hele goede service en vriendelijk personeel

Hele goede serves

vanaf het moment dat ik binnen kwam werd ik goed geholpen met het kiezen van een scooter tot het moment dat ik met mijn scooter de winkel uit ging. plus punten - 3 jaar garantie - gratis eerste onderhoud beurt

Verkoop en aflevering was een prima ervaring

De verkoop en aflevering was een prima ervaring

Professioneel

Ik ben heel blij met de service en hun professionele aanpak.

Beter kan niet!!!

Snel,komen woorden na ,snelle bezorging , ze rijden goed!!!, nooit problemen mee gehad , beste scooters,motors naaldwijkscooters!!

Top service en mooie winkel

De service is echt top en zijn heel vriendelijk.

Top zaak en top service en top medewerkers.

Geen moeite is te veel, geen vraag is te veel, staan altijd voor je klaar en geven je voor de aanschaf van je scooter gewoon een eerlijk en goed advies welke scooter goed bij jou past. Zelf zie je vaak de bomen door het bos niet meer maar daar helpen zij je prima mee! Het aantal scooters wat door verkocht wordt inclusief de tevreden rijders zegt genoeg, ga zo door! Lex

Vlotte service

Ons vakantiegeld besteed aan onze eerste scooter i.p.v. een reisje buitenland. Corona maakt 2020 een raar jaar. Naaldwijk Scooters wilde graag meedenken en hebben ons goed geholpen een verstandige keuze te maken. Bedankt. We hebben de eerste week al veel plezier ritjes gemaakt.

Erg goed

Goed geholpen, erg vriendelijk en behulpzaam

Heel goedd

Me scooter gebracht, kon hem heel snel weer op halen. Heel erg tevreden topp!!

Top service

Je wordt goed geholpen goed advies.

Prima zaak en prettig geholpen

Na binnenkomst scooter na circa 3 weken wachten na beoogde leveringsdatum bij binnenkomst onmiddelijk geinformeerd hierover en de volgende dag werd de scooter al afgeleverd. Super was dat.

scooter bevalt wel is wennen. Wist niet dat hij zo zwaar was , en had achter af een proef rit moeten maken. Gr Frans van wetering

Goede service!

Van begin tot eind goed geholpen door alle medewerkers. Vragen showroom zijn goed beantwoord, medewerkers van de reparatie/service afdeling zijn vriendelijk en hebben diverse zaken uitgelegd. Gedurende het proces op het juiste moment ook contact opgenomen. Aflevering heeft plaats gevonden zoals afgesproken en bij het afleveren is er ook de benodigde tijd ervoor genomen met uitleg en instructies.

Prima geadviseerd

prima en kundig advies en een nette afhandeling.

Klantvriendelijk en kundig. Kan er niet meer over zeggen, 5 sterren

Professioneel, vriendelijk en zeer behulpzaam

Samen met mijn dochter een scooter uitgezocht en besteld. Ieder contactmoment was zeer positief, uitstekende service. De scooter werd geleverd met transport schade, er werd gelijk een nieuw onderdeel besteld en vervangen zonder problemen. Vriendelijke mensen, complete informatie en goede follow-up service.

Vriendelijk, behulpzaam

Leuke winkel, aardig personeel, werken hard.

Top zaak.

Super vriendelijke gasten, perfecte service

Goed!

Klant vriendelijk, goede service, nemen de tijd voor je!

Klantvriendelijkheid

Heel klantvriendelijk en netjes geholpen. Slechts 1 minpunt. De bezorger van de scooter gaf goede uitleg maar vergat na afloop de oliedop goed dicht te draaien. Nadat we hadden gereden ging de olie uitzetten en dus lekken. De hele achtertuin zat vol druppels die niet meer van de tegels af gaan.

Altijd goed geholpen, eerlijke zaak!

Ik heb hier al 2 scooters gekocht, puur omdat ik naaldwijk scooters & motoren. Een super fijne zaak vindt! Elke keer wordt ik goed geholpen, ook heel zorgvuldig. De werknemers gaan zuinig met je scooter om en houden je op de hoogte van wat ze gaan doen. Topzaak!!!

Professioneel bedrijf

Vorige week een Vespa scooter gekocht. Bij de aankoop werd ik zeer goed geholpen. Niks was moeilijk of een probleem. Ook het bezorgen van de scooter was goed geregeld.

Ik werd goed geholpen vriendelijke mensen goede service

Prima service!

Je wordt goed geholpen met het maken van een keuze!

Amperestraat 1

2671BX Naaldwijk