak

Mijn automaat voorzien van nieuwe olie en filter, dit was duurder uitgevallen door een grotere filter, maar heeft zich toch aan de afgesproken prijs gehouden. Top

Prima geholpen

Dik voor mekaar

Zeer prettig zaken gedaan met Danny blomsma. Auto is netjes afgeleverd.

volgens afsprak en netjes en snel

volgens afsprak en netjes en snel