Professionele, klantvriendelijke zaak met ruime keus

Fijn ontvangen, goede uitleg, klantvriendelijk. Geduld van de verkoper omdat er nog eea geregeld moest worden en de scooter vast al verkocht kon worden, dat werd zeer gewaardeerd. Service is uitstekend.

We zijn super geholpen.

Prima geholpen !!

Kwamen voor een goedkopre scooter en gingen met een Vespa de deur uit , goede en klantvriendelijke verkoper die Jim !!

geweldig bedrijf

Ik heb daar mijn motorscooter gekocht. Alles netjes volgens afspraak geregeld. Ben erg blij met mijn motorscooter.

Zeer goed geholpen

Heel relaxt en rustig geholpen, het gevoel dat het personeel verstand van zaken heeft mis ik soms nog wel eens bij andere zaken. goed geholpen dus

Topbedrijf

Zeer klantvriendelijk, meedenkend bedrijf, werkplaatstechnici en verkopers zkjn betrouwbaar en kundig, kreeg voor keuring RDW twee gloednieuwe banden en service naar 45km brommerkeuring zonder mankeren. Bedrijf is echt een aanrader.

prima service gezellig bedrijf

prima ervaring nieuwe scooter besteld prima aflevering

Top service

Top service

Snel, vakkundig en vriendelijk

Snel en vakkundig geholpen

Service gericht / vriendelijk en eerlijk advies.

Kom onderhand 10 jaar bij Naaldwijk scooters naar alle tevredenheid. Woon zelf in Scheveningen,daar zijn natuurlijk ook scooter zaken,dat ik dan bij Naaldwijk scooters me scooter koopt/onderhoud zegt denk ik genoeg!

Hele fijne service en een hele mooie zaak

Scooter werd perfect en netjes geleverd. Hele fijne en duidelijke uitleg over de scooter. En als ik nog vragen heb mag ik altijd bellen. Super blij met mijn scooter! Dank je wel naaldwijkscooters voor de fijne service!

Zeer vriendelijk!

Fijne ervaring, gevoel eerlijk behandeld te zijn. Motor ingeruild voor een motorscooter.

vriendelijk, goede uitleg en service

Een fantastisch bedrijf

De service is geweldig. Ze denken mee, met en voor de klant.

Super!

Laatst had ik mijn 1000km beurt en dat is super snel geregeld. 10:30 gebracht en 13:15 al klaar om opgehaald te worden. Ze hadden ook een aantal dingen gefixt zoals tussen je kappenset het grilletje te plaatsen , naast mijn spiegel zat iets los het vast te maken. Zonder extra kosten. Super blij mee!

Super uitleg super klantvriendelijk

Top!

Snelle en goede service! Scooter rijdt geweldig en super blij mee.

Super zaak

Top zaak!

Ik wilde een nieuwe scooter, en raad eens ik had hem de volgende dag door de top en snelle service van Naaldwijk scooters, super vriendelijk personeel! ik ben super blij met me scootertje! dankjewel jongens!

Vakmanschap

Tijdje terug mijn scooter gekocht en volledig naar eigen smaak gebracht. Het resultaat mag er zijn en ben erg tevreden met de service. Zeker een aanrader!!

prima geregeld

goede sevice

Alles netjes geregeld

Ik heb een nieuwe scooter gekocht,en alles wat netjes geregeld volgens afspraak.

vriendelijk..bekwaam

zeer goede ervaring. goed geholpen door heel vriendelijk personeel,nemen alle tijd voor hun klanten...en denken mee. zeer positief en raadt het mensen zeker aan als ze op zoek zijn naar een scooter

Prima, goede service

Mannen met kennis

Zeer goede service, netjes mijn brommer afgeleverd en goede duidelijke uitleg op een leuke manier, heb wel vaker een brommer gekocht maar tot nu toe is dit de beste service die ik heb gehad van een scooterzaak top!! Aanrader!

Amperestraat 1

2671BX Naaldwijk