Prettige samenwerking, met veel ervaring en behulpzaam advies!

Al jaren tevreden klant bij Naaldwijk scooters

top service

nieuwe schakelbrommer gekocht bij Naaldwijk scooters. Top service, nemen de tijd voor je en hebben mijn brommer echt top afgesteld. bezorg service is ook super.

Goede service!

Goed geholpen met het uitzoeken van mijn scooter. Alles netjes uitgelegd. Erg vriendelijk en nette zaak

top service

Dochter gevallen met de Vespa en stuur stond scheef. We konden meteen langs komen en stuur staat weer recht. Thanxs voor de snelle service.

Heel bekwaam & klantvriendelijk

Drie welen geleden een Vespa gekocht bij de alleraardigste Jim van Naaldwijk scooters. Daar ik geen gelegenheid thad om langs te komen maakte Jim een informatief filmpje van de rode Vespa & toen was die natuurlijk direct verkocht! En ook superfijn was dat ie een paar dagen later al werd thuisgebracht bij ons in Den Haag. Goede service precies zoals je dat wenst als klant!

Geweldige service en vriendelijk personeel

Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook als je zonder afspraak binnen komt in de werkplaats doen ze hun uiterste best om je te helpen. Goede service en uitleg gekregen bij aflevering nieuwe scooter. Ga zo door mannen ook in deze moeilijke tijden!

dynamisch team

heb er een goede ervaring gehad ze denken goed mee met de klant en zijn bereid een paar stappen verder te zetten

Sim Orbit II

Eind januari deze scooter uit 2018 gekocht met wat accesoires en 6 maanden garantie. Service was prima en de scooter rijdt uitstekend. Het enige wat tot nu toe is opgevallen is dat er een scheur in het achterspatbord zit en er is wat roest op de uitlaat tevoorschijn gekomen wat waarschijnlijk vlak voor de verkoop is weggewerkt met een zwarte spuitbus. Voor een uitstekend bedrijf als dit geen probleem. om op te lossen binnen de garantieperiode. Voor nu alvast 4,5 ster voor de scooter en de service bij oplevering. Het wordt 5 sterren als de andere dingetjes ook zijn opgelost.

superservice!!!

Nieuwe scooter gekocht alleen helaas 2x pech mee gehad door fabrieksfout. Maar Naalwijkscooters hebben me prima geholpen en hij rijd nu als een zonnetje zoals het hoort. Vooral de ophaal en breng service was een cadeautje op dat moment want ik woon zelf helemaal in Schiedam. Ik blijf nog steeds graag klant in Naaldwijk. Ga zo door jongens!

Goed geholpen prettige zaak om scooter te kopen

Goed geholpen !!!!!!!

Goede ervaring

Fijn geholpen goede service

Geweldige breng service

Goede advies en nette afhandeling

Goed geholpen en mooie prijs voor mijn oude scooter gekregen.

Gewoonweg heel goed.

Ik heb een scooter telefonisch besteld en de verkoper gaf mij goed advies. Op zijn advies heb ik de scooter gekocht met wat accessoires. De scooter is afgeleverd zoals afgesproken en de verkoper heeft gelijk, de scooter rijd geweldig!! Een betrouwbaar bedrijf wat de afspraken nakomt.

Uitstekende service en betrokkenheid richting de klanten

Wij hebben in november 2019 een nieuwe Zipp Piaggio scooter gekocht voor onze zoon. Helaas bleek in deze scooter een software probleem te zitten. Zonder problemen kreeg mijn zoon een leenscooter en toen uiteindelijk bleek dat het software probleem lastig op te lossen was heeft mijn zoon een nieuwe Zipp gekregen. Wij raden daarom Naaldwijk Scooters ten zeerste aan. Problemen worden altijd netjes en zorgvuldig opgelost.

prachtige scooter

Goed geholpen en een prachtige scooter gekocht!

Gewoon uitstekend, de shop, het personeel en de service.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik uitstekend geholpen ben, bij het maken van de keuze, het kopen, de aflevering en de service daarna.

Goed advies in de winkel en daarna perfect afgeleverd met een uitstekende uitleg erbij.

Zeer plezierig!

zeer vriendelijk te woord gestaan goeie ervaring!

ik heb hier een goeie ervaring gehad en de scooter was tip top in orde.

Snelle, goede service

Onlangs een scooter besteld via de mail, netjes een offerte ontvangen en laten bestellen. Na een zeer korte tijd ( ongeveer 4 dagen ) was de scooter helemaal rijklaar. Top service!

10 met een griffel van de meester , zoals vroeger werd gezegd !!

Mijns inziens een ' gesmeerde zaak ' , waar nog aandacht wordt besteed aan de client wat de vraag ook moge zijn ! Ik ben zeer tevreden m.b.t. de inruil en aanschaf nieuwe scooter . Ga zo door allen !!

Goede service en topkwaliteit! Zeker aanbevolen!

Kennishouders en snelle levering

Ik kon op korte termijn een testrit maken. Snelle levering van mijn bestelde elektrische scooter. Puntje van kritiek: Tijdens lunchtijd stond ik met twee andere klanten lang te wachten op het personeel. Mogelijk kan hier qua bezetting rekening gehouden. Fijn om altijd een aanspreekpunt of welkom te hebben als klant.

Vriendelijke mensen en goede service

Mijn elektrische scooter aangeschaft bij hen. Goede uitleg, professioneel en vriendelijk.

Prima en goede uitleg

Amperestraat 1