Goed geregeld

Alles prima en netjes afgeleverd zoals afgesproken met tussentijds nog even een telefonische update over de levering.

Fijne zaak en behulpend personeel

Nu een week in bezit van mijn zip. Alles was snel geregeld, kon de scooter binnen een week ophalen(had geluk dat er nog wat op voorraad was). Service was allemaal duidelijk en goed uigelegd bij het ophalen van de scooter. Personeel is uiterst goed en vriendelijk! Top zaak!

top

snel, simpel,

Precies zoals ik het had verwacht!

Ik ben via mijn (kritische) beste vriend terecht gekomen bij Naaldwijk Scooters. Vanaf het eerste moment dat ik binnen kwam voelde ik gelijk de sfeer van een echte professionele brommer/scooterzaak. Ik ben altijd netjes en vriendelijk geholpen door de mannen en ze vonden het helemaal niet erg om al mijn vragen te beantwoorden. Uiteindelijk heb ik gekozen voor mijn droomscooter en dat is de Vespa sprint. De mannen hebben mij ook heel goed geholpen met het inruilen van mijn oude scooter. Ik ben meer dan heel erg tevreden en ik zal altijd terug blijven komen voor wat dan ook!

Mooie winkel

Perfecte service.

Gewoon goed. Klant vriendelijk. En bereid je te helpen naar wens

Geweldig !!!

Bij het moment van binnen stappen tot aan het moment van de scooter ophalen was de service/kennis/hartelijkheid/klantvriendelijk/tijd nemen voor de klant/etc,etc, fantastisch. Bij binnenkomst heb je al het idee als ik hier niet slaag dan is het nergens. Je wordt echt geweldig geholpen. Ik kan zeggen na de vele positieve berichten die ik eerder al had gelezen dat dit zeker waar is. De jongens die deze zaak runnen hebben het prima voor elkaar, nogmaals bedankt voor alles !!!

Zeer tevreden met de snelle service

Zeer behulpzaam en je kan gelijk terecht voor vragen en problemen.

Zeer goede service.

Keurige en snelle dienstverlening!

Ik raad een geweldige winkel aan

Ik heb in deze winkel een scooter gekocht en ik ben blij met de service en keuze van mijn nieuwe scooter.

In eerste instantie ben ik goed geholpen in de showroom. Zo is er meteen naar mijn wensen een vrijblijvend offerte opgesteld. Vervolgens ben ik telefonisch in contact gekomen is alles vrij snel geregeld. De scooter is thuis geleverd waarbij alles tot de details is uitgelegd.

Geweldige service

Goede en snelle hulp.

geweldige service & scooter!

In de showroom goede uitleg gekregen over de scooters, later bij bestellen telkens keurig op de hoogte gehouden via telefoon. Scooter is bezorgd en bij bezorging nog uitgelegd hoe en wat. Scooter zelf (2de hands) werkt optimaal en ziet er echt uit als nieuw! Alles was super!

Prima winkel goed en snel geholpen

Goede winkel snel geholpen mensen met verstand van wat ze verkopen

Super netjes en correct geholpen bij aankoop, perfecte aflevering, ben er super blij mee en inmiddels al heel wat kilometers gemaakt

Top advies en service

Eerste scooter gekocht en prima advies gekregen. keurig op tijd klaar gemaakt om te worden afgehaald ! super

Fijne Scootershop met vriendelijk en deskundig personeel en ruim aanbod Scooters.

Ben je op zoek naar een scooter? Ga dan zeker eens kijken bij Naaldwijk Scooters.

Goede service en professioneel geholpen!

Naaldwijk Scooters is echt een aanrader! Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. De kwaliteit is top; net als de service.

Geweldige service, zowel bij aankoop als nazorg

Al bij offerte traject kregen wij een bijzonder goed gevoel. Geen verkooppraatjes maar to the point. Daarnaast goed meegedacht met de samenstelling van onze Vespa. Al met al een bijzonder goede prijs-kwaliteitsverhouding. Op papier staan ook goede servicevoorwaarden die wij met alle vertrouwen tegemoet zien.

Persoonlijke en goede service

Kennis van zaken, fijne zaak !

Very satisfactory

Everything was clearly explained and products were delivered as expected. I hope the after sale services remains the same.

• Would you recommend us? Yes

Prima!

Prima zaak. Goed advies. Aflevering goed!

Geweldige klantenservice

We hadden echt een goede ervaring in de winkel, de man die ons bijwoonde was erg behulpzaam en vriendelijk. Helemaal aanbevolen.

goed en vriendelijk

Vriendelijk ontvangen. weert geluisterd maar mijn vragen en mijn wensen . Ik heb een mooie diel gesloten. Scooter is goed afgeleverd en een netten rusteggen uitleg. Dus tevreden.

Gewoon goed

Goed en duidelijke informatie. Snelle levering.

Amperestraat 1

2671BX Naaldwijk