Top service

Hele fijne mensen die er werken. Schieten meteen te hulp. Alles top! 1 verbeterpunt: scooter was niet vanaf de eerste dag top. Na reparatie wel!

Zeer klantgericht

Zeer klantgericht

topzaak

Ik ben erg tevreden hoe het is gegaan heb net de M1 elektr scooter mogen ontvangen. Goede uitleg gekregen en zeer vriendelijk mensen

Geen betere service mogelijk

Wat een aardig personeel!! Ze hebben echt hun best gedaan met name Jim! Vanaf het moment dat we de winkel in kwamen totdat de scooter geleverd was. Echt top! Vakmensen!

Ik ging even langs om een afspraak te maken want mijn richtingaanwijzer deed het niet meer. Mijn vraag of ik het zelf kon doen.......nou mevr als u een paar minuutjes heeft zullen we het lampje meteen even vervangen. Waar maak je dat nog mee. Ik zeg: TOP zaak. Bedankt.

Kwam langs om te kijken. Kreeg uitleg op een begrijpelijk manier. Mensen waren vriendelijk. Bij afleveren nogmaals uitleg hoe alles werkte

Topzaak

Met mijn dochter op zoek naar een nieuwe scooter, ook weer op het voor mij vertrouwde adres uitgekomen. Dochterlief helemaal blij en ik heb ook nog een mooie inruil gekregen voor mijn kymco. Nu moest dochterlief nog wel even haar examen doen..... Door de coronacrisis alles met een half jaar vertraging. Dit was geen probleem voor naaldwijk scooters, sterker n9g, ik kreeg het advies te wachten met afnemen, daar te lang stilstaan niet goed was voor een scooter, zeker een nieuwe. Afgelopen zaterdag was het dan zover. Mannen van Naaldwijk scooters, super bedankt voor jullie advies, geduld en service. Dat ze maar een hoop veilige kilometers mag maken.

keurig geregeld

goede service. vriendelijk personeel. alles goed geregeld

Een en al top

Ze helpen je goed en snel zijn altijd te bereiken ook telefonisch relaxte werk nemers

Uitstekende service

Nieuwe kymco agility 150 gekocht. Ze zijn vriendelijk, snel, behulpzaam en goede service.

Deskundig en betrouwbaar

Het voelde meteen goed toen we de winkel binnen kwamen. We hebben een Piaggo scooter gekocht voor de 16e verjaardag van onze zoon en we kregen goed advies en de jongens waren heel behulpzaam! De scooter werd persoonlijk afgeleverd met een complete uitleg en liet een onuitwisbare lach achter op het gezicht van onze zoon Oscar!

Nóg beter dan verwacht

Ik wilde graag een Piaggio Zip kopen en die was in mijn omgeving, rotterdam, overal uitverkocht en zou pas na 2 a 3 maanden weer geleverd worden. Ik kwam bij Naaldwijk Scooters terecht en zag dat hun veel goede reviews hadden. Toen ik belde zei Roy dat hij de volgende week er weer een paar zou binnen krijgen en ik moet zeggen dat ik er een beetje sceptisch over was aangezien niemand ze kon leveren. Toch betaald en ja hoor, netjes gebeld na een week dat ze er waren. De week erna was het kenteken er en hij werd in mijn verbazing zelfs dezelfde avond nog geleverd! De koerier (weet zijn naam niet) legde alles tot in de puntjes uit en kwam totaal niet haastig over en was nog in voor een praatje. Het stukje service is bij dit bedrijf heel goed terug te zien en daarvoor zou ik deze zaak dan ook bij iedereen aanbevelen!

Snel correct en net iets goedkoper

Gisteren besteld en vandaag de nieuwe Sym Jet opgehaald. Kreeg zelfs een leenhelm mee. Ja tot nu toe zeer fijne ervaring.

Zeer goede kwaliteit en service, komt afspraken na en zeer vakkundig geholpen.

Ik heb een Peugeot Kisbee hier gekocht op aanraden van de verkoper. Het is een zeer goed advies geweest want de scooter rijdt heerlijk. Heeft vandaag zijn 500 kilometer beurt gehad en in overleg met wat aanpassingen zodat hij nog beter rijdt. Bij deze scooter winkel doen ze wat ze beloven en ik moet zeggen dat hij nu nog beter rijdt dan eerst. Complimenten aan het personeel!!! M.v.g Frank Witteveen.

Prima service!

Prima service!

Zeer goede ervaring

Ik had al vele scooterzaken bezocht en hier kom je binnen in een zeer nette zaak. Je wordt direct vriendelijk geholpen en dat wekt vertrouwen. De hele uitleg, afhandeling en behandeling is heel prettig en professioneel. Ik ben blij dat ik uiteindelijk mijn scooter hier gekocht heb!

Geweldige zaak, als 16jarige uitstekend geholpen met het zoeken van de juiste brommer. Deskundig advies en aardig personeel. Goede kwaliteit en een mooie prijs. Zeker een aanrader, top zaak !!!

Klasse, komen de gemaakte afspraken na.

Hartstikke goed, afspraken nagekomen. Ik hoop dat het zo blijft.

top service

Zowel bij aankoop en service

Super bedrijf

Werken met verstand

Goede service door vriendelijk personeel

De scooter werd keurig geleverd volgens afspraak.

Supper

Uitstekend!

Zéér goede ervaring! Goede voorlichting en snelle levering na aankoop. Zelfs op een feestdag word de scooter bezorgd. Vriendelijk en kundige personeel, dus heeft u een scooter nodig, ga hier naar toe.

Perfecte mensen perfecte hulp

in 2 jaar tijd vind ik Naaldwijkscooters nog steeds de Beste! In alles.

Super!

Vriendelijk en behulpzaam personeel. De aanpassing aan mijn scooter is de volgende dag uitgevoerd.

Amperestraat 1

2671BX Naaldwijk